emziren anneler lütfenn okuyalımm..

emotion_emotion

_Herşeyimm Eylül'ümm_
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
178
9
68
Zonguldak
arkadaslar bebeğim 3 aylıkken sirke su karısımı içtim, kocamın kilolalarıma olan takıntısı yüzünden, sabahları ve yatarken 1 bardak suya 1 çorba kasığı içtim. 10 gnde 3 kilo verdim amaaaaaaaaaa bebek acısından durum berbat, bebeğim memeyi görünce çıldırıyordu, memeden soğudu, bıraktım 10 gün kaka yapmadı, bağırsaklarda tembellik ve iştahsızlık olmuş 15 günde hiççççç kilo almadı. onuda bırakın bu kaka durumunda kaç gün doktorlarda gezdik acaba bağırsak düğümlenmesimi var die .....bırakalı 15 gün oldu ama bebeğimin kakası sirke kokuyor iyice işlemiş yavruma, benimde iştahım kapandı su bile içemez oldum sütüm gitti... sakın sakın emzirirken denemeyin ben çok vicdan azabı duyuyorummm. artı 10 kilo fazlam vardı ama kocamın tavırları yüzünden yapmak zorunda kaldım 10 günde bıraktım...

Cok yazik kocaniz dogumdan hemen sonra eski halinizi alicaginizimi sandi biraz anlayis o kilo zaten emzirdikce gidicek benim kizim suan 6aylik ve hamilelik oncesi kiloma dondum sayilir bu ne acele cok uzuldum bebeginize anne sutu gibi guzel nimetten uzak kalicak sirf esiniz yuzunden ve keske esinizi bu konuda dinlemeseydiniz

Ben olsam eşimi hiç affetmezdim herhalde bu konuda.. destek olmasi gerekirken kilolariniza takilmasi çok gurur kirici ( kaldi ki 4 aylik kizim var ve tam 20 kilo fazlam var kilolar cok umrumda ancak kizim herseyden onemli

bebeğin adına çok üzüldüm... eşinizi de yadırgadım... ama keşke araştırsaydınız daha önce..
ayrıca çok teşekkür ederim bilgi için en azından başka anneler hata yapmasın.. ben de sorun ediyorum
kiloyu 10 kilo fazlam var bence bebek 8 aylık ama daha bişey yapmıyorum yemezsem süt olmuyo çünkü....
hiç mi yok yoksa azaldı mı bebek şimdi nasıl.. inşallah düzelmiştir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…