emla krem kullanan varmı

soluk15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
5
0
1
23
Kızlar ismini duyduğum bi krem ama bilmek istediğim bişey var bir tanesi ne kadar yetiyo bilmiyorum azsa almicam bu arada son fiyatı nedir

Lazer mi kendin normal epilasyon mu yapıcaksın evde?
5gr lık 5 tane tüp 103.60 tl bir tanesi tam bir bacağa yetiyor sadece özel bölgede kullanıcaksan bir tüpü 2 seferde çok dikkatli kullanarak idare edebilirsin

Ben lazer epilasyona gittiğim bir yerden kendi ürettikleri daha medikal bir ürün almıştım 100 ml vardı en az 2 sene oluyor çok memnun kaldım. Eczanede satılanlar yüksek oranda uyuşturmuyor daha hafifler ben hiç dayanamıyorum mesela

Belki sen dayanabilirsin denemen lazım. Sürdükten sonra hemen bölgeyi sımsıkı kapatman lazım iyi sonuç alabilmen için kremi emmiycek birşeyle en az 20 dk boyunca o zman güzel sonuç veriyor

Turkuazevim, post: 47474596, member: 734907"]Belki sen dayanabilirsin denemen lazım. Sürdükten sonra hemen bölgeyi sımsıkı kapatman lazım iyi sonuç alabilmen için kremi emmiycek birşeyle en az 20 dk boyunca o zman güzel sonuç veriyor[/QUOTE]
Ben bi deneyim o zaman belki memnun kalırım

Ne kadar uzun kalırsa o kadar iyi sanirim..yarım saatte çok uyusturmamisti 1 saattten fazla beklettim gayet iyi uyuşturmustu..tabi dr à yada ecaneye sormak lazım 1-2 saat bekletirsek sıkıntı olur mu diye..ben artık kullanmıyorum

Ivygel kullanmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…