- 4 Şubat 2023
- 11
- 2
- 1
- 21
- Konu Sahibi zeynepsrnoglu
Kızım 2 aylık emzik veriyorum ama tutmuyor anne sütü ile denedim tutmadı bu konu da bi bilginiz var mı yada emzik türü yardımcı olur musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebekle ilgili bence. Bazilari hemen alirken bazi bebekler bir çok emzik cesidi denenmesine ragmen almiyor. Ucu yuvarlak olanlardan denedin mi? Cenesi biraz daha guclenince alir belki bende 2 aylikken vermistim emzik surekli agzindan atiyodu ama bi sekilde alisti hatta 20 aylikkende biraktikKızım 2 aylık emzik veriyorum ama tutmuyor anne sütü ile denedim tutmadı bu konu da bi bilginiz var mı yada emzik türü yardımcı olur musunuz
Hangi emzik modelini vermiştiniz acaba damaklı mı damaksız mı inşallah benimki de tutarBebekle ilgili bence. Bazilari hemen alirken bazi bebekler bir çok emzik cesidi denenmesine ragmen almiyor. Ucu yuvarlak olanlardan denedin mi? Cenesi biraz daha guclenince alir belki bende 2 aylikken vermistim emzik surekli agzindan atiyodu ama bi sekilde alisti hatta 20 aylikkende biraktik
Şart mı emzik, tutmuyorsa tutmuyor. Ben de üç beş tane denedim ama zorlamadım. Sadece şansımı denedim, istemedi. Bir kaybım olmadı.Kızım 2 aylık emzik veriyorum ama tutmuyor anne sütü ile denedim tutmadı bu konu da bi bilginiz var mı yada emzik türü yardımcı olur musunuz
DamakliHangi emzik modelini vermiştiniz acaba damaklı mı damaksız mı inşallah benimki de tutar
Ben emzigi kestim agzinda tutamayacagi kadar derindenBenim kızım da üç aylıkken falan aldı ara ara denetiyordum. Damaklı almamıştı. Bibsi kabul etmişti. Şuan 17 aylık sadece uykuya geçerken emzik alıyor ama bıraktırmam lazım yavas yavas keşke başlatmasaydım diyorum. Bakalım nasıl bıraktıracağım.