Emir'in Yolu Show Tv

yeter artık ya .kus geldi dizidende reklamındanda. zırt pırt çıkyo karşıma. izlemicem arkadaş. reklamınıda göstetrmeyin artık.

Ayy şu dizi biran önce başlasın da bizde fragmanlardan kurtulalım.

Aynen.İyi ki heyecanla bekliyorum başlamasını dedim,inşallah bugün başlar artık da ilk bölümün fragmanından kurtuluruz.Valla ben bile "yeter artık" dedim...

lolita lempika ve ultraviolet, ikiside bende olunca dikkatimi çekti, benim masam mı acep dedim

Son düzenleme:
Ya çok klasik bu ya olmamış.
Kadro iyi güzel de senaryo çok küçük emrah varii
e zaten bi kanalda bu dizinin aynısı var deniz yıldızı mıydı öyle bişey hatırlıyorum
yahu yok yaratıcılık kalmamış arkadaş
ısıtıp ısıtıp koyuyorlar önümüze
Vahide Gördüm e çok güvenmiştim halbulki,
Hazaldan da ümitliydim Aşkı memnu dan sonra attan inip eşege binmez diyordum ama olmamış ya

Son düzenleme:

valla ya, fakir ama gururlu gençle, paraya para demeyen genç, çok orjinal

Allahım ne kadar basit ortalamanın altında sıkıcı bir dizi. bu show tv nin dizileri hep böyle cık cık cık

diziyi merakımdan ve kuzenimin ısrarlarından izledim
ama sinir oldum annenin hırsı yüzünden kızına göz yummasına
feriha denen kızın aslını inkar edip ailesinden utanmasına
komplekslerine..
yok olmamış bu beğenmedim

Klişe bir hikaye doğru. Amaaa Emir denen çocuk çok yakışıklı yau.
Türk erkeği standartlara göre çok üstün bir yüze ve fiziğe sahip.
Bizim fakültede neden öyle tipler yok diye üzüldüm izlerken.

ya şu kapıcı kızı kadar olamadın diye bağıran kadın, tamer karadağlının karısını aldattığı kadın değil mi:26:

Gercekten asiri derecede bilindik bir hikaye.Bu hikayeyi Türk filmlerinden de dizi filmlerinden de yeterince taniyoruz.Ama ben yinede SIKILMADIm izlerken.Izlemeye devam edebilirim

Bu kadar Güzel ve Özel kadroyu nasıl boyle bır senaryoyla harcamışlar ya ..
Bu ne şimdi .. Bir istanbul masalımı ? ..
Kucuk emrah fılmımı ..
Daha aklıma gelmeyen bırsuru geçmiş versiyonu var bu senaryonun ..

Çok yazık etmişler , kadroya hyran kaldım oyunculuklarınada ..
ama senaryo yok olmamış , bir snrakı adımı bılıyorsun hah dıyorsun sımdı zengın erkek fakır kz çapışcak falan fılan ..

rezil etmişler canım kadroyu ..
ama umudum var bırkac bolum daha bakıcam bu dızıye :))

Aynen, fazla mükemmel.
O Tipler Bilgi Üniversitesi çıkışlı oldugu için diger kampüslerde olmaması normal

ya şu kapıcı kızı kadar olamadın diye bağıran kadın, tamer karadağlının karısını aldattığı kadın değil mi:26:

ta kendisi
reha muhatarında yavuklusu çocuğunu anası ayrıcada
mertali die eskiden yakışıklı bir çocuk vardı komşusu kurusıkıyla öldürmüştü(çok üzülmüştüm ozmn) onun da eşiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…