- 23 Kasım 2020
- 2.011
- 3.035
Merhaba hanımlar. 15 günlük bebeğim emmiyor. Doğar doğmaz emzirmeye çalıştım emmedi 1 saat kadar bsy vermedim sırf acıksın da emsin diye emmedi. Sonra kaşık ve enjektörle besledim. O yetersiz kaldı sarılığa doğru gidiyordu mecbur sarılık olmasın diye biberon vermek zorunda kaldık. Yenidoğan yoğun bakıma aldılar orada da biberon verildi. Ama aşırı derecede uyuyor uykudan uyandıramıyorum ayak altına vuruyorum altını açıyorum yüzünü nemlendiriyorum yine uyanmıyor. Sütümü sağıp biberon ile veriyorum.
Şimdi bu bebeği nasıl memeye dönderebilirim. Emzirme danışmanına gittim kaşık biberon dedi ama uykuda asla içmiyor. Şuan ilaç veriyorum bir yemek kaşığı süte karıştırıp onu bile verene kadar belim kopuyor. Çok yoruluyorum yanımda destekçim ailem kimse yok çok zorlanıyorum. Fikri olan yazabilir mi lütfen. 45 dk kadar süt sağıyorum sonra bir saat içirmeye çalışıyorum çok örseleniyorum dinlenemiyorum bile.
Şimdi bu bebeği nasıl memeye dönderebilirim. Emzirme danışmanına gittim kaşık biberon dedi ama uykuda asla içmiyor. Şuan ilaç veriyorum bir yemek kaşığı süte karıştırıp onu bile verene kadar belim kopuyor. Çok yoruluyorum yanımda destekçim ailem kimse yok çok zorlanıyorum. Fikri olan yazabilir mi lütfen. 45 dk kadar süt sağıyorum sonra bir saat içirmeye çalışıyorum çok örseleniyorum dinlenemiyorum bile.