• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emla Krem ilk izlenim.....

elmayanak93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
149
11
68
Selam arkadaşlar, dün bu çok sözü geçen meşhur Emla kremi büyük bir heyecanla aldım, sadece koltuk altında ve genital bölgede uygulamayı düşünüyordum, ilk olarak koltuk altlarıma denedim, streç film sardım ve yaklaşık 45 dk kadar bekledim, 45 dakika sonrasında çıkardığımda hiç bir farklılık hissetmedim (1 saat bekleyen arkadaşlarda var, ama ben sabredemedim) bütün hayal kırıklığım önümde verdiğim paraya mı yanayım, geçen zamanıma mı yanayım, yaptığım heyecana mı yanayım bilemedim ve büyük bir sinirle bağıra bağıra adeta yoldum kendimi :43:
Koltuk altındaki uğradığım hayal kırıklığı sonrasında genital bölgeye hiç denemedim bile..
Ayrıca krem 5 tüpten oluşuyor tüplerin boyutu çok komik serçe parmağım kadar, uygulayacağınız bölgeye yedirilmemesi söyleniyor, nereye yetecekse artık :19: :19:

Ben bir saatten fazla bekletiyorum gayette guzel sonuc alıyorum sanırım senin uygulamada hata olmus :(

ben de ilk denediğimde olmamıştı sanırım sarmayı beceremediğimden iyi sarılması gerek diye biliyorum sonra uzuuun süre kullanmadım kremi olmuyo diye bir kez daha denedim ama bu sefer iyi sardım ve iki saate yakın bekledim acıyı da baya bi azalttı bu arada ben genital bölgeye denedim

Şuan o sinirle acı çeke çeke temizlendim, tüylerim tekrar çıkmaya başladığında tekrar deneyeceğim, umarım dediğiniz gibi olur.. Genital bölgeyi krem ile beraber verilen streç ile mi sardınız?

Şuan o sinirle acı çeke çeke temizlendim, tüylerim tekrar çıkmaya başladığında tekrar deneyeceğim, umarım dediğiniz gibi olur.. Genital bölgeyi krem ile beraber verilen streç ile mi sardınız?

Canım, o kremle verilen streç çok küçük geldi bana, buzdolabı poşeti ile sardım ben :34:

Arkadaşlar şuanda kremin tamamını almak isterseniz 100 TL, ama eczaneden rica edipte tüp şeklinde tane tane almak isterseniz, zaten içinde 5 tüp var tanesi 20 TL den veriyorlar, Yalnız tüpler çok küçük ona göre düşünün taşının :)

merhaba ben dün emla kremi aldım 100 tl ödedim ve hüsrana uğradım tüm tüpleri bitirdim :( ama ne bir uyuşma nede bir etki çok pişmanımmmm aranızda kullanan ve etkisini gören arkadaşım nasıl uyguladı yardımcı olabilir mi? genital böle için?

Back