siz zaten herkesten çok emzirmişsiniz bırakma kararı sizin.sorunuz nasıl baraktıracağınız hakkında.ama ben şu doktor noktasına takıldım.bir doktor nasıl 'süt çocuğu' diye adlandırılan 1-3 yaş dönemindeki birine süt yaramaz der.gelişme çağında günde 400-500 cc süte ihtiyaç devam eder.hiç bir süt de anne sütünün yerini tutmaz.benim de genel cerrah arkadaşım var 6 aydan sonra emzirmenin anlamı yok dedi..yani 6 yıl tıp okuyup 5 yıl ihtisas yapmak herşeyi bilmek demek değil.
bugün ABD'de hasta bana bu ağrı kesici daha etkin bunu istiyorum diyebiliyor.Ülkemizde de artık insanlar daha bilinçli ,reçeteleri sorgulayabiliyorlar.doktorların her dediği meslek etiğine uygun değil malesef,köşeye sıkışınca,o konuda makale okumayınca sütün yaramaz artık deyip sallayabiliyor.
benim okuduğum bir araştırmada, anne sütündeki immünglobulinlerin enfeksiyon çağı olan 2 yaş döneminde çocuğa yararlı olduğunu anlatır nitelikteydi.doğal antibiyotikler anne sütünün içeriğinin en önemli öğelerindendir.
siz ise hala uykusuz gecelere devam ediyorsunuz.artık rahat uyumaya hakkınız fazlasıyla var.ben 9 aylık bebeğime uyanırken zorlanıyorum.ne karar verirseniz verin,size kolay gelsin...