Emziren anne hamile kalabilir mi

Ben ilk çocuğuma 4 sene sonra anca hamile kalabildim oyüzden tek tesellim diyorum.
3 yıl uğrastik 4. Tüp bebek tedavisinde hamile kaldım. Bebeklerim ikiz. 10 ayliklarken esimle bir kez bir araya geldik. Hemen duşa girdim. Kızlar uyanacak diye. Hamile kalmışım. Şuan 7 haftalık 🥹 gebelik şüphesi bile yoktu. Olmuyordu çünkü

Doktorum bana sütün koruması bebeğini her saat başı düzenli emzirdiğinde olur, ancak o zaman hormonlar hamile olmaya engel olabilir demişti. Ama sizin 5 aylık bebeğinizde muhtemelen bu kadar sık emzirme durumu pek de mümkün değildir, o yüzden hamile kalma şansınız elbette var.
Saat başı emzirmeme rağmen korunmasız tek ilişkide hamile kaldım, oğlum 16 aylıkken

3 yıl uğrastik 4. Tüp bebek tedavisinde hamile kaldım. Bebeklerim ikiz. 10 ayliklarken esimle bir kez bir araya geldik. Hemen duşa girdim. Kızlar uyanacak diye. Hamile kalmışım. Şuan 7 haftalık 🥹 gebelik şüphesi bile yoktu. Olmuyordu çünkü
Eyvah 🤦‍♀️ sizin için hayli zor olacak. Beraber büyürler artık :)

1,5 yaşındaki bebeği gerçekten düzenli bir şekilde her saat başı emzirdiğinizden emin misiniz? Mesela geceleri hiç 3 saat kesintisiz uyumuyor muydu?
Hayır hiç uyumazdı emzirmeyi bırakana kadar asla görmedim 3 saatlik uyku 24 saatte en az 20 kere emerdi

X