Merhaba, Seviyorsanız , sevgi, saygı da varsa sonuçta evlilik ,hastalıkta sağlıkta, maddi manevi bir ömür boyu beraberlik demektir. 10 yıllık evliyim, eşim 15 senedir çalıştığı işinden evliliğimizden 2,5 yıl sonra küçülme nedeniyle işten çıkarıldı tabi tazminatını ve 10 ay boyunca işsizlik maaşını da aldı. Kredi borcumuz da vardı üstelik. Bende zaten evlenmeden önce de çalışıyordum ki eşim istersen çalışmayabilirsin demişti ki ben çalışmaya devam edeceğimi söylemiştim iyi ki de öyle yapmışım. Bir anda evin reisi oluvermiştim. Büyük sorumluluktu ama başardım çok şükür. 2,5 yıl sürdü işsizliği
Çok şükür şimdi 5 yıldır çalışıyor. Defalarca İstersen beni bırakabilirsin, ayrılabilirsin dedi. Eşimin ailesine bunu hiçbir zaman söylemedik halende yıllardır bilmiyorlar, hala eski işinde çalışıyor sanıyorlar çünkü onu üniversite biter bitmez babası oraya yerleştirmişti. Kendi ailemde dahil, ayrıl demişliği olmuştur. Ama asla bırakmadım bırakmam dedim. Sonrasında 2 yıl önce bir anda gözlerim görmüyor dedi , doktora gittik şeker hastalığı çıktı, göz doktoruna da gittik gözlük verdi. Neyse ki Önce hap ile başlandı ve 1 ayda gözleri tekrar eski haline kavuştu, gözlüğü çıkardı. Şekerini Sürekli kontrol ediyor ömür boyu hap kullanımı verdi doktoru . Doktoruna da birlikte sürekli gidiyoruz. Güzel gelişme diyor çünkü yemek alışkanlıklarına çok dikkat ediyoruz. Sonrasında bende 4 sene önce sağlık sorunu geçirdim göğüste kitle vardı şükür erken teşhis herhangi bir tedavi görmeden ameliyatla süreci atlattım. Eşimde bu süreçte hep bana destekçi oldu birlikte Bir sürü sınavlar atlattık anlayacağın. Ama asla pes etmedik hep birbirimize iyi günde kötü günde destek olduk halen de öyleyiz. Sonuçta zaman çabuk akıp geçti , çocuk yapmaya fırsat olmamıştı. Ayrıca şimdi tüp bebek tedavisi görüyoruz doktorlar eşimde testler yaptırdı herhangi olumsuz bir durum konuşmadı. Bu süreçte baya uzun sürdü ama sabırla bekledik. Bu ay sonu Allah'ın izniyle transfer olacağım inş. O yüzden sakın şeker hastası çocuğumuz da öyle olur gibi düşüncelere asla kapılma Allah'ın izniyle sağlıklı olur inş. Yeterki birbirinizi sevmekten saygıdan ve özellikle birbirinize olan vicdanınız asla kaybetmeyin. 10 yılı kısa özet yaptım aralarda atladım.
:) Hakkınızda hayırlı olsun inş.