- 17 Mayıs 2010
- 1.053
- 457
- 123
selam kızlar geçte olsa sonunda biricik yavrum doğdu çok mutluyum allah herkese bu duyguyu yaşatsın inş. doğumum biraz zor oldu zaten 5 günüm geçmişti sabah hastaneye gittim suni sancı verdiler açılmam hiç yoktu 8 saat sancı çektim 5 cm açılmam oldu ama bu sefer bebeğimin başı aşağı inmeyince sezaryene aldılar ayy o zaman çok kötü hissettim kendimi beni sedyede ameliyata götürürlerken eşim elimi tutunca o zaman çok kötü oldum işte neyse beni aldılar ameliyata uyutucağız seni dediler belden iğne olmak istedim yavrumun doğumunu görmek isteyince uyutmadılar belden aşağımı uyuşturdular ama ben çok korkuyordum zaten çabuk uyuşmadım bir bacağım uyuştu diğeri uyuşmadı doktoruma bağırıyorum sakın şimdi kesmeyin beni daha uyuşmadım ben diyorum doktorda dalga geçiyor benimle biz cani değiliz seni diri diri kesmeyiz diyor neyse başladılar beni kesmeye ben hissediyorum bişeyler yapıldığını ama acı yok tabi ama çok korkuyorum başımdaki anestezi uzmanıda beni rahatlatmaya çalışıyo konuşturuyo beni sorlar soruyor ilk çocuğunmu nerelisin falan filan bendeki cevapta her seferinde şu oluyor ya tamam sorunuza cevap vereceğim ama önce siz söyleyin şuanda beni kesiyorsunuz dimi diyorum baktılar ben rahatlamıyorum damardan bi ilaç verdiler ordan sonrasını zar zor hayal meyal hatırlıyorum bebeğim doğunca bana gösterdiler ama yüzünü filan hiç hatırlamıyorum neyse allaha şükür sağ sağlim doğdu bebeğim 2 gece hastanede yattıktan sonra nihayet evime döndüm çok mutluyum şu anda 43 günlük bebeğim sağlığımızda iyi allahım olmayan herkese nasip etsin inş.