emla krem

bende kullandım ve işe yaradı dedıklerı gıbı 1 saat önceden bolca surdum yedırmedım şeffaf folyo ıle sardım oyle gıttım :)

:47::47::47: 57 liram boşa gitti. parama mı yanayım çektiğim acıya mı bilmiyorum . hiç bir halta da yaramıyor .

kızlar hiç tereddüt etmeden kullanailirsiniz emlayı.bende bikini bölgemi hiç ağda ve makine ile almamıştım çünkü benim kıl köklerim çok sağlamdır müthiş canım acırdı.ama emlayı sürdüm yarım saat sonra acısız çatır çatır aldım :36:
uyuşma süresi kişiye göre değişiyor kızlar bunun ir standartı yok.kremi sürdükten sonra arada bir kıl çekin acıyı kontrol edin.ben sigara kullanamadığım için cabuk uyustu ama sigara kullananlarda uyusma 1-2 saat arası değişiyormuş.
ve emla sürdüğünüz bölgeye streç koyun hava almasın iyice emsin kremi.bide ben eczaneden bir kutu değil bir tane aldım sorun siz de belki adet olarak satarlar.

kızlarrr şuan itibariyle emlayı almış bulunmaktayım :) ama bu tüpler çok küçük bunlar bikini bölgesine nasıl yetecek yogun sürünce

kızlarrr şuan itibariyle emlayı almış bulunmaktayım :) ama bu tüpler çok küçük bunlar bikini bölgesine nasıl yetecek yogun sürünce

sende abartma canım okadarda bulamaç yapmana gerek yok anladığım kadarıyla korkuyorsun biraz ama korkmanada hiç gerek yok

ben senelerdir jilet kullanıyodum o kadar çok korkuttu ki kızlar gözümü
en sonunda arkadaşımla gittik hatta o da girdi yanımda acaip kasılmıştım
aaa bi baktım kadın çat çat aldı geçti yanii o kadar da çok acımıyormuş
en etkilisi toz pudra bebe pudrası o acıyı gerçekten azaltıyor

yarın yapıcam operasyonu son tavsiyeleri alayım..kaç tüp kullanayım :)

idare eder.. bazı yerlerde işe yarıyor bazılarında değil..

kızlar bana bu kremi almamı tavsiye edenlerden Allah razı olsun resmen uyuştu şok oldum cırt cırt aldım :)

hamileyim bu yüzden olsa gerek acıya hassaiyetim arttmıştı ve ağda yapamıyordum. bende duyunca alıp kullandım.. biraz pahalı ama değer doğrusu. acıyı sfırlatmadı belkia ama inanılmaz derecede azalttı. o kadar ki göbüşümden göremedimden aynı yere bi kaç kez sürüp çekmek zorunda kaldım hatta biascık yara bile tmişim ama o an anlmadım.. tavsiye ederim.

kızlar anestol ün fiyatı daha uygun eczanede bulabilirsiniz

Kızlar emla kremin etki etmesi ne kadar sürüyor?
Lazer epilasyonda çok acı çekiyorum. işlem öncesi kullanmak istiyorum. ne kadar önce kullanmam gerekiyor?

Kızlar emla kremin etki etmesi ne kadar sürüyor?
Lazer epilasyonda çok acı çekiyorum. işlem öncesi kullanmak istiyorum. ne kadar önce kullanmam gerekiyor?

Lazer için ilk zamanlar ben de kullandım sürüp gidiyodum yaklaşık 30 dk sonrası seans olck şekilde hazırlanıyodum
1 saate doğru iyice uyuşuyo diye hatırlıyorum
Sür kendin dokununca anlarsın zaten hassasiyetinin azaldığını :34:
Artık epilasyona emlasız gidiyorum dayanıyorum :1: Yaşasın:kkk:

Son düzenleme:
Lazer için ilk zamanlar ben de kullandım sürüp gidiyodum yaklaşık 30 dk sonrası seans olck şekilde hazırlanıyodum
1 saate doğru iyice uyuşuyo diye hatırlıyorum
Sür kendin dokununca anlarsın zaten hassasiyetinin azaldığını :34:
Artık epilasyona emlasız gidiyorum dayanıyorum :1: Yaşasın:kkk:

buket ya gerçekten işe yarıyor mu bu krem
benimde canım çok acıyo da:18:

buket ya gerçekten işe yarıyor mu bu krem
benimde canım çok acıyo da:18:

Zinarcım valla uzun zamandır krem sürmeden gidiyorum
Öyle de irkiliyodum anlık acının etkisiyle
Şuan zaten normal olarak yine irkiliyorum
Ten üzerinde hassasiyette azalma oluyor tabi, ama aman aman bi etkisi de yok bence
Bi dene çok skntı çekiyorsan eğer:31:

Son düzenleme:
Zinarcım valla uzun zamandır krem sürmeden gidiyorum
Öyle de irkiliyodum anlık acının etkisiyle
Şuan zaten normal olarak yine irkiliyorum
Ten üzerinde hassasiyette azalma oluyor tabi, ama aman aman bi etkisi de yok bence
Bi dene çok skntı çekiyorsan eğer:31:

canım dudak dediğimiz kısım hariç herhangi bi acı yaşamıyorum
ama oralar çok acıyo

Back