ya artık kafaya huniyi taktılar.geçen oturdum izleyeyim diye zorladım zorladım izlenmiyor arkadaş.şiştim yeminle.gizemin de saçını boyamışlar öyle yutturacaklar güya.çağatay ulusoy(berrak tüzünataç) gözden çok düştü dizinin tutmamasında bununda büyük bi payı var
bencede eve duşen yıldırmdaki ilk halleri hoştu hem sarışın hemde saçları dalgalıydı duz fön bence yakışmıyoraa evet yazin basildilar degil mi ?
hakkaten bu acidan bakmamistim gozden dusmus olabilir..
gizemin saci olmamis bence sari saclari daha guzel
Bu arada bence kadroya dahil ettikleri Gizem Karaca tam bir oyunculuk özürlüsü bu kadar yapmacık,oyunculuğa yeteneği olmayan bir kızı niye illa oyuncu yapmaya çalışırlar anlamam.Böyle de reytingleri tutturamayacaklar bence.Hande nerde Hande? Hani geri geliyordu gelse de diziye renk gelse
Cagatayin nihayet adi guzel bi kizla ciktiDizi Aşkı Gerçek Oldu!
Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un rol arkadaşı Gizem Karaca'yla aşk yaşadığı iddia ediliyor.
Emir'in Yolu dizisinin çekimleri sırasında yakınlaşan Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın bir süredir birlikte olduğu konuşuluyor. Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca set çıkışı birlikte Çağatay Ulusoy'un evine gittikleri iddia edilirken Emir'in Yolu setinde herkesin bu aşkı sır gibi saklamaya çalıştığı biliniyor.
Dizi Aşkı Gerçek Oldu!
Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un rol arkadaşı Gizem Karaca'yla aşk yaşadığı iddia ediliyor.
Emir'in Yolu dizisinin çekimleri sırasında yakınlaşan Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın bir süredir birlikte olduğu konuşuluyor. Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca set çıkışı birlikte Çağatay Ulusoy'un evine gittikleri iddia edilirken Emir'in Yolu setinde herkesin bu aşkı sır gibi saklamaya çalıştığı biliniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?