emLa kremi uyuşturmuyor:((

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
46
Yer
Ankara
kızlar düğün önCesi ağdaya aLışıyım diye gittim emla kremi alDım bazı arkdaslarımda işe yaramıŞtı. çok memnundular. bide fiyatıda olmuş 57 tl neyse dedim işime yarasında yeterki... ama olmadı :( neden olabilir ? 1 tüp sürdüm buzdolabı poşetiylede kapattım 1 saat bekledim çook az uyuşmus gibiydi ama belirli yerler. sonra 2 saat doldurdum ama uyuşmamıştı :( sizlerden de kullanıp uyusmayan varmı? yada kullanımınımı yanlış yaptım:)

kızlar düğün önCesi ağdaya aLışıyım diye gittim emla kremi alDım bazı arkdaslarımda işe yaramıŞtı. çok memnundular. bide fiyatıda olmuş 57 tl neyse dedim işime yarasında yeterki... ama olmadı :( neden olabilir ? 1 tüp sürdüm buzdolabı poşetiylede kapattım 1 saat bekledim çook az uyuşmus gibiydi ama belirli yerler. sonra 2 saat doldurdum ama uyuşmamıştı :( sizlerden de kullanıp uyusmayan varmı? yada kullanımınımı yanlış yaptım:)

ben hiç kullnamadım ama yengem kullanodu uyuştugunu söylüodu kuznımde hiç uyuşmadı demişti bend hiç almadım oyüzden ama bi krem daha varmış böle bu işler i.çin kullanılan.hatta kk da gördüm ama nerde gördüm hatırlamıorum bil varsa sölesin vall :D

ben de pedikür için almıştım,tırnak batığım var çünkü ama etkılı olmadı bende de...

kremi ince değil kalın bir tabaka halinde sürün streç film ile iyice sarın 1-1,5 saat bekleyin işe yaradığını göreceksiniz... en azından bende bu şekilde işe yaramıştı

Bende kullaniyorum.Lazere gidiyorum.Uyusturuyor ama aciyi hissettim hep.Bende anlamadim valla.2. kez yine gidecegim bu defada surecegim ama bence hicbir faydasi yok .Uyusturdugunu hissettim sevindim ama aciyi yine hissettim.Emla kremi lazer epilasyon bolumundekiler kullaniyor ordada bulabilirsin.Deneyimlerini yazanlar cok.

ben hiç kullnamadım ama yengem kullanodu uyuştugunu söylüodu kuznımde hiç uyuşmadı demişti bend hiç almadım oyüzden ama bi krem daha varmış böle bu işler i.çin kullanılan.hatta kk da gördüm ama nerde gördüm hatırlamıorum bil varsa sölesin vall :D

yaaaa :) bida krem felan alamam çok pahalılar:)) bu işe yarasın yaa baska kullanım şekli felan yokmuki yengen nasl kullanıomuş :)

ya kıl köklerine nüfus etmediği için çok uyuşturmaz ... biraz acısını alır ... sür ağdayı çekiver amann çok acımaz ... ben hiç kullanmıyorum emla gerek yok ....

kremi ince değil kalın bir tabaka halinde sürün streç film ile iyice sarın 1-1,5 saat bekleyin işe yaradığını göreceksiniz... en azından bende bu şekilde işe yaramıştı

kalın sürünce deri yiyormu peki ? yoksa 1 tüpü yedirip 2.yimi kalın tabaka sürüyoruz?

Bende kullaniyorum.Lazere gidiyorum.Uyusturuyor ama aciyi hissettim hep.Bende anlamadim valla.2. kez yine gidecegim bu defada surecegim ama bence hicbir faydasi yok .Uyusturdugunu hissettim sevindim ama aciyi yine hissettim.Emla kremi lazer epilasyon bolumundekiler kullaniyor ordada bulabilirsin.Deneyimlerini yazanlar cok.

tamam canım teşekkürler orayada bakıyım

ya kıl köklerine nüfus etmediği için çok uyuşturmaz ... biraz acısını alır ... sür ağdayı çekiver amann çok acımaz ... ben hiç kullanmıyorum emla gerek yok ....

canım ben senelerdir jiletle alıyorum 1 2 alımda uyusması lazım yoksa dayanamam :) nasıl kanıyor morarıyor:) çok acıo çok :)

kalın sürünce deri yiyormu peki ? yoksa 1 tüpü yedirip 2.yimi kalın tabaka sürüyoruz?

direk olarak kalın tabaka halinde. sür 1 tüpü yedirmene gerek yok :) deri tamamını emmiyor tabiki ama kremi az sürünce uyuşturmamıştı bende..

Canim emla kremi ben de kullaniyordum uyusturuyordu ama cok cok az. Anestol diye bir krem var onu kullanmaya basladim ve gercekten emladan daha kullanisli daha cok uyusturuyor ben rahat ediyorum :9:
İstersen bir dene :34:

Bende ilk epilasyon aleti aldığımda emlayla uyuşturup temizliğimi öyle yapmıştım. ben 3- 4 tüp birden sıkıp kalın tabaka halinde skeç filmle sarmıştım. Bu kutunun içinde çıkanlar işe yaramaz mutfakta kullandığımız skeçlerden kullanmalısın. Ve iki saat hareketsiz bekledim film falan izledim işte:) sonra aldım ama yinede acı hissediyorsun özellikle dudak dediğimiz o hassas bölge biraz daha fazla acı veriyor. Ama tabi hiç uyuşmamasından daha iyi oluyor. Hiç uyuşturmadan o makinayla hayatta alamazdım ben. Ama zahmetli olduğu için bıraktım jilete devam ediyorum. Koltukaltımda kıl az olduğu için cımbız bile yetiyor zaten:)

Valla benim çok memnun olduğum bir krem :) Gerçi artık azaldı o kadar acımıyor ama evlenene kadar annem alırdı ve kremsiz ölürdüm :) Bende sürüp çöp poşetini külot gibi delip giyiyorum üstünede iç çamaşırımı giyiyorum. 1.5-2 saat bekliyorum. Hiç acımıyor :32::32::32:

Back