2 gün önce bi telefon geldi bana bi bayan bana şuan beraber olduğunuz kişiyle ben yaklaşık 6 aydır görüşüyorum sizin kim olduğunuzu ailenizi herşeyide biliyorum gerçekelri duymanızı istedim dedi yaşananlar ağır siz gençsiniz yakanızı ondan kurtarmaya bakın dedi bende size neden ve nasıl inanıyım ki yüzleşmek istiyorum dedim tamam dedi.buluşma yerine gittiğimde karşımda benden daha güzel ne biliyim daha kültürlü farklı bi bayan bekliyordum ki karşıma 35 yaşlarında bi kadın çıktı şok oldum anlam veremedim işin içinde başka bişey var diye düşünmeye başladım .sonra bi kafeye oturduk herşeyi anlattı yazın tanışmışlar arkadaş ortamında .ilk zamanlr benimle beraber olduğunu biliyormuş sonra ona ben ondan ayrıldım o bana ihanet etti ve ondan (yani benden )ayrıldım demiş ve onunla bir ilişkiye başlamış .telefonunda bir sürü mesaj arama kayıtları ve fotoğraflar .o anda dünyalar başıma yıkıldı resmen yok dedim inanmak istemedim ama sarılırken öpüşürken bir sürü fotoğraf onu aradım şu kafedeyim zor durumdayım gel diye niyetim orda ikisinin suratına tükürüp gitmekti ama anladı gelmedi ben kadına bişeyler söyleyip oradn ayrıldım. eve gittim telefonumu hattı mı kırdım ertesi gün dışarı çıkarken karşıma çıktı benm zorla arabaya bindirip saçmalama kaç yaşında kadın onunla işim olmaz falan dedi sonra ben fotoğrafları mesajları sorunca işte kadın çok zenginmiş parasını alıcaktım rezil edicektim bizimle uğraşıyodu hep gününü gösterecektim ona hep seni sevdim falan filan diz boyu iğrençlik yani.eve gitti ev arkadşı arıyo işte yenge saçmalama olur mu öyle şey o kadın iyi biri değil biz ona bi ders vericektik sürekli bizimle uğraşıyodu falan diye anlatıyo bana ben ev telefonunuda kapattım .dün sahte bi face adresi açtım benim hesabım yok sevgilim olucak kişide yazın kapattığını söylemişti .baktım hala açık yaln söylemiş yani beraber kaldığı ev arkadaşı var onun liseye 3.sınıfa giden bi kız arkadaşı var dedim ki onu bulup ekliyim o arasıra evlerine gelip giderdi bişey duymuş yada görmüş olabilir diye düşündüm . ekledim kzı kabul etti kendimi tanıttım önce sonra ona şu isimde bir bayanı tanıyo muusn gerçekleri anlat lütfen dedim çok kötü şeyler duydum dedim telefonda konuşabilirmiyiz dedi numaranı ver dedi hattı kırdım sen numaranı ver ben babamdan ararım dedim .sonra numarsını verdi aradım konuşuyoruz adı geçen kadın BENİM ANNEM demez mi Allahım bu nasıl bişey yok olmaz dedim kafayı yicem nerdeyse . sonra başladı anlatmaya işte ben seni biliyorum bi süre çıktınız sonra ...... abi annemle tanıştı anneme senin onu aldattığını ve senden ayrıldığını söyledi annemde inandı bi ilişkiye başladılar bizde ayrı olduğunuzu sanıyorduk dedi ben sevgilin bzii yanyana görüyodu hiç mi bişey demedi size dedim hayr dedi beraber vakit geçiriyoduk hiç şüpelenmedik dedi bi sürü şey anlattı işte sonra kapattık telefonu. onu ardım ağzıma ne gelirse söyledim tabi önce inkar etti falan sonra anlattı bişeyler ama ben dinlemedim kapattım telefonu bu olaylar şu 3 gün içinde yaşandı ben kalp hastasıyım ve olan bitenlerden sonra dün geceyi hastanede geçirdik kalbim çok üzüntü ve strese geldi mi sıkışma yapıyo ve doktor gözetimde bekliyorum şimdi siz söyleyin ben daha 22 yaşındayım 2 yıl sonra okul biticek evlenicektik benm günahım neydide bunları yaşadım bu siteyi sürekli takip ediyodum yazılanları okuyodum ve yok artık neler oluyo derdim ama benim başıma gelenlerden sonra inandım artık herşey insanın başına gelebilir
ne yapacağımı bilmiyorum o kadar kötüyüm ki okula gidemiyorum kaç gündür yemek yemiyorum hiç bişey sadce bu iğrençlik nasıl olabilir diye düşünüyuorum
sana, bunu denemiş biri olarak söylüyorum:
sen onunla konuşmadıkça daha çok çevrende bulacaksın.belki senin yolunu gözleyip seni durdurup konuşmaya çalışacak.fakat karşına çıkarsa kaçma derim. bilakis normal davranıp ve işin varmış gibi yapıp müsade istersen (sakın başından savma) soğuduğunu hissedeceksin... insan anldaım dese de kalp, akıldan çok sonra kabul ediyor.en son bir bitiriş ve artık olamayacağı konuşması yaptıktan sonra bitiyor.tecrübeyle sabittir ayrıca aşağı yukarı aynı gözükaralıktan insanlardan bahsediyoruz.
kısa ve öz, "tatlım senin verilmiş sadakan varmış"..Allaha şükret ki göstermiş yüzünü, tabana kuvvet kaç ve arkana bile bakma yani..sakın ama sakın şans falanda verme..hayatını yok edersin..daha çk gençsin..önünde üniversite hayatın var, bi sürü insan çıkacaktır karşına..seninle evlenmeyi hakeden kişiye vermelisin bu şansı..
belki önceki sayfalara yazılmıştır ama bakamadım.kafama takılan bişey var o kadın seni nasıl öğrenmiş ve niçin seninle konuşma gereği duymuş amacı neymiş?
belki önceki sayfalara yazılmıştır ama bakamadım.kafama takılan bişey var o kadın seni nasıl öğrenmiş ve niçin seninle konuşma gereği duymuş amacı neymiş?
işte benm verdiğim emek için onca zaman için üzülüyorum
kadın ilk zamanlar beni biliyomuş zaten sonra ondan ayrıldım ben demiş
ama tabi telefon mesaj tarfiği yoğun olunca kadın bi gün telefonunu kurcalamış benm mesajları görmüş numaramı almış öyle işte sonrası herşey çıktı ortaya
amacının ne olduğu bilmiyorum ki
Etrafda onca yılını bir erkeğe feda edip ona çoluk çocuk kazandırmış,ev bark bir köy sahibi etmiş ama karşılığında şiddete uğramış aldatılmış,zorla çalıştırılmış, o kadar kadın varkı ...sen 1 yıllık ...ki onuda gezmek,eğlenmek,için geçirmişsindir çoğunu...bununla kendini teskin et ...ve düşünme artık..zararın neresinden döndünse kardır.. erkeklere hak ettinden fazla fedakarlık yapmayın kızlar...ayrıldınız zaman onlar ...şu kızlada gezdim tozdum eğlendim diye anlatırken arkadaşlarına..bizde işte böyle ne emekler verdim diyoruz...