Emir'in Yolu Show Tv

Bende başını kaçırdım kızlar.. Ne oldu, Zehra, Emir'e Feriha'nın annesi olduğunu söyledimi? İzleyen yazsın lütfen :)
yok söylemedi misafirinizi bekletmeyin bende işlerimi bitirdim feriha hanım dedi ve gitti feriha da emire kızıp kapıyı yüzüne kapadı emir de bu davranışına bir anlam veremedi emir merdiverlerden inerken sanemlerde asonsörle yukarı çıktılar feriha yla kapıda karşılaştılar feriha anahtarı verdi ve annesinin aramaya başladı yeter mi kızlar

ferihanın o etekle düşmemesi imkansızdı zaten

boyu kısa topuklarıda gıydı ama yıne etek uzun canımda tatlı cektı
dılber dudağııııııııııııııııııı

ayy çok saol cnm ya... deminden beri mrk ediyidim valla ii oldu.

ben yakıştırmıyorum bi türlü bunları birbirlerine

Kızlar bıktık şu ferihanın yalanlarından ve senaryodan diğer kanalda çocuklar duymasını izliyoruz ana kız koçiş uykuda

Kızlar bıktık şu ferihanın yalanlarından ve senaryodan diğer kanalda çocuklar duymasını izliyoruz ana kız koçiş uykuda

bnde arada zaplıom çocuklar duymasına. evt sıkıcı ya. bu bölümde de bişe yok

bu ferihaya gıcık oluyorum ailesinin durumunu emire anlatmadığı için
ne var söylese çocuk seviyorsa zaten kabul edecek
hem nişanlanacağı çocuğa yazık ama gerçi çocukta anlamıyor mu sevmediğini anlamadım gitti
ferihanın annesi de bence güzel rol yapamıyor konuşamıyor yapmacık bence

Emir yapma, Emir yapma, Emir yapma !!
Başka replik üretemiyorlar herhalde, gına geldi ya her bölüm aynısı.

Ve tabiki bitmek bilmeyen yalanlar, güzel örnek oluyorlar topluma maşallah !

ewet fizigi çok düzgün bnde begeniyorum

ayyy çıldırıciiiimm ferihaağ hanıığğmm diyo boğcam çocğu ya feriha kız söyle gitsin emire herşeyi çocuk ztn kabul etmeye hazır gıbı gorunuyor cansu yu da boğasım gelmyo değil

köyden gelen kız çakıl taşlarında oynayan kız deglmii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…