• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eminönü

Oy kızlar beni büyük bi felaketten kurtardınız. :KK48:
Yakın arkadaşlarım eminönü fikrini vermişti, tüh onlara vallaa.
Son çare Uludağa gidip dağ evinde kalıp mangal mı yaksak diyorum. Romantizm iyice yerlerde. :KK48:
Bu en güzeli bence, ama İstanbul yapasın varsa en mantıklısı Mudanya dan İdo ile Kadıköy olur. 2 saat , erken yola çıkın.

Sonra Kadiköyden Moda yaparsınız. Orada güzel kafeler, wafflecılar, dondurmacılar var. Sonra vapur ile Beşiktaş yapılır. Beşiktaşdan Ortaköye yürünür. Orada da kumpir ya da Boğaz turu iyi fikir (tur en az 1,5-2 saate mal olur)

Arnavutköy de az ilerde. Deniz manzarası süper ! Güzel balıkçılar, yine süper bi dondurmacı var.

Bu civarlarda takılıp, sonra Kadiköyden Mudanya ya dönmek en mantıklısı.

Fazlası için hem 1 gün yetersiz, hem de trafikde yorucu ve stresli olur. Deniz şeridinden ayrılmayın :KK66:

Bursa için de fikir verebilirseniz çoook mutlu olurum. Mudanyaya yakın oturuyoruz. Gitmediğimiz yer de kalmadı. 🤷🏼‍♀️
Aynı yerlere gidebilirsiniz. Eminönü yazılanlar gibi daha çok alışveriş odaklı bir yer. 18da da bütün dükkanlar kapanıyor. Çok kalabalık. Romantik bir yeri yok yani.

Bursa için de fikir verebilirseniz çoook mutlu olurum. Mudanyaya yakın oturuyoruz. Gitmediğimiz yer de kalmadı. 🤷🏼‍♀️
Aral Alabalık tesisleri var cumalıkızığa yakın Ankara yolu üzerinden sapmak için tabela görebilirsiniz sular akıyor yapay bir şelale var çok güzel su sesleri ağaçların yeşilliği ile çok güzel bir yer yine Ankara yolu üzerinde merkeze 30 km uzakta kazancı köyünde çok güzel bir tesis var muhtarın yeri kazancı diye internetten bakın muhteşem bir yer dekora oldukça para harcanmış nezih bir yer kızımın oradaki oyun parkında kolu kırılmasaydı sürekli tercih edeceğimiz bir yerdi fakat artık kötü bir mazi dolayısıyla gitmiyoruz İznik Askania kahvaltı için tercih edebileceğiniz yine muhteşem yerlerden biri size Bursada Mudanyaya yakın yaşadığınız için deniz dışı çok güzel yerler söyledim evlilik yıldönümü için güzel yerler ah Mudanya gitmeye kalmaya doyamadığım bir yer huzur dinlenme yaşamak için ideal bir yer popülaritesi de çok yazın etkinlikleri konserleri sergileri sahil kenarı nostaljik mekanlar hep tercih ettiğim yer

Aynı yerlere gidebilirsiniz. Eminönü yazılanlar gibi daha çok alışveriş odaklı bir yer. 18da da bütün dükkanlar kapanıyor. Çok kalabalık. Romantik bir yeri yok yani.
Öneri yapmak için alıntılamıştım yazmamışım 😃
Eşinize sürpriz yapacaksanız ve eşiniz de tipik bir erkek ise götürün bir et lokantasına. Mesela uzan et mangal.
(Acıkmışken yazılmış bir yorumdur)

Oy kızlar beni büyük bi felaketten kurtardınız. :KK48:
Yakın arkadaşlarım eminönü fikrini vermişti, tüh onlara vallaa.
Son çare Uludağa gidip dağ evinde kalıp mangal mı yaksak diyorum. Romantizm iyice yerlerde. :KK48:
Arkadaşlarınız ya eşek şakası yapma düşüncesindeydiler yada size kinleri var.

Eşimin 1 gün izni var, keşke gittiğimizde kalabilsek ama mümkün değil. Sabah 7 gibi çıkıp gece 12 gibi evde olmalıyız en geç. Yani Eminönünde inip dediğiniz yerlere gitmek çok vakit alır mı? Arabamız var, ama o kalabalığa arabayla gitmeyelim demiştik. Siz nereyi önerirsiniz peki Bursaya yakın? Bi farklılık olsun istemiştim, epey kısıtlı zamanda mantıklı değil sanırım
Arabayla aman diyim biz arabayla gittik aman Allahım kabus Eminönü balıkçıların ordan köprüye 2 saatte varamadık Allah orada yaşayanlara şoförlere sabır versin ben öyle bir kalabalık görmedim ki benim gittiğim yılda çok suriyeli yoktu şimdi bir de onları düşünürsek her yer mıc mıc ayrıca Eminönü den kız kulesine gidelim dedik ne vasat kafeler var hayal kırıklığına uğradım o kadar ünlü bir yer olsun karşısında izleyerek çay kahve içebileceğin bir simit sarayı vardı o da 5 üzerinden 2

gölyazına gidin .. madem arabanız var altınızda yedigöllere gidin ..

Anladım çok teşekkür ederim. :KK200:
Bu yaz tatile Çanakkale'ye gittik, ben çok beğendim..
Günübirlik zor olur mu o taraflar diye düşünüyorum.
Sapancayı birkaç kişi daha yazdı aslında, aklıma yattı. Hem daha yakın:)
İstanbuldan daha iyi olur sanki..
Günübirlik Çanakkale uzak 4.5 saat yol sürüyor dönüşü de sayın o kadar yol değmez

Eminönü ve romantizm fazlasıyla tezat olmuş :D
Kız kulesi, yıldız parkı, adalar, pierre loti tepesi var, çamlıca tepesi gibi romantik yerler olabilir,
Tabii 1 günde buraları isteseniz de gezemezsiniz, malum istanbul trafiği...

gölyazına gidin .. madem arabanız var altınızda yedigöllere gidin ..
Gölyazı mı yok hiç öyle internette sosyal medyada ihtişamlı fotoğraflarda gördüğünüz gibi bi yer değil çamurlu bir göl ve üzerinde kayık turu kayıkta mümkün mertebe kıyıya yakın turlatıyor malum göl batak gördüğümde hayal kırıklığına uğramıştım fotoğraflardaki yer burası mıymış diye hiçbir özelliği yok

Gölyazı mı yok hiç öyle internette sosyal medyada ihtişamlı fotoğraflarda gördüğünüz gibi bi yer değil çamurlu bir göl ve üzerinde kayık turu kayıkta mümkün mertebe kıyıya yakın turlatıyor malum göl batak gördüğümde hayal kırıklığına uğramıştım fotoğraflardaki yer burası mıymış diye hiçbir özelliği yok
Şu İstanbul'lu gelinde sürekli kuşbakışı gösterilen, tepesinden 2 turnanın uçtuğu göl mü? :dondurma:

Arkadaşlarınız ya eşek şakası yapma düşüncesindeydiler yada size kinleri var.

Bence ikiside degil. Bence istanbula gittikleri için hava atmak istiyorlardir. Nede olsa konu sahibi bilmez diye ballandira ballandira anlattilar.

Simdi hikayeleri fos çikti tabi. H hgjkl1 O arkadaslarinizi bir daha gördügünde bu konuda onlara laf "eminönünde ne var ki canim, biz x yere gittik ay söyle güzel böyle güzel felan deyin. Eminönü neydi öyle iiyyy" felan diye konus. Bir dahada öyle bos muhabet yapmaya korksunlar.

Aral Alabalık tesisleri var cumalıkızığa yakın Ankara yolu üzerinden sapmak için tabela görebilirsiniz sular akıyor yapay bir şelale var çok güzel su sesleri ağaçların yeşilliği ile çok güzel bir yer yine Ankara yolu üzerinde merkeze 30 km uzakta kazancı köyünde çok güzel bir tesis var muhtarın yeri kazancı diye internetten bakın muhteşem bir yer dekora oldukça para harcanmış nezih bir yer kızımın oradaki oyun parkında kolu kırılmasaydı sürekli tercih edeceğimiz bir yerdi fakat artık kötü bir mazi dolayısıyla gitmiyoruz İznik Askania kahvaltı için tercih edebileceğiniz yine muhteşem yerlerden biri size Bursada Mudanyaya yakın yaşadığınız için deniz dışı çok güzel yerler söyledim evlilik yıldönümü için güzel yerler ah Mudanya gitmeye kalmaya doyamadığım bir yer huzur dinlenme yaşamak için ideal bir yer popülaritesi de çok yazın etkinlikleri konserleri sergileri sahil kenarı nostaljik mekanlar hep tercih ettiğim yer

Muhtarın yeri Kazancı’ya baktım, çok güzel gerçekten. Orada güzel bir kahvaltı yapabiliriz aslında :) İznik askania ilk defa duydum, çok güzel gözüküyor. Daha önce orayada gittiniz mi? Güzel mi? Çok teşekkür ederim fikirler için ayrıca 💕

Muhtarın yeri Kazancı’ya baktım, çok güzel gerçekten. Orada güzel bir kahvaltı yapabiliriz aslında :) İznik askania ilk defa duydum, çok güzel gözüküyor. Daha önce orayada gittiniz mi? Güzel mi? Çok teşekkür ederim fikirler için ayrıca 💕
iznik askania ya ben gittim.. eşim iznikliydi zaten güzel yer...

Tovbest;) son yildonumu olsun diye ugrasmiyorsunuzdur umarim. Sakasi bir yana cidden baska bir yer olsun,adalar olabilir, Anadolukavagi,Kiz kulesinde aksam yemegi falan

İstanbul'a hiç gelmediyseniz gelin farklı bir şehir görmüş olursunuz. Ama Eminönü'nde anca rezillik yaşarsınız. Tavsiyem sabah erken çıkın yola Eminönü'ne gelin yine aynı yerden Adalar vapuru kalkıyor ona binin tekrar 45 dakika sürer. Akşama kadar vakit geçirin. Akşama doğru tekrar vapurla Eminönü'ne gelip ordan Bursa'ya geçersiniz. Adada bisiklete binersiniz, gezersiniz sokakları çok güzeldir, birlikte yemek yersiniz.

Back
X