sağol canım buykadın beni ilk kurban bayramında aradı işte ondan uzak dur seni aldatıyo diye ben inanmadım eski sevgilisi rahatsız ediyo diye düşündük hatları değiştirdik
4-5 aydır bişey yoktu geçen gün onun yanına gitmiş evine buluşmaya orda kadın bunun telefonunu kurcalamış tam o sıra ben mesaj attınca benim numara mı alıp kaydetmiş kadın onada bişey dememiş
sonra beni aramış işte
amacı neydi bilmiyorum ama benim hayatım mahvoldu eğer amacı buysa başardı
Sadakanı ver, kurtulduğuna dua et.
Biliyorum çok zor. herkes dayan diycek, yol ver diycek. Sen şimdi kızgınsın. Bi süre aramıycaksın, nefret ediceksin herkesten. Yerlere yatarak ağlıycaksın, benim suçum neydi diye. Sonra, adını sayıklayarak ağlayacaksın. Anılarınınızı tekrar gözden geçireceksin, onun seni aldatıyor olduğu gerçeğini göz önüne alarak. Nasıl fark etmedim diyceksin. Kendinden nefret ediceksin, benim ne eksiğim vardı diyceksin. Emeklerine yanıcaksın...
Zaman geçicek kızgınlık yerini özleme bırakıcak. Parmak uçların bile onu özleyecek. Başını onun omzuna koymayı özleyeceksin. Geri dönmeyi bile düşünüceksin. Gittiğiniz yerlere gidemeyeceksin. Markette, onun o çok sevdiği çikolatayı gördüğünde bile içini çekerek ağlayacaksın.
Geri dönmemeyi başarırsan, artık yavaş yavaş her şeyi atlatıcaksın
Yaşadığım için yazıyorum. Gerçi benimki farklıydı eski sevgilisine dönmüştü. Bi kez bile aramadım. Öldüm acımdan ama aramadım. Şimdi aradan 11 ay geçti. Ben mutluyum, sevgilim var. O ise çoktan ayrılmış.
Her kışın yazı var ve UNUTMA NEFES ALDIĞIN SÜRECE BİR UMUT VAR.
Bi de hiç öyle arkadaşının annesinin sevgilisi diye kaldıramıyorum falan deme. Kendi yaşında olsa ayrı üzülcektin, daha mı güzel, daha mı zayıf, onda ne buldu diye diye yine kendini bitiricektin.
Üzülme, ağlama diyenlere bakma. Ağla elbet, ağlamaz mı insan 1 seneni vermişsin ömründen. Payına 5 ton gözyaşı düşüyosa dök. Eninde sonunda unutuluyor, Candan Erçetin in dediği gibi...
Önce yaşayamam zannedersin acından
Ben de gidiyorum kalamam dersin kahrından
Bunun için merhamet dilersin Tanrından
Duymaz kimse sesini
Bıkarlar gözyaşından
Hani geçmeyecek gibi gelir günler Hiç aydınlanmayacak kapkaranlık geceler
Kabuslar içinde dilin adını heceler
Paylaşamazsın acını yalnız yaşanır dertler
Sonra bir sabah uyanırsın hayata
Bakarsın durmamış dünya dönüyor etrafında
Anlarsın eskisi gibi olmaz bir daha
Ama yepyeni bir güçle sarılırsın hayata
Unutursun unutursun
Zaman geçer avunursun
İsyan etsen de derinden
Hayat tutar ellerinden
Bir gün gelir unutursun
O gün gelir unutursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?