Emzirirken adet gecikmesi

ysnusn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
3
1
1
27
Merhabalar ben 9 ay önce doğum yaptım 6. Ayda ilk adetimi gördüm bebeğini de emziriyorum 2. Adetim 3 gün çok az sürdü geçti adetim bittikten 4 5 gün sonra geri çekilme ile ilişkim oldu ve bidaha olmadı ama bu ay adetim 14 gün gecikti ilişki üzerinden neredeyse 35 36 gün geçti 7 tane idrsr testi yaptım negatifti bugün yaptığım testten saatler sonra böyle bir çizgi çıktı kuruma çizgisi olabilir mi yoksa tekrar test yapmalı mıyım geç döllenme de olsa şimdiye kadar çıkması gerekiyordu

Eklentiler

• IMG_7060.jpeg
    222,7 KB · Görüntüleme: 19
Kuruma çizgisine benziyor olsa çoktan testte çıkardı 36 güne. Emzirme dönemlerinde adet düzensizliği çok normal. Benim de oynardı günü ama 3-4 gün önce ya da sonra olurdu. Siz yine olmazsa bir kadın doğuma görünün 15 gün biraz fazla. Bir de geri çekilme yöntemine asla güvenmeyin.

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende öyle düşünüyorum gebeliğimde 12. Günde silik olarak öğrenmiştim ama bu sefer tek ilişki olunca bide bu kadar gün geçince ihtimal vermedim ama yinede sormak istedim geciktiğim için stres yaptım çok onunda etkisi vardır tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…