Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kızlarrr düğünüme çok az kaldı ve ben bikini bölgemi hiç agda veya epilasyon aletiyle almadım amaartık alsam iyi olacak diye düşünüyorum ama o acıya dayanamıyorum bu emla kremi duydum varmı kullanan etkili olan yoksa mahvoldum :)
ayrıca kim yarım saat diyorsa ki özellikle ağdacılar öyle söyler inanmayın sakın ben ilk kullanmaya başladığımda 15 dk tutup yaptılar ben sonradan çözdüm olayı 1 saatte ağdaya başlatmanız lazım
benim ablam kullandı ama etki göstermedi yani acısı yine aynıymışş fark etmemişş yarım saatt önce sürmüştü etkkisini göremedim dedi..
yani al ditosun canım ..peki ben agdayı kendim yapmıycam bi güzellik salonuna gidicem nasıl sürecem evde sürüp sarıp sarmalayıp mı gideyim :) :) ne kadar dursun
Bak caniim aliyorsun suruyorsun sonra buz dolabi posetiyle sarmala sonra gezin agdaciya git tam 1 saat olunca gir iceri hemen wlmaya baslasin tabi o baslamadan once temizle ondan sonra ama sarmala cunku baska bisi ilaci emmesinki etki etsin ben senelerin kullanicisi olarak soyluyorum denedikten sonra muhakkak yaz bana merak ederim bol sans inan bana ise yaricak ben bitmesin die milim milim kullaniyorum dusun okadar memnunum
ben de emla kullanıyorum çok memnunum ve hiçbir yan etkisini görmedim, siz de gönül rahatlığıyla kullanın.. ben lazer yaptırırken kullanıyorum yoksa o acıya dayanılmaz, ağda yaptırırken kullanmıyordum.. ağda yaptırırken pudra sürdürün çok faydası oluyor
çok teşekkür ederim kızlar inş alıp deniycem.acaba bikini bölgesine 1 tüp yeterli mi
emla yı doktor bana evlenince ilişki öncesi için vermişti, hiç bi işe yaramadı bende, evde duruyo, bi daha da kujllanmadım