Erkek İnfertilitesi EMRE BAKIRCIOĞLU hastaları toplanalım :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben de aynı doktorla görüştum canım süleyman beye muayene oldum. Aynen bir sorun yok süper dedi. istediginizde baslayalim dedi. ultrasonla muayene etti ama benim bir ay once yaptirdigim testlerim vardi kan vb. Onlara baktı hicbir problem yok. Kilo da daha cok ödem şeklinde oluyormuş ve ciddi zararları olan bir durum da yokmuş. Ancak benim de kafam da aynı sorular. Ben de hazırlansam mı işimi şansa bırakmamak için. Süleyman bey de iyi bir doktor, eminim Sami bey ve Numan bey de öyledir. Biraz nasip meselesi. Ama detaylı bir tetkik benden de istemedi.
bence sorunun büyüğü biz olmadığımızdan bizi sıkıntı etmiyorlar :) bendende bişey istemediki hatta ohss olabilirdim ki hafif oldum ama kan değerime bakmadı.kendi yaptırdığım testleride pek önemsemei dediğim gibi bizde sorun olmaz diye yeterki sperm bulunsun :)

bence sorunun büyüğü biz olmadığımızdan bizi sıkıntı etmiyorlar :) bendende bişey istemediki hatta ohss olabilirdim ki hafif oldum ama kan değerime bakmadı.kendi yaptırdığım testleride pek önemsemei dediğim gibi bizde sorun olmaz diye yeterki sperm bulunsun :)
Aynen sanırım o yüzden.Bir bildikleri vardır heralde diyorum ama insan yine de kafasındaki sorulara engel olamıyor. ne diyeyim zaten çok küçük ihtimaller için uğraşıyoruz. İnsallah hayırlısıyla sonuca ulaşırız :)

Dün Emre bey aradı bizi genetik testleriniz gayet iyi hiç bir sorun yok dedi haftada bir choriomon a başlayalım dedi bizim testesteron düşük bakalım sonuca göre 2 ay sonra tese yolu görünüyor

Aynen sanırım o yüzden.Bir bildikleri vardır heralde diyorum ama insan yine de kafasındaki sorulara engel olamıyor. ne diyeyim zaten çok küçük ihtimaller için uğraşıyoruz. İnsallah hayırlısıyla sonuca ulaşırız :)
İNŞALLAH :)

bizde ilk gittiğimizde genetiğe bakılacak eğer genetikse sorununuz hiç bişey yapmam çünkü bu konuda tıp ilerlemedi demişti.çok üzülmüştüm sonuç genetikte sıkıntı çıkmadı.görüştüğümüz zamanlarda şunu farkettim boşa kürek çeken biri değil net tedavi uyguluyor.eğer genetik testimizde sıkıntı çıksaydı kaan hoca sonuna kadar deniyor şansını tedaviler uyguluyor.Emre bey de sonuca varılmaz gibi düşünüyor.bizim tese amelıyatı olmamız gerektığı için emre beye karar verdik ama tedavi olsaydı dediğiniz gibi kaan beyin sırasına yazılmıştık.Kaan beyinde hemşiresi yada sekreterine çok sinir olmuştum biraz soğudum o yüzden.Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah :)
Merhaba sonucunuz nasıl çıktı sperm bulundu mı?? Genetik test sonucu bekliyoruz bizde yardım için saol şimdiden

biz gecen hafta hem bahceciye hem de emre bakircioglu'na gittik, esim bahcecinin kalabalikligindan hoslanmadi, doktorlar cok zaman ayirmiyorlar, tansel beyle gorustuk ama cok icine sinmedi. Emre beyin yaklasimini cok begendi onunla devam edicez simdi karyotip analizi ve y kromozom testi sonuclarini bekliyoruz
Sonuçlar nasıl çıktı acaba ben de sonuç bekliyorum genetik çıkmıyor bi türlü

Bizde onları beklemiştik kötü çıkar diyende çok korkmuştuk. Biz şuan tedavideyiz kliniğe gidiyoruz ben ilaçlara başladım pazarteside tese olucaz inşallah. Sperm çıkarsa inşallah burdan yazar sizlerden umut oluruz inşşşşaalllaahh
Çıktı mı arkadaşım umut olsun bize de

Ya ben anlamıyorum doktorun sitesinde olumlu olumlu şeyler yazıyor burda yazılanlar doğruysa doktorun iyi olduğu fln yok moralim bozuldu iğrenç haldeyim şuan

Sonuçlar nasıl çıktı acaba ben de sonuç bekliyorum genetik çıkmıyor bi türlü
Tesede sperm çıkmadı malesef.ilkel sperm hücreside yokmuş.resmen şans bu başka açıklaması yok turp gibi adam ama şans bize vurdu.kök hücre çıkarsa şansımız varki artık onada inanmıyorum.arkadaşım sperm varsa bulurlar merak etme, yeterki iyi klinik doktor seçin

Tesede sperm çıkmadı malesef.ilkel sperm hücreside yokmuş.resmen şans bu başka açıklaması yok turp gibi adam ama şans bize vurdu.kök hücre çıkarsa şansımız varki artık onada inanmıyorum.arkadaşım sperm varsa bulurlar merak etme, yeterki iyi klinik doktor seçin
Microtese öncesi tedavi uygulamadı mı doktor. Sizde sorun neydi inmemiş testis mi. Hay allahım ya çok üzüldüm biraz daha tadavi olmicakmı

Çok üzüldüm. İnşallah hakkınızda hayırlısı. Biz de hala erteliyoruz. Peki siz de hazırlanmışmıydınız

Umudunu kaybetme eşin tedaviye devam etsin sorunu tam olarak neymiş söyledi mi emre bey, asla umut kaybetme kaç yaşındasınız ilerde bakarsın tedavisi bulunur kaan aydosa da gidin

Çok üzüldüm. İnşallah hakkınızda hayırlısı. Biz de hala erteliyoruz. Peki siz de hazırlanmışmıydınız
ben hazırlanmıştım.yaşım 23 ama bnm ümidim yok.çünkü vücut üretmiyo.yine bi kaç doktora gidicez ama şimdi değil.watsap grubunda 3 hamile var bi kaçınında çocuğu var.ama 60 kişilik grup buda.2-3 kişininde sperm bulunmuş sanırım tüp bebek tutmamış

ben hazırlanmıştım.yaşım 23 ama bnm ümidim yok.çünkü vücut üretmiyo.yine bi kaç doktora gidicez ama şimdi değil.watsap grubunda 3 hamile var bi kaçınında çocuğu var.ama 60 kişilik grup buda.2-3 kişininde sperm bulunmuş sanırım tüp bebek tutmamış
Yok canım ozaman saol ben girmiyim gruba ben okadar olumsuz bi ortamda iyice fenalık geçiririm herhalde. Emre beye okdr iyi diyorlar ama bu forumda kimse hamile kalamamış baksana vazgeçicem gitmekten nerdeyse

Yok canım ozaman saol ben girmiyim gruba ben okadar olumsuz bi ortamda iyice fenalık geçiririm herhalde. Emre beye okdr iyi diyorlar ama bu forumda kimse hamile kalamamış baksana vazgeçicem gitmekten nerdeyse
hamile kalan neden girsinki bu forumlara bizler bilgisayar başında kaldık.emin ol bende hamile kalsam aklıma gelmezdi buraya girmek.ve şu bir gerçek azospermide hamile kalan oranı düşük kime hangi doktora gidersen git.ve tek tedavi var bence tese ameliyatı.dışarı çıksa bile sağlıklı erkeklerde en azından 15 milyon çıkıyor.bizde varsayalım çıkış olsa bıle 1-2 tane olurdu.o yüzden tese amelıyatı şart.

hamile kalan neden girsinki bu forumlara bizler bilgisayar başında kaldık.emin ol bende hamile kalsam aklıma gelmezdi buraya girmek.ve şu bir gerçek azospermide hamile kalan oranı düşük kime hangi doktora gidersen git.ve tek tedavi var bence tese ameliyatı.dışarı çıksa bile sağlıklı erkeklerde en azından 15 milyon çıkıyor.bizde varsayalım çıkış olsa bıle 1-2 tane olurdu.o yüzden tese amelıyatı şart.
Keşke tedavi olup hamile kalıp da buraya girip bize şöyle yaptık şöyle yapın diye yol gösterseler umut verseler iyice umutsuzluğa düştüm

Back
X