How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

emziği nasıl bıraktınız yardımmm.:((

......Elmas......

bebeğim küçük kuzum
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
1.659
2
116
Edirne
merhaba arkadaşlar..
kızım 28 aylık ve hala yalancı emzik emiyoruz ve bıraktıramıyorum. 1 ay öncesinde denedim 2 gün vermedim ama kendinide bizide maffetti sürekli ağladı ağlamakta yıktı resmen ortalığı nasıl bırakabiliriz yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar dişlerinde sıkıntı olacak diye çok korkuyorum..
yardım lütfen...

merhaba arkadaşlar..
kızım 28 aylık ve hala yalancı emzik emiyoruz ve bıraktıramıyorum. 1 ay öncesinde denedim 2 gün vermedim ama kendinide bizide maffetti sürekli ağladı ağlamakta yıktı resmen ortalığı nasıl bırakabiliriz yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar dişlerinde sıkıntı olacak diye çok korkuyorum..
yardım lütfen...
canım benim oğlum 2.5yaşında buyaz memlekete gittik orda çok düştü emziğee normalde sedece uyurken alırdı döndüğümüzdede bırakmadı bende bir gün çok az karabiber (çokaz ağzı yanmadı bile) döktüm anne acı bu dedi ve gitti attı çöpe kendisi çok korktum isticek diye ama hiç aklına bile gelmedi keşke daha önce yapsaymışım evet kesinlikle dişleri bozoyor hafif önde oluyo iki dişi falan kolay gelsin canım en kısa zamanda bırakır inş:emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

benim kızımda çok düşkündü özelliklle uyumadan önce.1,5 yaşındayken tatile gittiğimizde denize düştü balıklar yedi dedim.tabi yapabilecek birşey yoktu onun gözünde.özellikle o günü seçtim yol yorgunluğu deniz derken akşam yorgunluktan bayılmıştı resmen.sende öyle yoğun ve yorgun olabileceği bir günü seçebilirsin

canim emzigi azcik keserek i$e ba$layabilirsin.zaten emerken hava gelecek ve pek ho$lanmayacak emmekten.her gün biraz daha kes.git gide emzik kalmayacak vede emecek birsey.denemeni tavsiye ederim.insallah i$e yarar.bol $ansgamyoncuiremsu

merhaba canım..benim kızımda çok düşkündü emziğe ne yaptıysam bıraktıramıyordum.bende birkaç gün vermedim sabahlara kadar ağladı.pes ettim tekrara verdim.son çare olarak emziğin ucunu makasla kestim.yatarken yine istedi.bende birşey olmamış gibi verdim.bir iki emdi sonra çıkarıp meme pis olmuş emmicem anne atalım dedi.çok şaşırdım.bu kadar kolay olacağını sanmıyordum.hatta ertesi gün kızım memeni vereyimmi dediğimde istemiyorum pis oldu dedi.bir dahada hiç istemedi.tavsiye edrim.

canım ben kızımın emziğinin ucunu hergün biraz kestim gün geçtikçe delik büyüdü
sonra köpek ısırmış demeye başladı ve birgün köpek kaptı kaçtı ve bıraktı
birden bıraktırma o da bırakamaz zaten zamana yay derim.

merhaba arkadaşlar kızım emziğini bıraktı izabelle arkadaşımın dediğini uyguladım 1 ay olacak nerdeyse artık emmiyoruz çok şükür verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim...

benim kızımda emziği bıraktık ama daha agrasif daha sinirli olduk gece biraz uyuyorduk emziği bıraktığımızdan beri hiç uyumuyoruz...çocuk büyütmek çok zor...rabbim hepimize sabır versin..

benim kızım 4,5 yaşında bıraktı emziği.ilkönce 2,5 yaşındayken bi bıraktırdık 1 hafta sonra dayanamayıp babası yeni emzik aldı.okadar fena olmuştuki dedilerki hazırolunca bırakır .herneyse bu yaz tatile gittik dönerken arabada emzik istedi bende dedimki aa otelde unutmuşuz oda aglamaya başladı dedim otobüse vermişler gelir akşama. akşam oldu ne oldu geldimi otobüs falan derken kızım yol uzun ancak yarın gelir falan ee benimkinin aklıda erdiği için olsun anne eczaneden alalım yada market falan demeye başladı tam 1 hafta markete gitmedim eczanelerin önünden geçmedim .ve çok şükür geçte olsa bıraktık geriye kalansa 2 tane tavşan diş :ecrin_bebek:

kızım çok şükür bıraktı yoksa bende korkuyordum dişlerinde bir problem olur diye ilk denememde ucunu kesmiştim çok felaket olmuştu yıktı ortalığı bir ay emdi sonra sağolsun burdan bir tane arkadaş ucuna karabiber dökmemi söyledi bende döktüm pis olmuş kızım dedim karabiberli emdi biraz sonra kendi aldı attı bir dahada almadı...

Back