- 5 Haziran 2013
- 149
- 11
- 68
- Konu Sahibi elmayanak93
Selam arkadaşlar, dün bu çok sözü geçen meşhur Emla kremi büyük bir heyecanla aldım, sadece koltuk altında ve genital bölgede uygulamayı düşünüyordum, ilk olarak koltuk altlarıma denedim, streç film sardım ve yaklaşık 45 dk kadar bekledim, 45 dakika sonrasında çıkardığımda hiç bir farklılık hissetmedim (1 saat bekleyen arkadaşlarda var, ama ben sabredemedim) bütün hayal kırıklığım önümde verdiğim paraya mı yanayım, geçen zamanıma mı yanayım, yaptığım heyecana mı yanayım bilemedim ve büyük bir sinirle bağıra bağıra adeta yoldum kendimi
Koltuk altındaki uğradığım hayal kırıklığı sonrasında genital bölgeye hiç denemedim bile..
Ayrıca krem 5 tüpten oluşuyor tüplerin boyutu çok komik serçe parmağım kadar, uygulayacağınız bölgeye yedirilmemesi söyleniyor, nereye yetecekse artık
Koltuk altındaki uğradığım hayal kırıklığı sonrasında genital bölgeye hiç denemedim bile..
Ayrıca krem 5 tüpten oluşuyor tüplerin boyutu çok komik serçe parmağım kadar, uygulayacağınız bölgeye yedirilmemesi söyleniyor, nereye yetecekse artık