- Konu Sahibi tebessum77
-
oh ne güzel verme zaten alışmasınbenm oğluşum 2,5 aylık ve hiç emzik emmiyor. başlamayı da artık düşünmüyorum. emziği bıraktırmak için ucunu delin diyordu bir uzman. gerçi senin bebeğinin dişleri vardır ve çoktan delmiştir emziklerini dimi?
merhablar canım.
benm oğlumda ilk 7 ay emzik emmedi.halbuki ben çok istedim almasını ama almadı.uykuya geç dalıp erken uyanırdı.7.ayında ramazan ayı olması münasebetiyle beni çok meşgul etmeye başlayınca emziği vermeye başladım.bi güzelde aldı.artık emerek vede kolayca uyuyordu.uyku süreside uzamıştı.derin uykuya dalınca emziği atıyordu zaten.bende oh ne güzel sadece uykuda alıyor diye düşünüp karışmadım.ama 1 yaşına geldiğinde artık emziğe iyice bağımlı olmaya başladı.emziksiz duramaz haldeydi.nerdeyse hiç çkıkarmıyordu.bende artık emziği bırakmanın zamanı geldi diye düşünüp karar verdim.çok zorlanacağımı düşünmüştüm ama zor olmadı.emziği o görmeden kahveye batırdım.ağzına verdim.iğrendi ve çıkarıp ucuna baktı.temizlemeye çalıştı.yine aldı ağzına.sonra yine çıkarıp koydu kenara.ilk uykumuzu hafifi mızmızlanarak yaptık.uaynınca emziği hep elinde gezdirdi her istediğinde çaktırmadan kahveye batırdım vee sonunda attı elinden.4 aydır emziksiz rahat rahat uyuyoruz.bence 1 yaşından sonra artık herşeyi anladıkları için bıraktırmak zor olabailir.bence dişleride etkiliyor.hiç korkma kolay bırakr.ilk gün mızmızlık yapıyorlar o kadar.ama bırakınca bir daha gösterme.kararlı ol
süoersin kahve iyi fikir sanırım türk kahvesi. çünkü nescafe kalıntı bırakmaz izine çıkmayı bekliyorum 2 hafta kadar sonra bıraktıracam şimdi denesem ben yokken annem zaten zor bakıyor ona mızmızlanır kıyamam çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?