emzik :(

emziğin yararlarını ve zararlarını az çok biiyorum canımverdiğin bilgilerde bizi aydınlattı sağol..
ama uykusu çok dağılıyo artık emziği bıraktığından beride acayip huysuz bakalım ne yapıcam böyle..

akpak canım seni gönderdiğin yazıda emziğin 2 yaşından sonra dişlere ve ve biçok şeye zararlı olduğundan bahsediyor zaten 2 yaş çok geç emzik bıraktırmak için biz şu andan bahsediyoruz
ve dediğim gibi benim etrafımda emziği 2.5 yaşına kadar emen ve annesinide 3 yaşınada kadar emen çocuklar var

Valla sevg,i sana 100 de 100 katılıyorum emersede 3 değil 4 yaşına kadar bile emziririm nevar yani anneyiz biz ben geriye dönüp baksam kızımı birdaha emzircek dğil mutlu ola ola keyifle ve gururla emziriyorum kızımı ..

canım haklısın ama ne yapsam dolmuyo okadar yumuşakki kızım sol gögsümü boş çekiyo gelmeyince ağlıyo öbürünü veriyorum ancak 1 gün hiç emzirmezsem sol gögsümden azcık geliyo :çok üzgünüm:
sağ şimdilik idare eder ama dolmuyo işte yinede emziricem deyip duruyorum inş gelir 1 yaşına kadar..

tatlım bebeğin emzik emmesi iyi birşey değil ki tekrar alıştırmaya alışıyorsun. uyku sorunu varsa başka yöntemlerle sorunu halletmeye çalış.
emzik hem dişlere zarar hem de hiç sağlıklı değil. ben bebeğime hiç emzik vermeyi düşünmüyorum.
emziği emmediğinden şikayet edenleri de yeni gördüm çok şaşırdım :1shok:
büyük konusuyorsun şekerim bende vermeyi düşünmeyenlerdendim ama vermek zorunda kalanlardanımlaelaelaelaelae

X