• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir Çınar'ıma sonunda kavuştum :):)

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
selam kızlar geçte olsa sonunda biricik yavrum doğdu çok mutluyum allah herkese bu duyguyu yaşatsın inş. doğumum biraz zor oldu zaten 5 günüm geçmişti sabah hastaneye gittim suni sancı verdiler açılmam hiç yoktu 8 saat sancı çektim 5 cm açılmam oldu ama bu sefer bebeğimin başı aşağı inmeyince sezaryene aldılar ayy o zaman çok kötü hissettim kendimi beni sedyede ameliyata götürürlerken eşim elimi tutunca o zaman çok kötü oldum işte neyse beni aldılar ameliyata uyutucağız seni dediler belden iğne olmak istedim yavrumun doğumunu görmek isteyince uyutmadılar belden aşağımı uyuşturdular ama ben çok korkuyordum zaten çabuk uyuşmadım bir bacağım uyuştu diğeri uyuşmadı doktoruma bağırıyorum sakın şimdi kesmeyin beni daha uyuşmadım ben diyorum doktorda dalga geçiyor benimle biz cani değiliz seni diri diri kesmeyiz diyor neyse başladılar beni kesmeye ben hissediyorum bişeyler yapıldığını ama acı yok tabi ama çok korkuyorum başımdaki anestezi uzmanıda beni rahatlatmaya çalışıyo konuşturuyo beni sorlar soruyor ilk çocuğunmu nerelisin falan filan bendeki cevapta her seferinde şu oluyor ya tamam sorunuza cevap vereceğim ama önce siz söyleyin şuanda beni kesiyorsunuz dimi diyorum baktılar ben rahatlamıyorum damardan bi ilaç verdiler ordan sonrasını zar zor hayal meyal hatırlıyorum bebeğim doğunca bana gösterdiler ama yüzünü filan hiç hatırlamıyorum neyse allaha şükür sağ sağlim doğdu bebeğim 2 gece hastanede yattıktan sonra nihayet evime döndüm çok mutluyum şu anda 43 günlük bebeğim sağlığımızda iyi allahım olmayan herkese nasip etsin inş. :emir_bebek: :emir_bebek: :39:

maşallah hayırlı olsun. allah analı babalı büyütsün. darısı başıma artık :) doğum yaklaştıkça stres basıo beni de.

maşallah hayırlı olsun. allah analı babalı büyütsün. darısı başıma artık :) doğum yaklaştıkça stres basıo beni de.

çok sağol canım allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inş. hiç korkma valla ben güle oynaya gitmiştim doğuma açılmam sancım olmadığı için tabi :) sezaryenlede olsa bebeğimi sağsağlim kucağıma aldım ya inş. herkes bu duyguyu yaşar

selam kızlar geçte olsa sonunda biricik yavrum doğdu çok mutluyum allah herkese bu duyguyu yaşatsın inş. doğumum biraz zor oldu zaten 5 günüm geçmişti sabah hastaneye gittim suni sancı verdiler açılmam hiç yoktu 8 saat sancı çektim 5 cm açılmam oldu ama bu sefer bebeğimin başı aşağı inmeyince sezaryene aldılar ayy o zaman çok kötü hissettim kendimi beni sedyede ameliyata götürürlerken eşim elimi tutunca o zaman çok kötü oldum işte neyse beni aldılar ameliyata uyutucağız seni dediler belden iğne olmak istedim yavrumun doğumunu görmek isteyince uyutmadılar belden aşağımı uyuşturdular ama ben çok korkuyordum zaten çabuk uyuşmadım bir bacağım uyuştu diğeri uyuşmadı doktoruma bağırıyorum sakın şimdi kesmeyin beni daha uyuşmadım ben diyorum doktorda dalga geçiyor benimle biz cani değiliz seni diri diri kesmeyiz diyor neyse başladılar beni kesmeye ben hissediyorum bişeyler yapıldığını ama acı yok tabi ama çok korkuyorum başımdaki anestezi uzmanıda beni rahatlatmaya çalışıyo konuşturuyo beni sorlar soruyor ilk çocuğunmu nerelisin falan filan bendeki cevapta her seferinde şu oluyor ya tamam sorunuza cevap vereceğim ama önce siz söyleyin şuanda beni kesiyorsunuz dimi diyorum baktılar ben rahatlamıyorum damardan bi ilaç verdiler ordan sonrasını zar zor hayal meyal hatırlıyorum bebeğim doğunca bana gösterdiler ama yüzünü filan hiç hatırlamıyorum neyse allaha şükür sağ sağlim doğdu bebeğim 2 gece hastanede yattıktan sonra nihayet evime döndüm çok mutluyum şu anda 43 günlük bebeğim sağlığımızda iyi allahım olmayan herkese nasip etsin inş. :emir_bebek: :emir_bebek: :39:

merhaba fatal,

hayirli olsun canim, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah. Sag salim kavusmussun bebegine..tebrikler. Darisi benim basima insallah. Sezeryan sonrasi nasil gecti, agri sizi falan cok oldumu?

selamlar:emir_bebek::nazar:

merhaba fatal,

hayirli olsun canim, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah. Sag salim kavusmussun bebegine..tebrikler. Darisi benim basima insallah. Sezeryan sonrasi nasil gecti, agri sizi falan cok oldumu?

selamlar:emir_bebek::nazar:

çok sağol canım allah sanada bebeğine sağsağlim kavuşmayı nasip etsin :emir_bebek: valla korkutmak istemem ama doğrusunu söylemek gerekirse ben çok zorlandım dikişlerim bayağı ağrıyordu bende kansızlıkta olduğu için ayağa kalktığımda nefesim kesiliyordu çok zorlanıyordum 15 gün filan yardım alarak kalktım sonrasında kendim kalkabildim ama şuan 2 ay olmak üzere dikişlerim ağrıyor bazen ama bu normalmiş orda bi hemşire de 7 ay önce sezaryenle doğum yapmış hala ağrıyor dedi elimde olsaydı normal doğum yapmak isterdim eğer sizinki öyle gerçekleşirse normalden vazgeçmeyin ben mecbur kaldığım için sezaryenle odum herşeyin doğal olanı güzel bence rahat doğum olsun diye sezaryeni seçiyorlar ama sonrasında çok ağrı oluyo öyle yada böyle ağrı çekilcek ama normal olsaydı o an çekip doğum olunca bitecekti bunda aylarca sürüyormuş gerçekten kimseyi korkutmak istemem aslında ağrılar falan filan hepsi hikaye bebeğinizi kucağınıza alınca ne ağrı kalıyor ne sızı içinizi öyle bir huzur kaplıyorki vbaşka bişey aklınıza bile gelmez allahım hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inş. :54: :nazar: :emir_bebek:

Tebrik ederim, gözünüz aydın :) Allah hayırlı, sağlıklı ömür nasip etsin, Allah analı babalı büyütsün.
Benim de doğuma 1 haftam kaldı, sabırsızlanıyorum artık...Ve normal doğumu beklediğimiz için ne olacak diye düşünüyorum. Normal doğum olmasını çok istiyorum abşka bir aksilik olmazsa inşallah...

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum allah sizlerinde çocuğunu analı babalı büyütsün çocuk bekleyen arkadaşlarımızada hayırlı doğumlar nasip etsin inş. :71:

Back