eminim okurken yuh diyeceksiniz!!!

canım kesinlikle ayrıl derim.. çok mu kolay falan diyebilirsin bana ama şimdiden bunları yapan ilerde neler yapmaz... çok üzülürsün sonradan... daha ortada bişey yokken kaç kurtul derim yanii...

Düşüncelerin bile bana çook saçma geldi. Yok bu işleri ya tamamen bırakır ya da beni kaybeder gibi. Böyle bir şeyin geri dönüşü olamazki. En yakın arkadaşına yaa. İsterse bir daha yapmayacam diye yeminler etsin intiharlar etsin böyle iğrenç bir şeyin geri dönüşü asla olmaz. Aldatmada bile kötü bir durum bana kalırsa. Ya zaten nerdeyse seni aldatmış gibi. Direk bel altına beyni işleyen ve heleki en yakın arkadaşına yapan bir insanla nasıl gelecek kurabilirsin ki? Bana kalırsa direk gir konuya böyle böyle hiç inkar etme de. Ve ayrıl..

Hemde ne yeminler etti...Annesinin Babasının üzerine hemde! Ağzım açık kaldı şekilden şekile girdim o an
Acıyorum ona..sadece acıyorum. Zevkleri için Ailesini bile rahatlıkla kullanabilen bir Canavar benim gözümde!

O bu degilde, kiz arkadasin yeni tanistigi +tanimadigi biriyle hemen cinsel iceriklimi konusmus?

tatlım bu işleri bıraksa mı dedin yazık ya bide arkadaşına senin yerinde olsam direk mkonuyu açar ve hiç arayıp sormam kişi değişmez tatlişkom

ne kadar rahatmış beyfendi
en yakın arkadaşınıza söylemiş bunları
direk ayrılmalısınız

ben hala anlamıyorum bi kızın başına böyle bi olay geliyo ve bunu buraya gülerek yazıyo o da yetmezmiş gibi ya bu işleri bırakır yada beni kaybeder diyo.. arkadaşım hiç mi gururunuz yok yahu. ben mi acımasızım yoksa siz mi körsünüz?

Benm merak ettğm bşy var.bu adam 2 senedir hayatınızdaydı ve siz tesadüf sonucu bu sapkınlğnı öğrendnz.peki bu 2 yıl içerisinde size karşı nasıldı?elaleme bu kdr rahatça bel aşağısı muhabbeti yapan adamın 2 senedr hayatnda olan insana şmdye kdr b sürü iğrenç fantazi talebiyle gelmş olması lazm dye düşünüorum ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…