• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinin ahı tutarmı??

Evet ah tutar. Ama mazlumun, masumun ahı.
Burda öyle bir durum söz konusu bile değil.
Sizin mutsuz olmanız tamamen o insanla bağımsız.

Ne kadar kendini önemseyen bir tip.
8 senelik mesele yahu her reddedilenin ahı tutsaydı dünyada ilişki mi kalırdı?

Dikkatini çekemiyormuş, çekmek istemiş. Başarılı da olmuş. Evliliğinin bittiğini görünce de yapıştırmış duygusalı. Ama ben böyle diyen birine nefret duyardım açıkcası. Yanlış taktik denemiş.
Bende öyle hissettim zaten. Sadece nefret. Çünkü çok can acıtıcı konuştu. Ve bu sefer beni reddemezsin tarzı konuşmalar. İstediği kadar ah etsin yine reddettim.

Ne kadar kendini önemseyen bir tip.
8 senelik mesele yahu her reddedilenin ahı tutsaydı dünyada ilişki mi kalırdı?
Bende ona şaşırdım. Aradan 8 sene geçmiş ve ara ara beni arattırmış ilişkim varmı yokmu diye. Fotogrflar flnda göremeyince hemen ekledi msj yazdı hatta sevindim ilişkinin bittiğine mutlu olamadıgına dedi. Snra ergen gibi whatsappa gelsene yazdı. Cvp vermiyorum hadi amaa yazıyo. İnanılmaz megolaman. Engelledim bende.

Kendini ne onemsemis vay be.

Zaten normal bi psikoloji gelmiyo bana böyle şeyler. Bi insan bu kadar uzun yıl bu şekilde karşılık alamadığı birine takılıp kalıyosa rahatsızdır. Zaten uzak durulması gerekir.

Benim böyle bana askıntı olan, sonra da bu tip canımı sıkacak şekilde konuşan bir kişiyle bir maceram var onu hatırladım. Bıçağı kapıp koşmuştum peşine sokak sokak arıyordum. O kadar çığrımdan çıkarmıştı beni. Can sıkıcı oluyorlar.

Kızlar selam,
Yine ben. Hatırlarsanız çalıştıgım bi kurum hakkında konu açmıştım en son. Ordan ayrıldım daha fazla dayanamadım ama hala paramı alamadm,haftalık olarak anlaşmıştık ama hala paramı vermedi müdür sürekli atlatıp duruyor.
Neyse, bu sefer derdim başka. Dünden beri sürekli aklımda. Belki ben fazla hassas düşünüyor olabilirim ama son yaşadıklarımdan sonra herşeyi kişiselleştiriyorum sanki.
Uzatmadan dün yaşadığım şeyi anlatıyım. Üniversiteye ilk başladıgım yıllarda biri vardı tanıştıgım yani yıl 2009. Aramızda bişey geçmedi çünkü o kişi çevrede çok çapkın olarak tanınan biriydi. Bende o yüzden benimle her sevgili olmak istediğinde reddettim. Bu iki kez fln yaşandı diye hatırlıyorum benim için o kadar önemsiz biriydiki hafızamı yokluyorum zar zor hatırlıyorum ozamanları.
Dün beni sosyal medya hesabımdan ekledi nerden buldu onuda bilmiyorum ama ortak arkadaşlarımız var sanırım o sebeple.
Msj yazdı neyse, en son beni sosyal medyada eski eşimle fotograflarımı görmüş ama biz ozaman sevglydik. Sonra seni bulamadım ara ara aratıyodum seni ama soyadın değişmişti sanırım dedi. Ben hiç bişey yazmadım o yazıyor ard arda.
Sona ilişkin bittimi dedi hala erkek arkadaşım olark düşündüğü için sanırım. Yine bişey demedim.
Bana birden ahım vardı sende beni reddetmiştin hiç kimseyle hiç bi zaman mutlu olmanı istemedim dedi. O an o kadar kötü oldumki anlatamam size. 4 ay oldu evliliğim biteli. Tabiki ona bağlamıyorum çünkü ben umut vermedim sevgili bile olmadık. Ama yinede çok kötü hissettim kendimi. Mutlu olamadım çünkü. Sevdiğim adamla evlendim ama mutlu olamadım..
Saçma görünüyor farkındayım ama gerçekten ah etmişse bana tutmuşmudur? O zamanlar pek ciddiye almamıştım bu kişiyi yani söylediklerini hissettiklerini. Ama dediğim gibi umut vermedim önce ilgili davranıp sonra uzaklaşma gibi bi durum yaşatmadım.
Dünden beri kafama taktım bunu kızlar.
sacmalama. ata sözü bile var bunun için köpegin duas kabul olsaydı gökten kemil yagardı.
evlenmişsin olmamış bitmiş. o eski tanıdıgın okul arkadaşın ile görüşme. zekasızmış...

Zaten normal bi psikoloji gelmiyo bana böyle şeyler. Bi insan bu kadar uzun yıl bu şekilde karşılık alamadığı birine takılıp kalıyosa rahatsızdır. Zaten uzak durulması gerekir.

Benim böyle bana askıntı olan, sonra da bu tip canımı sıkacak şekilde konuşan bir kişiyle bir maceram var onu hatırladım. Bıçağı kapıp koşmuştum peşine sokak sokak arıyordum. O kadar çığrımdan çıkarmıştı beni. Can sıkıcı oluyorlar.
Beni asıl sinirlendiren o kadar kendine güveni varki onunla konuşmak mesajlaşmak zorundayım. Sen kimsin yani. Hiç çekinmeden canımı acıta acıta sevindim mutlu olamadıgına yazması gerçekten kötü kalpliliğini gösteriyor

Beni asıl sinirlendiren o kadar kendine güveni varki onunla konuşmak mesajlaşmak zorundayım. Sen kimsin yani. Hiç çekinmeden canımı acıta acıta sevindim mutlu olamadıgına yazması gerçekten kötü kalpliliğini gösteriyor

Ah tutmasına inanırım ama sizin durumunuzda ah alacak bişey yapmamışsınızki.her teklif edene evet demek zorundamıyız.ne hakkı varmışki üstünüzde hiç kafanıza takmayın böyle şeyleri

Ah tutmasına inanırım ama sizin durumunuzda ah alacak bişey yapmamışsınızki.her teklif edene evet demek zorundamıyız.ne hakkı varmışki üstünüzde hiç kafanıza takmayın böyle şeyleri
Çok tşk ederim. Banada saçma geliyodu ama işte hassas bi dönemde oldugum için sanırım.

Gerçekten anlıyorum yani bu kadar ısrarcı bi adam, insan biraz naif olur ısrarcı taraf o sonuçta. Sanki sen illa biriyle birlikte olmak zorundasın da ayrıldığına göre başka seçeneğin de yok ona kalacaksın. Sana hissettirdiği gıcık hissi anlıyorum. Ama bunlar sağlıklı ruh halleri değil dediğim gibi sen bunu engelle evini yurdunu bilmiyordur umarım. Hiç bi şekilde ulaşamasın sana.

Gerçekten anlıyorum yani bu kadar ısrarcı bi adam, insan biraz naif olur ısrarcı taraf o sonuçta. Sanki sen illa biriyle birlikte olmak zorundasın da ayrıldığına göre başka seçeneğin de yok ona kalacaksın. Sana hissettirdiği gıcık hissi anlıyorum. Ama bunlar sağlıklı ruh halleri değil dediğim gibi sen bunu engelle evini yurdunu bilmiyordur umarım. Hiç bi şekilde ulaşamasın sana.
Aynı şehirde bile değiliz allahtan. Ama çok kötü hissettirdi kendimi bana. Boşandıgımı bilse belkide daha farklı daha laubali bile konuşabilirdi ondan beklenen hareketler çünkü yazdıklarına bakarsak. Kendini ne kadar önemsediğini beğendiğini anlamak için profiline bakmak yeter. Ordan nasıl bi karaktere sahip yeternce anlaşılıyor zaten.

Back