Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
eğer 1 aydır emzirmediyseniz ve bu sürede süt de sağmadıysanız sütünüz biraz düşmüş olabilir.
sizin ayınızda ortalama 3 saatte bir 2 göğsünüzü de makine ile sağarak boşalmanızı öneririm
ancak bu şekilde sütünüzü artırabilirsiniz tabi yanında bol su içerek
sağdığınız sütleri de biberonla çocuğunuza verebilirsiniz.
ben bu yolla 1 yıl bebeğimi besledim kolay değil ama değiyor inanın bana..
eğer 1 aydır emzirmediyseniz ve bu sürede süt de sağmadıysanız sütünüz biraz düşmüş olabilir.
sizin ayınızda ortalama 3 saatte bir 2 göğsünüzü de makine ile sağarak boşalmanızı öneririm
ancak bu şekilde sütünüzü artırabilirsiniz tabi yanında bol su içerek
sağdığınız sütleri de biberonla çocuğunuza verebilirsiniz.
ben bu yolla 1 yıl bebeğimi besledim kolay değil ama değiyor inanın bana..
Bebeğinin mamaya alışarak emmeyi istememesi normal çünkü mama anne sütüne göre şekerli.
Sütü sağarak vermen çok zor olur gibime geliyo makine kullansan daha az zorlanırsın.
Benim sana önerim pes etmemen,mesela bebeğin gece uykusundan uyandığında onu göğsüne koy,her fırsatta onu göğsüne yatır.Böyle böyle emmeye başlayacağını düşünüyorum
emmesi için ço kdenedim hala fırsat kolluyorum ama nafile 1-2 çekip ağlıyr zorluyrm çatlıyr pes etmyrm da sıkılıyr insan artık..makina kullanıyrm damal damla gelıyr çok deil sütüm ee arada verince çekildi heralde..kaynıyorudu ilk günler..süt artırıcılrda nafle inanamıyrm öle şylre deendm çünkü olmayınca olmuyrmuş.neyse artık makina le olduğu kadr .teşekkrlr hepinize..