Eminönü

hgjkl1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
90
308
8
Kızlar acil olduğu için buraya yazmak istedim. Burada konu da açmıştım, eşimle 10.yıldönümümüz diye. Yarın dedim ki, Eminönü’ne mi gitsek vapurla.. biz Bursa’da yaşıyoruz. Ona göre bilet alacağım da şimdi. Bazıları çok kötü, cehennem gibi gitmeyin yazmış okudum da. O gün güzel ve huzurlu geçsin istiyorum. Nasıl bir yer eminönü?

Kızlar acil olduğu için buraya yazmak istedim. Burada konu da açmıştım, eşimle 10.yıldönümümüz diye. Yarın dedim ki, Eminönü’ne mi gitsek vapurla.. biz Bursa’da yaşıyoruz. Ona göre bilet alacağım da şimdi. Bazıları çok kötü, cehennem gibi gitmeyin yazmış okudum da. O gün güzel ve huzurlu geçsin istiyorum. Nasıl bir yer eminönü?

Allahim gidecek daha iyi bir yer bulun derim

gidin ortaköye boğaz turu atın daha iyi eminönü insan kalabalığından başka birşey değil, insanlar oraya alışveriş için geliyor birde balık ekmek yemeğe...
illa istanbula gitmeniz gerekmez ki bursada da gidilecek güzel yerler var..

çok kötu napacaksanz eminönnde hem neden istanbul ..
basbasa kalabileceğiniz yerlere gitsenize..
ne bileyim bu ist olmamalı..
abant, sapanca vs .
yada bursa da kaçamak yapacağız dağ evleri tatil köyleri yok mu

Ya öyle mi.. oy iyi ki yazmışım ya, beni kandırmışlar bence. 😂 arkadaşlarımız eminönü çok güzel oraya gidin demişlerdi. Bi vapura binelim deniz havası alalım güzel olur diye düşünmüştüm. :KK48: O kadar mı kötü.. Peki eminönünden yürüyerek her yer uzak mı? Eşimin 1 gün izni var, o yüzden kalamayacağız da. O zaman bursadan devam mı edelim? 🙈

Bursa için de fikir verebilirseniz çoook mutlu olurum. Mudanyaya yakın oturuyoruz. Gitmediğimiz yer de kalmadı. 🤷🏼‍♀️

Yıldönümünde Eminönü mü? :KK57: Sanırım Eminönü derken kafanızda canlanan şey eski Türk filmlerindeki manzaralar... Böyle nostaljik, romantik ortamlar, eski İstanbul filan. Çünkü şuan ki manzaları görseniz, bu isteğinize gülersiniz. Suriyeli misafirlerimizden kendinize bir köşe bulabilirseniz, şöyle balık istifi sıkışabilirsiniz bir mekana. Yerinizde olsam İstanbul'a filan gelmem, geleceksem de merkeze yakın tarihi mekanları pas geçer, daha yukarılara Rumeli Feneri, Anadolu Kavağı gibi bir yere giderim. Oralar daha sakin.

Ya öyle mi.. oy iyi ki yazmışım ya, beni kandırmışlar bence. 😂 arkadaşlarımız eminönü çok güzel oraya gidin demişlerdi. Bi vapura binelim deniz havası alalım güzel olur diye düşünmüştüm. :KK48: O kadar mı kötü.. Peki eminönünden yürüyerek her yer uzak mı? Eşimin 1 gün izni var, o yüzden kalamayacağız da. O zaman bursadan devam mı edelim? 🙈
Ben de geleyim, çekirge, uludağ, bir de iskender yaparız :D. O simit sarayında bi akşam çayı.. I :KK200: Bursaa

b
Bursa da güzel alabalık çiftleri vs var biz gitmiştik sabah kahvaltı ettik gezdik yemek yedik döndük ,eminim bursada daha başka yerlerde vardır gidilecek zamanınızda yokmuş gününüz eziyet olmasın yollarda

Ya istanbulda yaşayan için sıkıcı ama bska yerde yaşiyosanız eglenirsiniz biyerde oturup yemek yersiniz yakin yerlere bakarsinz gelin gelin

Eminönü mü ?
Yahu gidin adalara ya da kız kulesini görmediyseniz Üsküdar'a.
Boğaz tekne turları var ona da katılabilirsiniz hemde uygun fiyata.
Topkapı sarayı, Ayasofya, Sultanahmet. Üçü de zaten bir arada.

Eminönüne illa gidelim diyorsanız gidin ama ne bileyim çok yanlış tercih.
Bu saydıklarım arasında adalar en mantıklı olanı.
Ağva ve şile var anadolu yakasında ama tek günlük gelip gideceginiz için arabanızda yoksa ki zaten bilet alacagız demişsin onu da eleyelim.
Yerinizde olsam aslında hiç İstanbul'a gelmem.
Trafik ve insan seli belası var.
Gidin şöyle kafanızı dinleyeceğiniz size yakın olan şehirlere.
Ne bileyim tatil köyü olabilir eğer kalmayı düşünürseniz.

Bursa da güzel alabalık çiftleri vs var biz gitmiştik sabah kahvaltı ettik gezdik yemek yedik döndük ,eminim bursada daha başka yerlerde vardır gidilecek zamanınızda yokmuş gününüz eziyet olmasın yollarda

Tam olarak gittiğiniz yer neresiydi? :)

Sarayları gezebilirsiniz, Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya Müzesi, Sulatanhahmet Cami sonra Minyatürk, Pier Loti, Gülhane Parkı aklıma gelenler

Back
X