Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya kızlar bazı konu başlıklarını okudum istenmeyen tüyler hakkında birçok yerde emla sür geçiyor denilmiş de bu emla nedir nerede satılır nerelere sürülmeli kaç dk beklemeli vs vs biraz bilgi verebilirmisiniz?
canım emla aslında yanık bölgeler için verilen bi krem ama bu aralar genital bölgesini temizlerken sorun yaşayan kişiler yaygın olarak kullanıyorlar..uyuşturma özelliği olan bir krem... istediğin bölgeye sürüyorsun ve yanlış hatırlamıyorsam 20 dk kadar bekletiyorsun ama kremi sürdüğünde o bölgenin hava almaması lazım yoksa etkisi olmuyor.. uyuştuktan sonra rahatlıkla epilasyon yapabiliyorsun
Arkadaşlar ben yeni üyeyim, aranızda istenmeyen tüyler için Expillus ve Dr. Lauranne veya Hürrem Hamam Otu Yağı kullanan var mı? Eğer kullanan varsa tavsiye eder misiniz? Gerçekten sitelerinde yazdığı gibi köklü çözüm oluyor mu? Dr. Lauranne'de 4 haftada istenmeyen tüylere son diyor, Hürrem yağında 6 haftada son diyor, Expillus için fazla bilgi yok ve bu ürünler hassas bölgelerde (genital) kullanılabiliyor mu?
Kullananlardan acil yardım istiyorum. Bu tüylerle başım dertte. :44:
canım emla aslında yanık bölgeler için verilen bi krem ama bu aralar genital bölgesini temizlerken sorun yaşayan kişiler yaygın olarak kullanıyorlar..uyuşturma özelliği olan bir krem... istediğin bölgeye sürüyorsun ve yanlış hatırlamıyorsam 20 dk kadar bekletiyorsun ama kremi sürdüğünde o bölgenin hava almaması lazım yoksa etkisi olmuyor.. uyuştuktan sonra rahatlıkla epilasyon yapabiliyorsun
canım çok çok sık kullanırsan elbet yan etkileri vardır... ama ben sana kendini bu tarz şeylere alıştırma derim fiyatı konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü ben onu sağlık ocağında doktoruma söylemiştim o da reçeteye yazmıştı eczaneden o şekilde almıştım.. çok küçük bir miktar ödemiştim..
canım çok çok sık kullanırsan elbet yan etkileri vardır... ama ben sana kendini bu tarz şeylere alıştırma derim fiyatı konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü ben onu sağlık ocağında doktoruma söylemiştim o da reçeteye yazmıştı eczaneden o şekilde almıştım.. çok küçük bir miktar ödemiştim..
Bende hep bunu merak etmisimdir zararlimi diye?! Bugün siparis ettim ilk defa kullanacagim bakalim uyusturacakmi. Sanirim yinede sürekli kullanacagim birsey degil