• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzik veren anneler cevap yazın lütfen

hanifta

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
120
0
641
Yozgat
2 aylıkken emzik verdim ama internette türlü bilgiler var vermemdeki etken ise işe başlayınca kayınvalidemin emziksiz bakabilecekmi tasası çünkü bebeğim çok huysuz.ama şimdide korku saldı beni emzik alan bebekler daha az amiyo daha erken sütü bırakıyo yemek aralarını uzatıyo gibi bilgiler var kilo ve boy gelişimini atkiliyo yavaşlatıyo yazıyo bunlar doğrumu emzik aldıktan sonra bebeğinizin gelişimi yavaşladımı sizi erken bıraktımı acil yazın 2 3 gün oldu yoksa alıştırmayım ne yapıyım

ben kızıma 1 aylıkken verdim emziği şimdi ise neredeyse 5 aylık emziğin saydığın hiçbir yan etkisinide yaşamadık için rahat olsun canım.. kızım emzik almasaydı heralde yapışık gezer asla kucağımdan bırakamazdım..

ben dogdugu gun emzık verdım hıc bı sorun yasamadım sımdıye kadar kılosuda yerınde memeyıde gayte guzel emıyo benım kzızımda cok huysuz emzıgı olmasaydı cok zorlanırdım onemlı olan vaktı geldıgınde bıraktırmak emzıgı zaten sımdı bıle elını emıyo emzık vermeseydım muhakkak parmagını emmeye alısırdı o daha kotu bence bıraktırması daha zor ve parmagının kucuk kalma durumu olabılıyo

benim oğlum 2,5 yaşına kadar kullandı emziği. sonra kendi isteği ile bıraktı. ne yemesinde ne de gelişiminde bir problem yaşamadık şükür. bu bebeğime de emzik kullanmayı düşünüyorum inşallah. ben bir sorun olacağını sanmıyorum.

internette okudularım insanın içine kurt düşürüyo memeden erken kesilmesi ve gelişimi söylenince birde tüm anneler aynısını hisseder herhalde ondan çok kötü oldum ben baksam problem değil katlanırımda ama çalışacam diğer annelrde yazın lütfen

benmkızımda henüz 1 aylık bende doğdugu hafta verdim bende 2.5 yasına kadar emzik kullanmış hiçbir yan etkisi olmadı allaha şükür :)

bebeklerin emme sıklığında ve kilosunda bişey olmadı diyosunuz son olarak dimi teşekkürerl diğer kullanan annelerde yazın lütfen iyiki burası var opuyorumnanaktan

benim kızım baştan emzik almadı çok zorladım ama ben verdikçe o atıyodu hatta iki metre öteye itiyodu fırlatıyodu diliyle :) 5. aydan sonra çok ısrarcı oldum o attıkça ben verdim şimdi 1 yaşında uyurken emzik alıyor çok rahatlık oluyor uyandığındada emziğini verince tekrar uyuyor.gelişimide gayet iyi hatta tombik bi bebek.

ben de hiç emzik vermedim ama bazen lazım olmadı değil. şimdi pek aramıyoruz ama 2-3 aylıkken huysuzlandığında emzikle avutmayı çok denedim ancak başaramadım

bizde 15 günlükten itibaren verdik.. alıyor memeyi.. ama bir ara emmeyi azalttı. bende kokrkumdan 2-3 gün vermdim.. şimdide emiyor ama çkda severek değil.. sevmiyor pek.. ama zar zor veriyorum..

benim kızımda 2,5 yasında su anda hala uyurken emzik olmadan uyumuyor.bunun dısında yan etkısı olmadı bıraktırma cabalarım devam ediyor...

Back