• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emsan ÇKB için öneiniz :)

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Kızlar Emsan'ın çbk takımı 91 parça 269 tl sizce iyi mi? bide emsanı tavsiye eder misiniz?

Bana fiyatı uygun geldi emsan kullanmadım ama eski ve güvenilir bir marka :)

arkadaşım bıçak setini aldı 2 ayda paslandı, ben oyuzden vazgeçmiştim emsandan canım

ama fiyatı iyiymiş. ben garantisi var diye hisar aldım ama ondanda çok şikayetçi olan var.

şans işi sanırım

Bence biraz daha araştır Hisar'ın takımlarını araştırınca 350'ye bile bulabilirsin. Kamupanya'da vardı, bir de YKM'de falan sadece servis seti eksik olarak 84 parçası yine 350 civarıydı. Onun dışında Nehirin falan da o fiyatlara bulabilirsin bence emin olmadığın bir markayı almaktansa biraz bekle derim ama..

Ya annemle konuştum da o de dedi bekle birz araştır diye. hatta ekledi " sanki düğünün darda :9: " moralimi bozdu beaaah :9::31:

Valla benim düğün darda olduğu halde modelinden, kalitesinden ve fiyatından emin olmadığım hiçbişeyi almıyorum. O yüzden iyi araştırmaya bak. KK bu konuda çok yol gösterici. Çeyizle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım kısmı çok faydalı mesela bu hafta ordan görüp Taç çift kişilik yorganı 44 TL'ye aldım :) Hisar ÇKB tamımımı da YKM'den 350 TL'ye almıştım mesela.. Ha ama hala yemek takımı, tencere takımı almadım büyük kalemler duruyor yani:)

Kızlar Emsan'ın çbk takımı 91 parça 269 tl sizce iyi mi? bide emsanı tavsiye eder misiniz?

aynen bende dün baktım hoşuma gitti ama emsan iyi midir nasıldır bilemiyorum
bu dik duran bıçaklarından da varr
Karacanın çbk takımı da 269 ama onda tatlı bıçakları yokmuş
bilemedim bende

Emsan Aldım hem gunluk hem misafir için :) Arkadasımda kullanıyo çok memnun , bi arkadaş bıcaklarının paslandıgnı söylemiş , aslında tum markalarda bıcak makıneye atılmamalı diye belirtilıyor , cunku bıcaklar bi aşamadan gecıyomus o aşamada da paslanmaz özelliği gidiyomus, ama garantili olduğundan dolayı göturdugunde yenısnı verıyolar :)

Benim arkadaşımda var çok memnun iki senedir de kullanıyor ben güvendım ve aldım modelleride çok çok beğendim :)

Canım ben de uzun araştırmalar sonucu EMSAN aldım çkb'mi.Frezya modeli.275'e aldım yarısını kartla yarısını nakit ödeyerek.buldugun fiyat bence çok iyi.Bir arkadaş da demiş zaten şans işi biraz da.birininki paslandı diye seninki de paslanacak değil.

Canım ben de uzun araştırmalar sonucu EMSAN aldım çkb'mi.Frezya modeli.275'e aldım yarısını kartla yarısını nakit ödeyerek.buldugun fiyat bence çok iyi.Bir arkadaş da demiş zaten şans işi biraz da.birininki paslandı diye seninki de paslanacak değil.

Canım nerden aldın Frezyayı acaba? ben 390 TL'nin altına bulamadımda

Canım nerden aldın Frezyayı acaba? ben 390 TL'nin altına bulamadımda

Merhaba kızlar,

Freyza'yı siz nasıl bu fiyatlara buldunuz? Ben 500'den aşağısını hiç göremedim :26: Ben de Emsan almayı planlıyorumm ama nasıl iyi mi kötü mü bilmiyorum işte. :31: kullananların tecrübelerini bekliyoruzz :16:

Merhaba kızlar,

Freyza'yı siz nasıl bu fiyatlara buldunuz? Ben 500'den aşağısını hiç göremedim :26: Ben de Emsan almayı planlıyorumm ama nasıl iyi mi kötü mü bilmiyorum işte. :31: kullananların tecrübelerini bekliyoruzz :16:

Normalde 498 sanırım fiyatı ama şu an kampanyalıymış 398 e geliyor dediler bulunduğum yerdeki bir mağaza. Bende 275 TL.yi duyunca acaba daha uyguna bulabilir miyim diye merak ettim

o zaman hemen söyliyim şekerler :)))
Acilen bir KARACA mağazasına gidin. Ben VİAPORT'taki karaca'da gördüm.kampanyalı emsan frezya 299 TLydi.Kaçırmayın kızlarrr.masraf çok nerde ucuz orda biz olmalı :))

Back
X