emziremiyorum lütfen yardım

lilineva

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
184
7
296
Aydın
kızlar ben yeni doğum yaptım bugün 5 günümüz.kızım bi türlü beni ememiyo ilk iki gün emdi sonra ememeye başladı ememeyincede sinirleniyo hava yutuyo gaz sancısı çekiyo.sütüm çok arttı fakat göğüs ucum kayboldu çok sıkılıyorum lütfen bilgisi olan yardım etsin ne yapabilirim pompayla sağıp yumuşatmaya çalışıyorum ama yinede emmiyo

bebeğin hayırlı olsun canım.süt çok oldugundan ememiyordur,benim kızım da 2,5 aylık aynı sorunu yaşıyor bazen.ben yatarak emziriyorum bazen,yatar pozisyonda süt akışı daha yavaş oluyormuş,bebekde daha rahat emiyor.yada birazını sağabilirsin sütün

göğüz ucun yoksa silikon göğüs ucu al, benimde göğüs ucum yoktu hastanede hemşire aldırttı bana
1buçuk ay falan onunla emdi,sonrasında önce silikonu veriyordum sonra çıkartıveriyordum öyle öyle alıştı silikonsuz emmeye
ama inanılmaz faydasını gördüm çok şükür emdi kızım,ve göğüs uçlarım hiç yara omadı

yatarak emzirmeyi deniycem canım çok teşekkürler

silikon uc aldım şimdi onla emziriyorum çok teşekkürler.inşallah sonradan ucum çıkar:)

canim oncelikle bebegin hayirli olsun Alla anali babali buytsun bir omur ayirmasin saglikla sihatle insallah.

benimde oglum beni 2 aylikken emmek istemedi heryolu denedi ama nafile..

en sonunda aykda gezinerek emzirdim ve basardim ama cok yoruluyorum ve suan 6 aylik..zaman oluyo bazen ayakda bile emmek istemiyo ama mecbur emiyoo...

insallh senn bebegn boyle olmaxz ama zaman gelirde emmek istemezse sende ayakda emzirmeyi deneyebilirsin..cok yorucu bisey ama emsinler diye herseye katlaniyouz isde..

insallah senin bebisin usllu uslu emerde benim gibi 24saat ayakda hoplaya ziplaya emsin diye ugrasmazsin..

umarım ayakta emzirmeme gerek kalmaz zaten emzirirken belim çok ağrıyo ayrıca dikişlerde patlıycak gibi oluyo ama buda bi fikir aklımda bulunsun
bu arada silikon uç ile emzirirken başta boş boş çekiyo gibi gelio sizede oluyo mu

hiç canını sıkma canım, bendede aynı sorun vardı,bebegim 17 gunluk,ilk 10 gun falan aventin silikon ucuyla emzirdim,sut cekiyordu(zaten yaglanıyor silikon uc,ordan emdigini anlarsın)sonra meme ucum cıktı,su an emiyor, ama doyuramıyorum galiba 1-2 saat memede kalıyor,uyuyor uyanıyor,yatagına doymustur diye koyuyoruz,hemen uyanıyor,sonrada biberonla anne sutu veriyorz ancak uyuyor...doyuramıyorum galibaaa aynı sorunu yasayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…