Kaç aylık bebeğiniz bende de emzirirken yara oldu ikinci ay duzeldi. bebeğin emiş gücü ve memeyi tutuşu düzelince. Emzirmeyi deneyin sürekli sağmak daha zor onuda tecrübe etmiş biri olarak emzirmek en iyisi. Cunku geceleri kalkıp sağmak dezenfente etmek beni 3 saatte bir yapmak daha zor ve bikiyir insan bir süre sonra sagmayi bırakıyor süt azaliyor beklemek zor geliyor ve aynı zamanda bebeğe bakmak zor zaman ayiramiyirsun sağmak için.
60 gün her emzirmede ağladım günde 8-10 defa o dedikleriniz de yaptım kremleri aldım düzelmedi. ama geçiyor bebeğiniz ve siz emzirmeye alışınca bebeğinizin dudakları dışa dönük ve mumkun oldiginca siyah bölgeyi sokusturdum ağzına ben öyle öğrettim sadece ucunu almamayı. Ağzına memeyi verdiğimde ucunu alıp dudakları içe bakıyordu ,dudaklarini dışa döndürüp siyah bölgeyi ağzına ittim . Bunu yapa yapa alıştı . Yaralar düzeldi. bebeğinizin başı ve vücudu size dönük olsun ve emzirirken sizinde rahat olduğunuz pozisyonda emzirin .
İnan aynı senin gibiydim. Millet çıkarıp memesini bebeği alıyor ağzına mutlu.mutlu emziriyor. Ben neden acı çekip ağlıyorum diyordum. İnsanlara eşime anneme odadan çıkın emzirecegim ve bağırıp ağlayacağım diyordum . Benim bebeğim memeyi yaklastirdigimda ağzını resmen -0-yapiyirdu. Gelde kocaman açtır diyordum .şuan memeyi görünce haaaammmm yapıyor . 1 yaşında
Lütfen pes etme başarabilirsin.