emla krem

canım dudak dediğimiz kısım hariç herhangi bi acı yaşamıyorum
ama oralar çok acıyo

O kısım zaten en çok acıyan derler oralar için ne kadar etkili olur bilemiyorum
Bende fizikselden ziyade psikolojik bi rahatlama sağlıyordu
Şuanki acımla o zamanki arasında pek fark göremiyorum
Yine de dediğim gibi kişiden kişiye farkedebilir
Deneyebilirsin :)

kızlar bu kremi daha alıp kullanmadım fakat nette kremle ilgili bir şey okudum yarım saatten fazla bekletmeyin ve içinden çıkan bant dışında birşeyle kapatmayın diyor nasıl kullanıcam ya kafam karıştı :)

Ben de alıp denemek istedim şimdi
Sürdükten sora hava almayacak şekilde sarıp yarım saatten 1 saate kadar bekliyoruz, sonra temizlendikten sonra da direk işleme başlıyoruz yani öyle mi?

Ben aldm boşa gitti 60 tl

Ben lazere giderken bikini bolgeme suruyordum. Suruyordum ve evden cikiyordum epilasyona gidene kadar yarim saat geciyordu ama o ustten anestezi uyguluyo kil koklerine kadar tam inmedigi icin lazeri hissediyordum. Sonrasinda kullanmadim acikcasi. Evlenirkende agdaya gittim ilkinde biraz acidi ama simdi hic hissetmiyorum. Yani iyi bir agda yapana gidersen cok canin acimaz zaten diye dusunuyorumm...

Samsung Mobile'den gönderildi...

Ben lazere giderken bikini bolgeme suruyordum. Suruyordum ve evden cikiyordum epilasyona gidene kadar yarim saat geciyordu ama o ustten anestezi uyguluyo kil koklerine kadar tam inmedigi icin lazeri hissediyordum. Sonrasinda kullanmadim acikcasi. Evlenirkende agdaya gittim ilkinde biraz acidi ama simdi hic hissetmiyorum. Yani iyi bir agda yapana gidersen cok canin acimaz zaten diye dusunuyorumm...

Samsung Mobile'den gönderildi...

Emla kremi nedir canım ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar kızlarrr düğünüme çok az kaldı ve ben bikini bölgemi hiç agda veya epilasyon aletiyle almadım amaartık alsam iyi olacak diye düşünüyorum ama o acıya dayanamıyorum bu emla kremi duydum varmı kullanan etkili olan yoksa mahvoldum :)

canım benim sana bi önerim var mutlaka dene bunu eminim çok memnun kalacaksın :).Bende senin gibi hiç alamıyordum dayanamıyordum o acıya ama kozmetikciden kalıp ağda aldım(yeşil olandan, kuaförlerin kullandığı varya ondan) ilk aldığımda ağda bezi kullanarak aldım üst kısımları alt kısımlarda ağda bezi kullanmadan aldım ama biraz morardı ilk defa aldığım için ,inan diğer ağdalar kadar acıtmıyo ve tertemiz oluyor en az 2 hafta pırılpırıl :).Şimdi 30 liraya makinasınıda aldıme çok memnunum keşge daha önce başlasaydım diyorum.Önerimi dikkate al bence çok memnun kalacaksın.İlk aldığında biraz uzun sürecek ama zamanla alışırsın :)

Canım yaklaşık olarak 16_17 sene hep jilet kullandım, agda yapmaya çalıştım ama bi türlü olmadı yapamadım makinayla alayım dedim onuda yapamadım, canım çok yandı ve makinada etini kistirabilir insan o yüzden zor yani.en sonunda bigün kozmetikciden kalıp agda aldım yeşil renk olandan.ustune sert biseyle vurunca kırıldı, bi kaç parçasını aldım ısıttim.ilk önce agda beziyle aldım alt kısımlarda agda bezinin kullanmadan aldım,birde karşıma ayna aldım .sonuc; mükemmel temiz oldu hala birazcık morardi ama bikaç güne geçti ve en az 2 hafta tertemiz oluyor, bi sonraki sefer daha kolay aldım sana önerim emla kremler falan uğraşma direk bu adayı kullan eminim çok memnun kalacaksın

Kizlar ben hic agda yaptirmadim kil koklerim kalin.ama simdi hamilelikte agda istiyorum fakat acisindan korkuyorum bu krem hic aci hissi vermiyormu

Kizlar ben hic agda yaptirmadim kil koklerim kalin.ama simdi hamilelikte agda istiyorum fakat acisindan korkuyorum bu krem hic aci hissi vermiyormu
Uzun uzun beklerseniz vermiyor. Genelde 45 dk derler ama 45 dk az, zaten sürdüğünüz yerde his var mı yok mu diye kontrol edersiniz. Ancak hamilesiniz, hamileler kullanabiliyor mu araştırın derim.

Uzun uzun beklerseniz vermiyor. Genelde 45 dk derler ama 45 dk az, zaten sürdüğünüz yerde his var mı yok mu diye kontrol edersiniz. Ancak hamilesiniz, hamileler kullanabiliyor mu araştırın derim.
tesekkür ederim evet önce doktormla konusmam gerekli sanırım

Kızlar merhaba bu emla krem iyi hoşta duyduğum kadarıyla uzun süre kullanımıyla kullanılan yerdeki his azalıyormuş fazla kaçırmayın derim ;)

Ben kullanıyorum tamamen uyuşuyor ilk kullandığınızda beyniniz algı sorunu yaşayıp endişe yaşayabilirsiniz.Bende öyle olmuştu çünkü hiç his olmuyor.Sonradan ise süper çok rahat.
Ancak hamile arkadaşıma doktor tavsiye etmedi hamileler kullanmasın.
Birde uyuşma kişiden kişiye değişiyor sanırım kardeşime hiç etki etmedi.

Şuan eczaneden geliyorum miniminnacık Bi kreme 20 tl verdim içim acıdı ama artık ağda şart oldu yoksa eşim kanka muhabbetine gircek erkekten beter oldum valla:(
Merak ettiğim bu ne kadar gider. Sadece özel bölge ve koltuk altına kullanmak için aldım bu şekilde iki üç kez ağda yapmaya yeter mi acep yoksa Bi seferde biter diye korkuyom
Ne kadar sürülecek mesela Bi seferde;)

1.30 saat oldu kızlar hiç uyuşma yok
naapsam ki

Sonuç hüsran kızlar. Olan son parama oldu ;((
Tekrar sürüp streç sardım 2 saat de öyle bekledim yok. Olmadı uyuşturadı hiç bir yeri üç yere sürdüm :63::KK12: en son buz koydum ama yine berbat acılar içinde ağdayı sonlandırdım ve şuan bile acıyo:oops::KK57:

Sonuç hüsran kızlar. Olan son parama oldu ;((
Tekrar sürüp streç sardım 2 saat de öyle bekledim yok. Olmadı uyuşturadı hiç bir yeri üç yere sürdüm :63::KK12: en son buz koydum ama yine berbat acılar içinde ağdayı sonlandırdım ve şuan bile acıyo:oops::KK57:
Sizde bir gariplik olmuş açıkçası. Ben de en az 1,5 saat bekletirim, sonra elimle çeker acı durumuma bakarım. Ha ama şunu bilin öyle tamamen uyuşturma zaten olmuyor (dudak çevresi hariç), sadece acı hissi azalıyor.
Ya acı eşiğiniz çok düşük, ya tarihi geçmiş ürün aldınız ya da çakma. Başka açıklama gelmiyor aklıma.

Eczacıya da söyledim o da çok şaşırdı. Narkozlara karşı epey dirençlisin sanırım dedi :(

Back