Emziren anne hamile kalabilir mi

Hayır aksine sürekli ve çok sık emiyor her 10 dakikada 1 emiyor.

allah askina hic mi arasinda bir -bir bucuk yas olan iki kardes gormediniz? sut korusa onlari korurdu

Hayır kondom yırtıldı. Siz neden gerginsiniz ve agresifsiniz böyle. Lütfen kendi kötü enerjinizi buraya yansıtmayın . Kendi aklınızla insanlarada küçümser tavır sergilemeyin.
Korunmasız ilişkim oldu demişsiniz, kondomdan bahsetmemişsiniz ki. İçime mi doğsun, nereden bileyim ben? Ayrıca sinirli değilim yahu. Niye sinirleneyim, bana ne.

Doğum yapalı 5 ay oldu. Korunmasız bir ilişkim oldu yumurtlama zamanımda süt korur diyorlar bu şekilde hamile kalan oldumu
Oğlum 26 aylıkken hamile kaldığım için sütten kestim ki bahanesi oldu zaten kesemiyordum. Bile isteye planlı gebelikti benimki ve hamile kalmada da hiç zorlanmadım öyle aylarca denemedik yani.İmkansız değil ha yumurtlamayı baskılıyor diye okumuştum ben de ama süt korumaz onu aklınızdan çıkarın.

Korunmasız ilişkim oldu demişsiniz, kondomdan bahsetmemişsiniz ki. İçime mi doğsun, nereden bileyim ben? Ayrıca sinirli değilim yahu. Niye sinirleneyim, bana ne.
Evet yorumlara göz atmadığınız için kondom yırtıldı yazısını görmemişsiniz . Tabiki size ne yorum yaparak ilgilendiğinizi size ne olduğunu gösteriyorsunuz

Anladım. Ben zaten nasılsa süt koruyor diye birlikte olmadım kondom kazası oldu benimkide teselli işte. Hayır normal doğum yapsaydım bukadar strese girmezdim sezeryan korkusunu daha atamadım üstümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…