- 25 Ekim 2024
- 53
- 9
- 31
-
- Konu Sahibi cansukaran
Hayır aksine sürekli ve çok sık emiyor her 10 dakikada 1 emiyor.Doktorum bana sütün koruması bebeğini her saat başı düzenli emzirdiğinde olur, ancak o zaman hormonlar hamile olmaya engel olabilir demişti. Ama sizin 5 aylık bebeğinizde muhtemelen bu kadar sık emzirme durumu pek de mümkün değildir, o yüzden hamile kalma şansınız elbette var.
Yırtılmıştı malesef.Prezervatifle mi korundunuz ? O hiç korunmamis. Kondom varsa telaşa gerek yok ki.
Çok çok zor olur . Sizin çocuğunuz var mıBeraber buyuler
Var evetÇok çok zor olur . Sizin çocuğunuz var mı
Hayırlısı iliskinin üstünden 15-20gun geçince bir test yaptırın.Yırtılmıştı malesef.
Hangi devirden yazıyorsunuz?Doğum yapalı 5 ay oldu. Korunmasız bir ilişkim oldu yumurtlama zamanımda süt korur diyorlar bu şekilde hamile kalan oldumu
Evet süt koruması eski bir hurafe. Ama bu devrin profesör drları bile süt hormonunun baskın olduğunu söylerler. Çok bilmiş MargaretHangi devirden yazıyorsunuz?
Baskınlık diyor bakın. Ona güvenerek iş mi tutulur?Evet süt koruması eski bir hurafe. Ama bu devrin profesör drları bile süt hormonunun baskın olduğunu söylerler. Çok bilmiş Margaret
Bu erken gebelik testleri insanı deli eder . Negatif çıkıp hamile olanda çok . Regl gününü bekliyorum çaresizceHayırlısı iliskinin üstünden 15-20gun geçince bir test yaptırın.
Hayır kondom yırtıldı. Siz neden gerginsiniz ve agresifsiniz böyle. Lütfen kendi kötü enerjinizi buraya yansıtmayın . Kendi aklınızla insanlarada küçümser tavır sergilemeyin.Baskınlık diyor bakın. Ona güvenerek iş mi tutulur?
Yapacak bir şey yok kafanıza takip stres olursanız regl de gecikir ki. Doğumdan sonra zaten bozulmuştur .Bu erken gebelik testleri insanı deli eder . Negatif çıkıp hamile olanda çok . Regl gününü bekliyorum çaresizce
Korunmasız ilişkim oldu demişsiniz, kondomdan bahsetmemişsiniz ki. İçime mi doğsun, nereden bileyim ben? Ayrıca sinirli değilim yahu. Niye sinirleneyim, bana ne.Hayır kondom yırtıldı. Siz neden gerginsiniz ve agresifsiniz böyle. Lütfen kendi kötü enerjinizi buraya yansıtmayın . Kendi aklınızla insanlarada küçümser tavır sergilemeyin.
Evet çok bir süreç geçirdim. Hayırlısı olsunYapacak bir şey yok kafanıza takip stres olursanız regl de gecikir ki. Doğumdan sonra zaten bozulmuştur .
Oğlum 26 aylıkken hamile kaldığım için sütten kestim ki bahanesi oldu zaten kesemiyordum. Bile isteye planlı gebelikti benimki ve hamile kalmada da hiç zorlanmadım öyle aylarca denemedik yani.İmkansız değil ha yumurtlamayı baskılıyor diye okumuştum ben de ama süt korumaz onu aklınızdan çıkarın.Doğum yapalı 5 ay oldu. Korunmasız bir ilişkim oldu yumurtlama zamanımda süt korur diyorlar bu şekilde hamile kalan oldumu
Evet yorumlara göz atmadığınız için kondom yırtıldı yazısını görmemişsiniz . Tabiki size ne yorum yaparak ilgilendiğinizi size ne olduğunu gösteriyorsunuzKorunmasız ilişkim oldu demişsiniz, kondomdan bahsetmemişsiniz ki. İçime mi doğsun, nereden bileyim ben? Ayrıca sinirli değilim yahu. Niye sinirleneyim, bana ne.
Oğlum 26 aylıkken hamile kaldığım için sütten kestim ki bahanesi oldu zaten kesemiyordum. Bile isteye planlı gebelikti benimki ve hamile kalmada da hiç zorlanmadım öyle aylarca denemedik yani.İmkansız değil ha yumurtlamayı baskılıyor diye okumuştum ben de ama süt korumaz onu aklınızdan çıkarın
Maşaallah diyelim o zaman iştahlı bebekmişHayır aksine sürekli ve çok sık emiyor her 10 dakikada 1 emiyor.
Ne farkederki 9 aylıktıBebeğiniz kaç aylıkken hamile kaldınız.