Emo

seri numaralari ayni genclerin ergenlik hevesleri...
emo nedir yani...özentiden baska bisey degil bence emo ve buna benzer akimlar...

aa afedersin canım bilmiyodum :kedi:

Off ankarada çok bu imoğğğlarr.
Hepsi aynı fabrikadan çıkmış bunların..
Günde 3 öğün sopa vermeli bnce
Özentiliğin bu kadarı... Bide mal mal konuşmuyolar mı? türkçeyi bozan yopazlar ya.. çok sinir kapıyom ben bunlara
Geçen kızılayda tekini dövmüştüm yürüyen merdivenlerde xD

bugün tramvayda rastladığım bir tanesi, göz kalemi ile siyah gözyaşı izi yapmıştı.simsiyah saçları ve kapkara kıyafetleri ile çok çirkindi.

ama anlayamadığım, nasıl daha yaratıcı hakaret edebiliriz yarışına maruz kalan bu güruhun esas isteğinin zaten bu olduğunu tenkit edenlerin nasıl olup da anlayamadığı. bu insanlar belli ki bunu istiyorlar, siz de istediklerini veriyorsunuz.demek ki o kadar da önemsiz bir güruh sayılmazlar, ve kimse ciddiye alınmadıklarını iddia edemez.

Ne güzel yapmışsın bide KK adına dövseydin zaten bunları öldürsen bile nefsi müdafaadan serbest kalırsın :enbuyukkk::hooray::dance:kötükedihüsokötükedihüso

işleri güçleri sabahtan akşama kadar kaldırımda oturup sigara ve kola içmek (bardakla değil tabi pet şişeyi kafaya dikerek). kola içmeyi uyuşturucu kullanmayı marifet sanarlar nedense. sigara içmeyi de emo olmanın bi parçası saydıklarına eminim. sigara bile eğreti duruyor ellerinde. her şeyi zorla yapıyorlar. daha önce de dediğim gibi, emo olmak için kendilerini zorluyorlar. emo olmak neyi gerektiriyorsa onları yapıyorlar. gerçekten emo oldukları için değil. bu da çok komik oluyor gerçekten. doğal olarak özenti görünüyorlar.

metal dinlemezler (kaldıramazlar kaydirigubbakcemile3 )

valla internette yazılanı çizileni bilmem ama benim gördüğüm manzaralar hiç iç açıcı değil..
emo'luk bir tarz değilse nedir??
ben senelerdir goth metal dinlerim (aslen metal müzikle aynı sayılan fakat içerisinde daha klasik öğeler ve genellikle hayalet klavye adı verilen ezgileri barındıran bir müzik türüdür)
"gothic" nedir peki..rönesans döneminde fransada ortaya çıkmış bir akımdır.başlarda sadece mimaride kullanılmıştır.sivri kemerler yüksek kubbeler (bknz:barok sanatı)

mimariden sonra önce müziğe sıçramış gothic kavramı..sonraları insanların kıyafetlerine makyajlarına...çokta iyi olmuş..
eskilerden beri bilinen bir "tarz"dır kısacası..
ama emo(emotional)'luk bikaç senedir popülerlik kazanmış
punk ve rock müziğin arasında sıkışmış bir müzik tarzıyla boy göstermeye başlamış (ki bana göre pop müziğe katılmış sertlikten ibaret)..sonraları 14-20 yaş arası gençleri etkilemiş sayın gerard way abimiz -tatlicadiarzu-

ayrıca şunu belirtmeliyimki "satanizm" kavramı gothic bir unsurdur..(bknz:deri pantolonlar,siyah dantelli bluzlar,uzun sapkalı giysiler,siyah göz makyajı kırmızı dolgun dudaklar kaydirigubbakcemile3)...
bildiğim kadarıyla emo'lar duygularını yoğun yaşayan insanlar olduklarından siyah rengin içlerindeki enerjiyi olumsuz etkileyeceğine inanırlar.
lakin gothic tarzı benimseyenler siyah renkten ve bunun kırmızıyla olan ambiyansından enerji alırlar..(kendimden biliyorum)

asıl konuya gelecek olursak,emo'ları sevmem..
ama neden sevmem??
böyle bir akım başlamış çok güzel olmuş böylece alternatifler artmış oldu insan kendine yakın gördüğünü yapmış oldu..
ama hiçmi dikkatlerini çekmiyor dışarıdan sadece kimlik arayışında olan insanlara benzediklerini..
yanlarından bir insan geçerken onlara "palyaço" yakıştırması yaptıklarının farkına varmıyorlarmı..

ha ben çok ak kaşık değilim..
sokakta yürürken insanların "satanist,cadı" yakıştırmalarına maruz kalıyorum ama eminimki "palyaço","bisexüel",hatta "lezbiyen" vb yakıştırmalarına maruz kalmaktan daha iyidir.
tarzları ne olursa olsun diğer insanlar tarafından dışlanmaktanda iyidir.
şahsen hiç normal bir insanın yanında bir emo görmedim
..

Son düzenleme:

sabahtan beri kendimi parçalıyorum anlatmaya çalıştığım buymuş kaydirigubbakcemile3

hiç sevmiyorum...
ürkütüyolar beni
bazıları insanlıktan çıkmış halde dolanıyo ortada
satanistleri andiriyolar
öğğğkkk

ama hepsıı aynı degılkıı zaten nette olanlar gıbıı türkıye pek rastlıyamassın cunkı genelı yabancıdır yanı hepsı onlar gıbı abartılı degıldır.

sabahtan beri kendimi parçalıyorum anlatmaya çalıştığım buymuş kaydirigubbakcemile3

sen de yazdıklarında çok haklısın.baştan aşağı her cümlene katıldım okurken.ayrıca şu kısmı sevdim.
''asıl konuya gelecek olursak,emo'ları sevmem..
ama neden sevmem??
böyle bir akım başlamış çok güzel olmuş böylece alternatifler artmış oldu insan kendine yakın gördüğünü yapmış oldu..
ama hiçmi dikkatlerini çekmiyor dışarıdan sadece kimlik arayışında olan insanlara benzediklerini..
yanlarından bir insan geçerken onlara "palyaço" yakıştırması yaptıklarının farkına varmıyorlarmı..

ha ben çok ak kaşık değilim..
sokakta yürürken insanların "satanist,cadı" yakıştırmalarına maruz kalıyorum ama eminimki "palyaço","bisexüel",hatta "lezbiyen" vb yakıştırmalarına maruz kalmaktan daha iyidir.
tarzları ne olursa olsun diğer insanlar tarafından dışlanmaktanda iyidir.
şahsen hiç normal bir insanın yanında bir emo görmedim..''

ergenlik bunalımını aşamamış, dikkat çekmeye çalışan,çoğu özenti, birbirinin kopyası mutantlar....
biraz sert oldu ama -benim düşüncem- bu.

çok abartı olmadıklarında hoş oluyolar saç kesimleri bazılarının hoş hatta evlendiğim sene benim saçımda ona benzerdi fankçılar tarzında kestirirdim bende

bi sana bi nightWishe hastayım zaten :içelim:

gurbaa prenses sana katılıyorum banada çok itici geliyorlar ve hoscakal.cocuklugum sen sadece onu tip tarz olarak kullanmışsın belki sen onlar gibi değilsin ama çoğu öle...

valla ben de emoları hiçbir zaman sevmedim,sevemedim. muadili akım olarak sayılabilecek 70 lerin punk u nere, tarzı öncelik haline getirmiş herhangi bir fikriyat temeline oturtulamamış, "emotional" gibi olabilidiğince geniş anlam aralığına sahip bir kelimenin arkasın sığınıarak bir tarz haline getirilmeye çalışılan "emoluk" nere diye de çok da hayıflanmışımdır.zaten ömrünün çok da uzun olmadığını tahmin ettiğim bu akım, muhtemelen belli yaş aralığına mensup kişilerin bu zaman dilimindeki moda anlayışı olarak tarihin ilerleyen dönemlerinde anılacak.

her şey tamam da bu gençleri dövmeyi destekleyen, onore eden anlayış da neyin nesi yahu!! sırf farklı olmak için, ilgi ve dikkat çekmek için yapıyor olsalar bile sana ne zararları var allasen? o derece kaka bir şey mi bu senden farklı olma halleri de sopa yemelerinden keyif alabiliyorsun?bir diğer vatandaş da çıkmış kimsenin benim göz zevkimi bozmaya hakkı yok; akıllı olsunlar-doğru dursunlar benzeri cümleler kurmuş. yarıldım resmen=) aklıma "çok çirkinsin keşke ölsen" diyen, dünyanın kendi için varolduğunu sanan karakter yaratımı geldi. hayır o değil de bir gün emo tarzı giyimle quasimodo kılıklı biri çıksa karşısına o gaspedilen hakkını kimden talep edecek merak etmemek mümkün değil=)

kısacası sırf garip giyiniyorlar, vücutlarına garip aksesuarlar takıyorlar diye genç bir güruhtan nefret eden, eline fırsat geçtiğinde onlara karşı siddet dahi göstereceğini belirten bunca insanın olması, Türkiye'de hoşgörü,toplum içi barış gibi kavramların neden komik olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

kızların bazılarının saçları gayet hoş aslında..
renkli ve abartılmadığı sürece..
bir tek kesimlerini beğeniyorum tek renk ve kesimi hoş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…