- 28 Mart 2023
- 1.468
- 1.033
- 30
-
- Konu Sahibi cansukaran
Aaa doğru daha da dikkat etmek gerekiyor çünkü sezaryenden sonra en erken 2 sene sonra gebe kalınması sağlıklı diyordu benim doktorum. Acaba Ella kullanılır mı emzirirken tek seferlik? Doktorunuza bir sorun isterseniz. Benim oğlum 28 aylık şu an bile hamile olduğum için dikişlerim hafif sızlıyor.Anladım. Ben zaten nasılsa süt koruyor diye birlikte olmadım kondom kazası oldu benimkide teselli işte. Hayır normal doğum yapsaydım bukadar strese girmezdim sezeryan korkusunu daha atamadım üstümden
Ne farkederki 9 aylıktıdoktorlar sitesinde süt hormonun ilk 6 ay fazla baskın hatta yumurtlamayı en aza indirdiğini okumuştum oyüzden soruyorum
Evet sordum maalesef kullanamazsın dedi. Sağlıklı bir doğum diliyorum size. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bakalım regli bekleyeceğiz artık o değilde adet ve hamilelik belirtileri aynı . Adetime 10 gün kala ara ara kasık ağrıları batmalar bel ağrıları başladı adet mi gebelikmi kestiremiyorumAaa doğru daha da dikkat etmek gerekiyor çünkü sezaryenden sonra en erken 2 sene sonra gebe kalınması sağlıklı diyordu benim doktorum. Acaba Ella kullanılır mı emzirirken tek seferlik? Doktorunuza bir sorun isterseniz. Benim oğlum 28 aylık şu an bile hamile olduğum için dikişlerim hafif sızlıyor.
Süt korumaz. Hamile kalırsınDoğum yapalı 5 ay oldu. Korunmasız bir ilişkim oldu yumurtlama zamanımda süt korur diyorlar bu şekilde hamile kalan oldumu
Evet sordum maalesef kullanamazsın dedi. Sağlıklı bir doğum diliyorum size. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bakalım regli bekleyeceğiz artık o değilde adet ve hamilelik belirtileri aynı . Adetime 10 gün kala ara ara kasık ağrıları batmalar bel ağrıları başladı adet mi gebelikmiAaa doğru daha da dikkat etmek gerekiyor çünkü sezaryenden sonra en erken 2 sene sonra gebe kalınması sağlıklı diyordu benim doktorum. Acaba Ella kullanılır mı emzirirken tek seferlik? Doktorunuza bir sorun isterseniz. Benim oğlum 28 aylık şu an bile hamile olduğum için dikişlerim hafif sızlıyor.
inanılmaz yorucu suan meme reddi yaşıyoruz ve ayakta emzirmemi istiyor oturarak emmek istemiyor. Akşam 10 11 arası ayakta emzirerek uykuya dalıyor gece 3 te tekrar emmek için uyanıyor sonra sabah 6 ya kadar uyuyoMaşaallah diyelim o zaman iştahlı bebekmişAllah kolaylık versin size de hala 10 dk da bir emzirmek yorucu olmalı geceleri napıyorsunuz?
Bebek Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorumErtesi gün hapı alın yani madem riskinix var
Doktorun bana dediği şey buydu aslında, sütün koruyucu olması için gece gündüz faketmez, saat başı emzirmeniz gerekir demişti. Vücudunuz ancak bu şekilde hormonları düzenli salgılar ve sütünüz korur. Ama bu en fazla ilk aylarda mümkün oluyor, bebek sarılık olmasın diye gece bile saat başı uyandırıp emziriyorduk, hatırlarsınız o günleri, işte o zamanlar süt koruyor, büyüdükçe emzirme aralığı açıldığı için süt koruyamıyor.inanılmaz yorucu suan meme reddi yaşıyoruz ve ayakta emzirmemi istiyor oturarak emmek istemiyor. Akşam 10 11 arası ayakta emzirerek uykuya dalıyor gece 3 te tekrar emmek için uyanıyor sonra sabah 6 ya kadar uyuyo
Kuzenim bebeği 7 aylıkken, süt korur hurafesine inanıp, korunmayip hamile kaldiDoğum yapalı 5 ay oldu. Korunmasız bir ilişkim oldu yumurtlama zamanımda süt korur diyorlar bu şekilde hamile kalan oldumu
Benim 2 ablam aynı gün 1 yıl arayla doğmuş. Annem de gayet emziriyormuş. 3. Ayında hamile kalmış. Olabilir yani. Korunun.Doğum yapalı 5 ay oldu. Korunmasız bir ilişkim oldu yumurtlama zamanımda süt korur diyorlar bu şekilde hamile kalan oldumu
Keşke spiral taktirsaydım kondoma güvenmeyip . Doğumdan sonra 5 ay korktuğum için birlikte olmadım . Bi kaç hafta önce birlikte oldum odada kondom yırtıldı şanssızlık. 10 gündür kasıklarımda adet olacakmış gibi batmalar kramplar oluyor.Doktorun bana dediği şey buydu aslında, sütün koruyucu olması için gece gündüz faketmez, saat başı emzirmeniz gerekir demişti. Vücudunuz ancak bu şekilde hormonları düzenli salgılar ve sütünüz korur. Ama bu en fazla ilk aylarda mümkün oluyor, bebek sarılık olmasın diye gece bile saat başı uyandırıp emziriyorduk, hatırlarsınız o günleri, işte o zamanlar süt koruyor, büyüdükçe emzirme aralığı açıldığı için süt koruyamıyor.
İşte hurafe . Çaresiz olunca hurafelerde teselli arıyorsun . Ben kondom kazasına uğradım yoksa işimi hurafeye bırakmadım tabikiKuzenim bebeği 7 aylıkken, süt korur hurafesine inanıp, korunmayip hamile kaldi
Hakkınızda hayırlısı, bu kadar karalar bağlamayın, prezervatifin yırtılması sizin suçunuz değil. Lohusalık kanamasından sonra adet olmaya başlamış mıydınız, son adet tarihiniz neydi?Keşke spiral taktirsaydım kondoma güvenmeyip . Doğumdan sonra 5 ay korktuğum için birlikte olmadım . Bi kaç hafta önce birlikte oldum odada kondom yırtıldı şanssızlık. 10 gündür kasıklarımda adet olacakmış gibi batmalar kramplar oluyor.
Süt korumaz ve kalırsınızDoğum yapalı 5 ay oldu. Korunmasız bir ilişkim oldu yumurtlama zamanımda süt korur diyorlar bu şekilde hamile kalan oldumu
Oda var evet bilmiyorum yani durum kritik sezaryenlisiniz hayırlısı olsunBebek Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum
Lohusa kanamasından sonra adet olmaya başladım 2 aydır adet oluyorum. En son 2 ekimde başladı 5 ekimde bitti bende 17 ekimde birliktelik yaşadım tamda yumurtlama zamanı imişHakkınızda hayırlısı, bu kadar karalar bağlamayın, prezervatifin yırtılması sizin suçunuz değil. Lohusalık kanamasından sonra adet olmaya başlamış mıydınız, son adet tarihiniz neydi?
Teşekkür ederim . Gercekten kondom üretilirkenOda var evet bilmiyorum yani durum kritik sezaryenlisiniz hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim, inşallah. Olsun stres yapmayın umarım hamile değilsinizdir. İlişkinin üzerinden tam 12 gün geçince test yaparsınız. Bebeğinizi de sağlıkla büyütünEvet sordum maalesef kullanamazsın dedi. Sağlıklı bir doğum diliyorum size. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bakalım regli bekleyeceğiz artık o değilde adet ve hamilelik belirtileri aynı . Adetime 10 gün kala ara ara kasık ağrıları batmalar bel ağrıları başladı adet mi gebelikmi kestiremiyorum
Hayırlısı her şey gönlünüzce olsunLohusa kanamasından sonra adet olmaya başladım 2 aydır adet oluyorum. En son 2 ekimde başladı 5 ekimde bitti bende 17 ekimde birliktelik yaşadım tamda yumurtlama zamanı imiş
Yorum yapmak ayrı, sinirlenmek ayrı. Sinirlenmek için bayağı ciddiye almak lazım. Bana ne sizin üreme sisteminizden. Kondom yırtılmasını belirtseydiniz yorumum çok farklı olurdu ama. Ben de emziriyorum ama mecburen Ella kullandım geçenlerde. Diğer ihtimal daha kötü çünkü.Evet yorumlara göz atmadığınız için kondom yırtıldı yazısını görmemişsiniz . Tabiki size ne yorum yaparak ilgilendiğinizi size ne olduğunu gösteriyorsunuz