• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eminönü

Muhtarın yeri Kazancı’ya baktım, çok güzel gerçekten. Orada güzel bir kahvaltı yapabiliriz aslında :) İznik askania ilk defa duydum, çok güzel gözüküyor. Daha önce orayada gittiniz mi? Güzel mi? Çok teşekkür ederim fikirler için ayrıca 💕

İznik askania önermek için gelmiştim ki benden önce önermişler :KK48: Muhtarın yeri de olur da askania bana bir nebze daha mantıklı geldi aslında haftasonu ise tur şirketlerinin günübirlik turları var hem ekonomik olur hemde romantik mekan için alternatif çıkar

Bence aracınız varmış Maşukiye de bir kahvaltı gezinti Sapanca da yine güzel yerlerine ziyaret öneririm gölcük de yine alternatiflerde düşünülebilir biraz daha uzaklaşmak isterseniz konaklama imkanınız olsaydı Ağva abant falan çok güzel kaçamak olurdu :KK68: İlla İstanbul olacaksa Anadolu kavağı - Kız kulesi Üsküdar civarları - Sarıyer Ortaköy kesimleri daha iyidir kalabalık ama bunaltmıyor Eminönü Taksim gibi :KK53:

Son düzenleme:
Keşke bu konuyu bir hafta önce açsaydınız ve bende okusaydım 😁 çünkü bir hafta önce İstanbuldaydım ve Eminönü ye gitmek gibi bi hata yaptım şimdi okuyunca keşke adalara gitseymişim diyorum içimden siz sakın yapmayın benim yaptığım hatayı 😁

Keşke bu konuyu bir hafta önce açsaydınız ve bende okusaydım 😁 çünkü bir hafta önce İstanbuldaydım ve Eminönü ye gitmek gibi bi hata yaptım şimdi okuyunca keşke adalara gitseymişim diyorum içimden siz sakın yapmayın benim yaptığım hatayı 😁

Yaa öyle mi. iyi ki yazmışım da öğrenmiş oldum. Ağlayarak geri dönermişim mahvoldu yıldönümü diye. :KK48:

Eminönünde gezilmez Üsküdar’a gidin bence daha huzurlu Nezih
üsküdarda da bir şey yok ki belki sahile turladıktan sonra tekne ile kızkulesine geçerler.. ama orası da kalabalık pek bi özelliği kalmadı.. Gecen yıl tekne kızkulesıne gidiş 20 TL idi şimdi ne kdr acaba?

İznik askania önermek için gelmiştim ki benden önce önermişler :KK48: Muhtarın yeri de olur da askania bana bir nebze daha mantıklı geldi aslında haftasonu ise tur şirketlerinin günübirlik turları var hem ekonomik olur hemde romantik mekan için alternatif çıkar

Askania da kahvaltı güzel mi pekiii? Bazı yerler öyle kötüydü ki hijyen açısından. Askania da kahvaltı yapıp, muhtarın yerinde yemek yiyip, sonra uludağa çıkmak nasıl olur? :KK24: Oy oy eminönü yıktı beni:KK48:

Askania da kahvaltı güzel mi pekiii? Bazı yerler öyle kötüydü ki hijyen açısından. Askania da kahvaltı yapıp, muhtarın yerinde yemek yiyip, sonra uludağa çıkmak nasıl olur? :KK24: Oy oy eminönü yıktı beni:KK48:
eminönunden daha iyidir ;) Cumalıkızık ara sokaklarında da dolaşabilirsnz tarihi sevıyorsnz

Valla evde sevismeli bir gün Istanbul dan daha cekici su an gözümde.
Istanbul zaten yormaz mi sizi ?
Yani gezmek icin tamam ama yil dönümünde sakin huzurlu bir yer tercih edin.
Yerinizde olsam disarda kahvalti, pesinde birazcik gezme, sonra sinema, ardindan aksam yemegi, sonra ise evde güzel bir gece. Tüm gün kendinize hizmet ettirmis kafaniz rahat olursunuz, evde bulasik yemek derdi olmaz.
Ayyy nasil canim cekti banane yaa :KK12:

Cumalikizik gitmediyseniz mutlaka gidilmesi gereken bir yer.romantik romantik yurursunuz sokaklarinda.
Eminonu icin bisey diyemiyorum yazmislar zaten cokca asla gezmek icin tercih edilecek biryer degil.ama gulhane sultanahmet hatta laleliye kadar cikilabilir.
Buralarda eminonune yuruyus mesafesinde.evlilik yildonumu icin degil ama turist olarak gezilebilecek guzel yerler var

Şu İstanbul'lu gelinde sürekli kuşbakışı gösterilen, tepesinden 2 turnanın uçtuğu göl mü? :dondurma:
İstanbullu gelindekini bilmem de hani gölün ortasından içeri doğru evler monte edilmiş Facebook a bakın Gölyazı yazın o gördüğünüz kuşbakışı fotoda göl masmavi ya hiç öyle bir durum yok 😂ben dedim Bursadayım böyle bir yeri nasıl görmem gittim dedim bu ne ya kalsın

üsküdarda da bir şey yok ki belki sahile turladıktan sonra tekne ile kızkulesine geçerler.. ama orası da kalabalık pek bi özelliği kalmadı.. Gecen yıl tekne kızkulesıne gidiş 20 TL idi şimdi ne kdr acaba?
Olur mu sahil boyu cok güzel restaurant ve Çafeler var Boğaz manzaralı fethi paşa korusunu önerebilirim yeşil orman içi içinde ibb sosyal tesisleri restaurantıda çok güzel yemek yersiniz hem orman hem denizin keyfini çıkarırsınız memursanız indirimide var burda takıldıktan sonra vapurla eminönüne cok kısa sürede geçip turlarsınız Karaköy falan Karaköyde Güllüoğlu baklavacısında tatlı molası vermekte harika olur bende Bursaya taşındım son 1 yıldır doğma büyüme İstanbulluyum bu arada :)))

Muhtarın yeri Kazancı’ya baktım, çok güzel gerçekten. Orada güzel bir kahvaltı yapabiliriz aslında :) İznik askania ilk defa duydum, çok güzel gözüküyor. Daha önce orayada gittiniz mi? Güzel mi? Çok teşekkür ederim fikirler için ayrıca 💕
Yok Askania ya ya gitmedim ama arkadaşlarım gitti gerçekten çok güzel hatta daha sonra yine tercih ettiler ama muhtarın yeri kazancı gerçekten çok güzel Aral alabalık da es geçmeyin kahvaltı da var orda bildiğim kadarıyla ve bahçesi muhteşem bir demlik çay geliyor doğa eşliğinde kuş ve su sesleri eşliğinde muhteşem bir yer uf gidip hemen bş demlik çay içesim geldi 😀

Askania ya gidin bence. Mudanya tarafinda oldugunuz icin oralar size ters kalıyor biraz ama arac varsa sorun olmaz. İznike varmadan hemen sag tarafta kaliyor zaten. Cok oyle kilometrelerce iznike gitmiyorsunuz yakın. Hemde sakin guzel bi yer. Yemekleride orta karar bence begenebilirsiniz. Bu aralar cok kalabalikta degildir guzel sakin olur. Sonrada iznik golune gidebilirsiniz sahil yolu guzel ❤️ Ordaki cafeler guzel

Eminönü öyle romantik bir yer değil aşırı kalabalık ve de alışveriş koku insan yani başka kelime bulamadım nereyi tavsiye ederim otagtepe mihrabat gayet de romantik olur

Back
X