• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emossssss'un çeyizleri....:)

hepsi çok güzel sağlıkla mutlulukla kullan canım ama benden sana ufak bir tavsiye ben evin tek kızıyım annem sağolsun çok özenip bana ne bulduysa alıp koymuş bunun için çok mutluyum tabi ama bu kadar çok şey hepsi birden kullanılmıyor ki ya çok geniş bir evin olacak ki inşallah olur yada çoğu biryerlerde kutularda duracak hele birde benim gibi çok tayin görecek olursan çok zorlanırsın bunu bir dünya mutfak eşyanı görünce söylüyorum daha fazlasını almayı düşün derim canım zaten hiç eksik kalmamış fazla fazla almışsın her şey gönlünle olsun

hepinize teşekkür ederim kızlar.....

şimal'cim çok haklısın bunları ve daha alınacakları nereye koyacağımı düşündüğümde bunalıyorum şimdiden.
evin tek kızıyım bende annem daha fazlasını alıyor aslında sağolsun..mesela korkmazdan tencere takımı aldık sonra bitanede hisardan alalım daha güzel olur diyip onuda aldıı....başımı yakacak gibi :):):) tşk ederim canım benim önerin için....kendine iyi bak :54:

herşeyin çok güzel canım da o kadar tencere tavayı ne yapıcan ayol
oldurdun bütün dolapları şimdiden :1:

Güle güle kullanın. O hayalet tuzluklardan bende de var :)

:nazar:canım benım yenı topiğin hayırlıs olsunn Rabbım askla huzurla sağlıkla kullanmayı nasıp etsın inşallahhh:16:

Back