bende tartildim 79 kilolardayim daha ama yavas yavas veriyorum ideal kilom 60 yani sen superin superi vermissin ben daha yeni vermeye basladim gobek o dikis yerine kadar gelip sanki orda et parcasi varmis gibi sarkiyor degil mi uzulme canim elbet duzelecek.gelelim rejime once bol sivi su+kompostolar+rezene vs ama kompostolar cok cok az sekerli ve her ogunde sadece 1dilim kepek ekmegi hamur isi cikolata tatli unut zaten sekeri kuru meyvelerden al gunde 2kasik pekmez yiyorum seker ihtiyacim icin unutmadan yogurt sut yagli olanlardan olmasin light olanlar daha cok kalsiyum iceriyor zaten birde moral unutma 9aydir topladigini 2ayda vermek imkansiz ama senin gibi 10kilom olsa ooooooo dosemeleri oper sukrederdim birde gunde 1saat yuru bebisinle hem oda hava alir ikinizede iyi gelir gobegin icin guzel bir korse al siki siki tutan ve gunde 200 kez karnini icine cek birak ama 50ser setlerle ama dikisin aciyorsa falan birak ve bebe yagiyla karnina masaj yap bence 1ay sonra eski haline donmus olursun bunlar benim yaptiklarim unutma proteinini al vitamininide cips yerine meyveleri tercih et salatani ye bebisin kaliteli sutune ihtiyaci var unutma ve etrafindaki yasli insanlarin yeme fikirlerini sakin uygulama yok tatli ye yok su kekten bir dilim daha helvalar falan unutma sen annesin ama sonrasinda bir kadinsin unutmadan dondurma hergun yarim kilo tabi tehlikeli ama arada 2 3 top okadar tehlikeli olmaz
ALLAHIM ben yapamıyorum yapamıyorum yapamıyorum ben bu kiloları veremiyorum bende 52 ile hamile kaldım 71 ile doğuma gittim 67 ile eve geldim ama kızm şimdi 5. ayında ve ben 74.8kgmım benneyaptımki gerçekten bende yapsam bunları zayıflarmıyım
ve karnımıda sarmadım senağlama çatlaklarımda hala pembe selülitlerimde var
ben 55 kilo ile hamile kaldım ve 67 kiloyla doğum yaptım benim sadece göbeğim vardı,hatta arkandan bakınca hamile olduğun hiç belli değil diyolardı,fazla şişlikte olmadı bende, göbeğide çatlakta olmadı günde 2 kez badem yağı sürüyodum(gerçi dokt.onunla bi ilgisi yok dedi ama).doğumdan sonra eve geldiğimde 9 kiloyu vermiştim zaten 1 aydada hepsini verdim şuan 54 kiloyum ama sadece göbek kaldı ama fazla değil yani rekor bende tey tey tey:)))))
valla kzılar ben 66 kiloyla hamiş kaldım ve sadece şu ana kadar 11 kilo aldım ben fazla aldım derken dr iyi gidioyr dedi sat a göre 4 hafta usg ye göre 6 hafta var dogumuma bakalım ne olacka ben öyle abur cubur yemiyorum hamile kalmadan öcne beslendiğim gibi besleniyorum tek fark yararlı şeyle ryiyorum bilmiyorum bakalım neler olacka görecegiz yerimseniben
Canım diyorum ya senin gibiler şanslılar , ben ilk 2 ayımda 5 kilo birden aldım midem bulandıkça kusmamak için yedim yedim bastırdım , keşke kusmayı tercih etseymişim. Sonrasında da engel olamadım resmen canım çekiyordu , 1 ayın içinde 5 kiloluk basılmış yaprağı sardım sardım yedim aşırı pirinç pilavına düşkünlüğüm atrmıştı . ben bunlara Vallahi engel olamadım .. Hamilelikten önce böyle değildim şimdi de böyle değilim . Şimdi de durumum malum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?