- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 39
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Arkadaşlar Konuyu buraya acmak zorunda kaldim daha cabuk bi yanıt alabilmek icin..cok kotuyum lütfen yardimci olun..
28 eylulde dogum yaptım,ilk 3 gun bebegimi emziremedim.daha sonra asm de hemsirelerin yardimiyla göğsümü emzirebildim ve sutum indi.goguslerim de o kadar süt vardi ki,ve bebegim o kadar emme istekli bi bebekti ki..herşeyi ellerimle mahvettim adeta.sag göğsümü verebiliyordum ama sol göğsümü veremiyordum.tamamen benim tutusumdan,yani tutamayisimdan kaynakli oldu.ne kadar ugrassam da beceremedim.tek göğüs yeter diyip sag gogsumle devam ettim.daha sonra annemin baskısıyla gunde 2 kere mama vermeye başladım biberonla.hem sutumu aliyor hem biberonla mama emiyor diye seviniyordum.bu arada sol gogsumden de artik süt gelmemeye basladi.cunku emziremiyordum hic.
Derken bebegim memeyi reddetmeye basladi uyku sersemi biraz emiyor ama uyanıkken cok ac olsa bile o memeyi almıyor.Allah askina yardım edin.cok agliyor memeye yaklasinca kiyameti kopariyor.basina böyle birsey gelen varmi?tekrar memeye alistirabilir miyim..ne yapmam gerekli.
Bu arada sol gogsumden cok az süt geliyor artik emziremedigim icin.tekrar cogalma ihtimali var midir?sut sagma makinesi cogaltmiyor.en azindan emdiremesem bile,tekrar ayni yogunlukta sutum olursa sagarak veririm diyorum.bebegime sol göğsümü emdiremeden cogaltmanin yolu yokmu
Sanırım benim bebeğim de 20 günlüktü emmeyi reddettiğinde. 2 gün ne gece ne gündüz emziremedim, kaşıkla mama verdim, baktım olacak gibi değil zorladım resmen, memeyi ağzına tıkmış bile olabilirim ama aldı çok şükür. 14 aylık şimdi, ben çekmesem meme ağzında gezecek:)) demem o ki sakın panik yapıp üzülmeyin, bıkmadan usanmadan her iki memeyi de deneyin. Eminim alacaktır Güle güle büyütün yavrunuzu inşallah..