Eminim hiç bir kadın böyle aldatılmamıştır. benim günahım neydi Allahım

cevap yazan herkese teşekür ederim bi süredir burda değildim ve bi sürü şey yaşandı yine
arkadaşımda kaldım bi süre
şuan karmakarışığım
içkiye başlamış kendini kaybetmiş sonra trafik kazası geçirmiş hastaneden haberi geldi arkadaşalrı onların eşleri bi sürü insan aradı beni ve durumun başka türlü olduğunu anlattılar bi sürü yeminler edildi falan ben inanmadım inansamda ne olucak ki içim soğudu artıkk ona karşı
ona acıdığım için gittim hastaneye içimde bi damla sevgi kalmadı sadce ona acıdığım için gittim durumu iyi zaten çok büyük bişey yok
ama beni bırakmıyor napcamı bilmiyorum kimseyede anlatamam arkadaşım biliyor polise şikayet et rahatsız ediyo diye dedi ama bu durumu annem babam öğrenirse hiç iyi olmaz nasıl kurtulcam ondan bilmiyorum

allahın sopası yoktur işte..oda çekiyo yaptıklarını bi şekilde..
arkadaşım aman haa barışıyım deme sakın..
çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsın.

allahın sopası yoktur işte..oda çekiyo yaptıklarını bi şekilde..
arkadaşım aman haa barışıyım deme sakın..
çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsın.

sağol canım barışmak artık imkansız soğudum benm için hiç bişey ifade etmiyo artık o

eğer seni rahatsız edersede ailenle paylaş sakın saklama.
çok detaya inmeden anlatırsın ne yapılması gerektiğini onlar bilir ama lütfen bak seni rahatsız ederse ailene anlat.tamam mı??

cevap yazan herkese teşekür ederim bi süredir burda değildim ve bi sürü şey yaşandı yine
arkadaşımda kaldım bi süre
şuan karmakarışığım
içkiye başlamış kendini kaybetmiş sonra trafik kazası geçirmiş hastaneden haberi geldi arkadaşalrı onların eşleri bi sürü insan aradı beni ve durumun başka türlü olduğunu anlattılar bi sürü yeminler edildi falan ben inanmadım inansamda ne olucak ki içim soğudu artıkk ona karşı
ona acıdığım için gittim hastaneye içimde bi damla sevgi kalmadı sadce ona acıdığım için gittim durumu iyi zaten çok büyük bişey yok
ama beni bırakmıyor napcamı bilmiyorum kimseyede anlatamam arkadaşım biliyor polise şikayet et rahatsız ediyo diye dedi ama bu durumu annem babam öğrenirse hiç iyi olmaz nasıl kurtulcam ondan bilmiyorum
yüzsüz daha senı mı ıstıyo bı de utanmadan kendınde nasıl hak goruyo,ona hıc bı tepkı verme ıyı yada kotu bı tepkı verme ona karsı ıcınde hıc bıseyın olmadıgını notr oldugunu boyle anlar,ama kavga etmeye felan calısrsan o da uydurup duracakatır senı ıkna etmeye calsıcaktır ,pislik ya

çok detaya inmeden anlatırsın ne yapılması gerektiğini onlar bilir ama lütfen bak seni rahatsız ederse ailene anlat.tamam mı??

ya şimdi nasıl anlatsam senelerce ailesinden uzak yaşamış kendi başına çok zor şeylerden geçmiş ve bu yüzden gözü çok kara biri biraz sorunlu biri bu yüzden ailemin bu işe bulaşmasını istemiyorum zaten ailemde erkek arkadaşım olduğu bilse hele ki böyle biri olduğunu bilseler hiç iyi şeyler olmaz bi daha bana güvenmezler kimseyi buşatırmadan ondan kurtulmak istiyorum

yüzsüz daha senı mı ıstıyo bı de utanmadan kendınde nasıl hak goruyo,ona hıc bı tepkı verme ıyı yada kotu bı tepkı verme ona karsı ıcınde hıc bıseyın olmadıgını notr oldugunu boyle anlar,ama kavga etmeye felan calısrsan o da uydurup duracakatır senı ıkna etmeye calsıcaktır ,pislik ya

bak bu şekilde olabilir hiç bi davranışına sözüne olumlu yada olumsuz tepki vermezsem bi süre sonra uzaklaşır

muhtemelen bu çocuk seninle evlenmeyi düşünüyordu.o kadınla da malum genç dul tecrübeli falan sex yapacaktı.son bi hayatımı yaşayım dedi herhalde.yalnız savunması daha da iğrenç "kadın zengin,parası için" demesi :KK53:bari şeytana uydum vs. de.öte yandan kadının kızı da biliyor baya bi çarpık ilişkiler silsilesi.çok çirkin hepsi.ahlaksızlık diz boyu.swenger falan da yapar bunlar töbe töbe.

sen masum temiz bir kızsın kaç kurtul bu insanların hepsinden.iyi düzgün bir gençle evlen.asla geri dönme.evlilikte yaşaması on kat ağır olur çünkü.

arkadaslara aynen katiliyorum.. yüz verme ne hali varsa görsün..
dert etme canim bak allahin sevgili kuluyomussun evlenmeden yüzünü göstermis.. allah herseyin hayirlisini versin.
Bunlarda gelir gecer...

sana zaten vereceği zararı vermiş bir dahada rahatsız edip üzmese bari , rahatsız edip huzurunu daha fazla kaçırmaz insallah... zaman her şeyin ilacı arkadaşım atlatacaksın unutacaksın . cidden dua et ki evlenmeden çıkmış gerçekler şimdiki acını da anlıyorum ama evlendıkten sonra herşey daha karmaşık hale gelirdi ki adam ne derse dersin bir açıklaması olamaz biraz pişkin biri galiba... ...... önceden her şey çook ii mi gidiyordu

sana zaten vereceği zararı vermiş bir dahada rahatsız edip üzmese bari , rahatsız edip huzurunu daha fazla kaçırmaz insallah... zaman her şeyin ilacı arkadaşım atlatacaksın unutacaksın . cidden dua et ki evlenmeden çıkmış gerçekler şimdiki acını da anlıyorum ama evlendıkten sonra herşey daha karmaşık hale gelirdi ki adam ne derse dersin bir açıklaması olamaz biraz pişkin biri galiba... ...... önceden her şey çook ii mi gidiyordu

benimde artık tek istediğim bu peşimi bıraksın rahatsız etmesin
önceden son iki aya kadar herşey iyiydi hiç şüpelenmedim ama son zamanlarda buluştuğumuz zamanlarda telefonu ya kapalı oludu yada şarj bitti derdi veya evde unuttum flan derdi
ben zaten hiç kurcalamadım bugüne kadar telefonunu hiç kurcalamadığım halde neden gizliyo diye düşünüyodum

Son düzenleme:
muhtemelen bu çocuk seninle evlenmeyi düşünüyordu.o kadınla da malum genç dul tecrübeli falan sex yapacaktı.son bi hayatımı yaşayım dedi herhalde.yalnız savunması daha da iğrenç "kadın zengin,parası için" demesi :KK53:bari şeytana uydum vs. de.öte yandan kadının kızı da biliyor baya bi çarpık ilişkiler silsilesi.çok çirkin hepsi.ahlaksızlık diz boyu.swenger falan da yapar bunlar töbe töbe.

sen masum temiz bir kızsın kaç kurtul bu insanların hepsinden.iyi düzgün bir gençle evlen.asla geri dönme.evlilikte yaşaması on kat ağır olur çünkü.

benim okulun bitmesine 2 yıl var sonra evleniriz diyoduk hatta onun niyeti okurken yüzük falan takmaktı
amacı seks olsa bile 6 ay sürer mi ya hala yakıştıramıyorum
sadece para yada seks değil başka bişey var gbi geliyo bana
en başta kadını kızı buna nasıl göz yumdu
bi sürü soruu

kesinlikle aynı düşünüyorum.

bak bu şekilde olabilir hiç bi davranışına sözüne olumlu yada olumsuz tepki vermezsem bi süre sonra uzaklaşır

sana, bunu denemiş biri olarak söylüyorum:
sen onunla konuşmadıkça daha çok çevrende bulacaksın.belki senin yolunu gözleyip seni durdurup konuşmaya çalışacak.fakat karşına çıkarsa kaçma derim. bilakis normal davranıp ve işin varmış gibi yapıp müsade istersen (sakın başından savma) soğuduğunu hissedeceksin... insan anldaım dese de kalp, akıldan çok sonra kabul ediyor.en son bir bitiriş ve artık olamayacağı konuşması yaptıktan sonra bitiyor.tecrübeyle sabittir ayrıca aşağı yukarı aynı gözükaralıktan insanlardan bahsediyoruz.

kısa ve öz, "tatlım senin verilmiş sadakan varmış"..Allaha şükret ki göstermiş yüzünü, tabana kuvvet kaç ve arkana bile bakma yani..sakın ama sakın şans falanda verme..hayatını yok edersin..daha çk gençsin..önünde üniversite hayatın var, bi sürü insan çıkacaktır karşına..seninle evlenmeyi hakeden kişiye vermelisin bu şansı..

2 gün önce bi telefon geldi bana bi bayan bana şuan beraber olduğunuz kişiyle ben yaklaşık 6 aydır görüşüyorum sizin kim olduğunuzu ailenizi herşeyide biliyorum gerçekelri duymanızı istedim dedi yaşananlar ağır siz gençsiniz yakanızı ondan kurtarmaya bakın dedi bende size neden ve nasıl inanıyım ki yüzleşmek istiyorum dedim tamam dedi.buluşma yerine gittiğimde karşımda benden daha güzel ne biliyim daha kültürlü farklı bi bayan bekliyordum ki karşıma 35 yaşlarında bi kadın çıktı şok oldum anlam veremedim işin içinde başka bişey var diye düşünmeye başladım .sonra bi kafeye oturduk herşeyi anlattı yazın tanışmışlar arkadaş ortamında .ilk zamanlr benimle beraber olduğunu biliyormuş sonra ona ben ondan ayrıldım o bana ihanet etti ve ondan (yani benden )ayrıldım demiş ve onunla bir ilişkiye başlamış .telefonunda bir sürü mesaj arama kayıtları ve fotoğraflar .o anda dünyalar başıma yıkıldı resmen yok dedim inanmak istemedim ama sarılırken öpüşürken bir sürü fotoğraf onu aradım şu kafedeyim zor durumdayım gel diye niyetim orda ikisinin suratına tükürüp gitmekti ama anladı gelmedi ben kadına bişeyler söyleyip oradn ayrıldım. eve gittim telefonumu hattı mı kırdım ertesi gün dışarı çıkarken karşıma çıktı benm zorla arabaya bindirip saçmalama kaç yaşında kadın onunla işim olmaz falan dedi sonra ben fotoğrafları mesajları sorunca işte kadın çok zenginmiş parasını alıcaktım rezil edicektim bizimle uğraşıyodu hep gününü gösterecektim ona hep seni sevdim falan filan diz boyu iğrençlik yani.eve gitti ev arkadşı arıyo işte yenge saçmalama olur mu öyle şey o kadın iyi biri değil biz ona bi ders vericektik sürekli bizimle uğraşıyodu falan diye anlatıyo bana ben ev telefonunuda kapattım .dün sahte bi face adresi açtım benim hesabım yok sevgilim olucak kişide yazın kapattığını söylemişti .baktım hala açık yaln söylemiş yani beraber kaldığı ev arkadaşı var onun liseye 3.sınıfa giden bi kız arkadaşı var dedim ki onu bulup ekliyim o arasıra evlerine gelip giderdi bişey duymuş yada görmüş olabilir diye düşündüm . ekledim kzı kabul etti kendimi tanıttım önce sonra ona şu isimde bir bayanı tanıyo muusn gerçekleri anlat lütfen dedim çok kötü şeyler duydum dedim telefonda konuşabilirmiyiz dedi numaranı ver dedi hattı kırdım sen numaranı ver ben babamdan ararım dedim .sonra numarsını verdi aradım konuşuyoruz adı geçen kadın BENİM ANNEM demez mi Allahım bu nasıl bişey yok olmaz dedim kafayı yicem nerdeyse . sonra başladı anlatmaya işte ben seni biliyorum bi süre çıktınız sonra ...... abi annemle tanıştı anneme senin onu aldattığını ve senden ayrıldığını söyledi annemde inandı bi ilişkiye başladılar bizde ayrı olduğunuzu sanıyorduk dedi ben sevgilin bzii yanyana görüyodu hiç mi bişey demedi size dedim hayr dedi beraber vakit geçiriyoduk hiç şüpelenmedik dedi bi sürü şey anlattı işte sonra kapattık telefonu. onu ardım ağzıma ne gelirse söyledim tabi önce inkar etti falan sonra anlattı bişeyler ama ben dinlemedim kapattım telefonu bu olaylar şu 3 gün içinde yaşandı ben kalp hastasıyım ve olan bitenlerden sonra dün geceyi hastanede geçirdik kalbim çok üzüntü ve strese geldi mi sıkışma yapıyo ve doktor gözetimde bekliyorum şimdi siz söyleyin ben daha 22 yaşındayım 2 yıl sonra okul biticek evlenicektik benm günahım neydide bunları yaşadım bu siteyi sürekli takip ediyodum yazılanları okuyodum ve yok artık neler oluyo derdim ama benim başıma gelenlerden sonra inandım artık herşey insanın başına gelebilir
ne yapacağımı bilmiyorum o kadar kötüyüm ki okula gidemiyorum kaç gündür yemek yemiyorum hiç bişey sadce bu iğrençlik nasıl olabilir diye düşünüyuorum

Gerçekten verilmiş sadakanız varmış, böyle bir pislikten kurtulduğunuz için sevinmelisiniz. Allah size onun gerçek yüzünü siz evlenmeden önce göstermiş. Sakın oyunlarına gelmeyin, sizi geri döndürmek için türlü dalavere çevireceğine eminim. Sizi rahatsız etmeye devam ederse de savcılığa verirsiniz. Okurken benim bile midem bulandı siz kimbilir neler hissettiniz... Neyse, Allah kurtarmış, 22 yaşındasınız daha, önünüzde kocaman bir hayat var. Toparlanmaya ve hayata tutunmaya çalışın, hayat size hak ettiğiniz güzellikleri verecektir.

kısa ve öz, "tatlım senin verilmiş sadakan varmış"..Allaha şükret ki göstermiş yüzünü, tabana kuvvet kaç ve arkana bile bakma yani..sakın ama sakın şans falanda verme..hayatını yok edersin..daha çk gençsin..önünde üniversite hayatın var, bi sürü insan çıkacaktır karşına..seninle evlenmeyi hakeden kişiye vermelisin bu şansı..
aynen katılıyorum.ya o insanla evlenip bide çocuk yapsaydın.Allah ın sevgili kuluymuşsun arkadaşım vala yat kalk şükret ki böyle iğrenç bir herifle evlenebilirdinde.daha yaşın çok küçük yolun başındasın.bir zaman güvensizlik yaşaman normal.ama bunu unutabileceğin okul gibi bir meşgalen ortamın var.kendni derslerine ver bence.o şahışta(!)senin yanına yaklaşmaya çalışırsa polise gideceğini söyle daha yanına gelemez.
bi arkadaşın dediği gibi dul kadın parasıda var hem arkadaşıda kızıylaymış.o arkadaşı demiştir işte senide ona yapalım beraber takılırız gibisnden.
aman canım sakın uzak dur bu tip insanlardan.uçkurları için yapamayacakları şey yoktur bunların...

Bence de. Aileden saklayarak olmaz, paylaşması ve destek alması lazım.

Büyük bir şaşkınlıkla okudum cnm gerçekten çok ama çok üzüldüm...YAZIKLAR OLSUN DİYORUM O İNSANA... Gerçekten öyle bir insandan kurtulmuşssun evet kolay bişey değil üzülme canını sıkma desem de boşa fakat RABBİM gönlüne göre birini verir elbet daha yaşın 22 cnm. ONUDA ALLAH BİLDİĞİ GB YAPSIN...

X