• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eminim hiç bir kadın böyle aldatılmamıştır. benim günahım neydi Allahım

Ben de benzer bi aldatılma yaşadım, anlatırsam uzun sürer.Her neyseaynen senin gi,bi oldum, demekki insanın başına herşey gelebiliomuş dedim. Ama olan sana değil ona olmuştur veya olacaktır emin ol.Eden kendisine eder ve Allah a şükret ki kurtarmış seni büyükbir hatanın peşinden.Olayın şokundan 2 gün sonra tam aksine mutlu hiissetmeye başlamıştımkendimi. Bu iğrençliklere rağmen hala safça sevebilme potansiyelim olduğu ve kalbimi temiz tutabildiğim için. :) Hem böyle rezilce bittiğinden ötürü de içim hemen soğudu ve normal hayatıma devam ettim. Ne yani değmeyen birine mi üzülecektim,hayır o kadar karaktersiz ve zaıf değilim :)

aldatılmak kötü bi durum hele böyle aylarca süren ve altından bir sürü pislik çıkan bi aldatılma çok daha kötü olaydan 3 hafta falan geçti hala bi sürü soru dolanıyo kafamda umarım senin gbi çabuk toparlanırım yorumun için teşekür ederim canım

Kızlar :)bir erkeğin telefonun markasına değil...içindekilerine bakın ne olduğunu görün...

benm en büyük hatam buydu sanırım inanır mısınız 1 kere bile telefonu alıp kurcalamadım bazen şakasına derdim ama hiç elime bile almadım güvenmediğimi düşünür üzülür diye ahh ahh ben kendime ne deyim ya

sakın sakın üzülme bunlar oldu diye
bırak bırak koşarak uzaklaş o adamdan..
verilmiş sadakan varmış evlenmeden gerçek yüzünü görmüşşün
hiç kafana takma sana koca mı yok
karaktersizin tekiymiş işte..
dua et ki kurtuldun..
böyle düşün mutlu olmaya bak

Allah razı olsun canım daha iyiyim artık yapcak bişeyim yok sağlığımı düşünmek zorundayım

Canım öncelikle büyük geçmiş olsun gerçekten ucuz kurtulmuşşsun senınde dedıgın gıbı ya 2sene snra evlnıp bunlar evlnedıkden sonra başına gelseydı napardın??? dua etkı bu adamla ılerıye gıtmeden gerçek yuzunu gormuşşun bende 22 yaşındayım nışanlıyımm evlenıcemm allahtan her gece tek duam eger gerçekten yalancı ve ıhanet eden bırıyse bı sebep goster rabbım bu ış olmadan bıtsın.. benceee allaha şukur et yat kalk dua et..tamam senı anlıyorum hayallerın ykıldı ınsanlara artık kolay kolay guvenmıceksn ama neler gelmıyorkı başımıza unutursun...KIB.

teşekür ederim canım beraber olduğun kişi umarım doğru insandır ve seni hiç yanıltmaz mutluluklar dilerim . ben kurtuldum diye düşünüyorum artık

O kadının parasını alıp rezil edecekmiş bu ne demek.....açıkcası o kadınıda kandırdığı kesin erkek arkadşının...O kadına öyle davranan sanmaki başka birilerinede insaflı davranır...kötü herkeze kötüdür...Kadının yaşına takılma emin ol o kadınada yaşın sorun değil demiştir...İkinizede yalan söylemiş belliki...o kadar fotografı silah zoruyla çekınmemiştir emin ol...Sanmamki hiç bir kadın kendini ikinci kadın olarak kabul edebilir...Haberdar edilmen senin için sanş olmuş...yoksa nasıl bir insanla evlendiğini yanında iki çocuklada öğrenebilirdin...Üzülme ki kadınlara böyle tuzaklar kuran birinden kurtulduğuna sevin...sağlığını düşün...zaten sende artık ne yapman gerektiğini biliyorsundur...

özrü kabahatinden büyük derler ya aynen o hesap
açıkcası kadına da bişey demiyorum suç bulmuyorum
heberi olsa belki oda bu durumu kabul etmicekti
ben yaş farkının artık sorun olmadığı düşünürüm
inanın kadına suç bulmuyorum gitmiş ailesiyle tanıştırmış inandım beni ailesine evleneceğim kadın diye tanıştırınca yaşımı daha önce evlendiğimi önemsemedi diye düşündüm inandım olgun davranamadım falan diyo kendisi
suçlu suzçuz kim aramıyorum artık ne hali varsa görsün

Verilmiş sadaakan varmış derlerya seninkide bu durum canım. İyi olmuşta bu olanları daha fazla zaman geçmeden görmüş ve nasıl bi insanla birlikte olduğunu allah karşına çıkarmış. Allahın sevgili kuluymussun. Her şerde bi hayır vardır demişler bu olayda öyle birşey sanırım. Çok üzüldüğünü tahmin ediyorum ama olayı daha fazla dramize edip kendini üzme ve sürekli aksi yönde temkin etki sağlığındanda olmayasın bi virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus yüzünden..

aldatmanın iyisi olmaz elbet ama kendi yaşlarında biri olsa falan daha farklı düşünürdüm hani aşık olmuş falan deyip keni yoluma bakardım arkadaşının sevgilisinin annesi ya 35 yaşında bi kadın
bu iğrençlik çok ağır bu kadarını haketmedim ya kaldıramıyorum bu durumu

vallahi canım verilmiş sadakan varmış cidden zararın neresinden dönsen kardır . Tamamen o herifden ve çevresinden uzaklaş sana hiçbir şekilde yaklaşmasın ... Allah sabır versin kısa zamanda atlat bu kötü zamanları allah kalbine göre hak ettiğin gibi birini versin sana

Verilmiş sadaakan varmış derlerya seninkide bu durum canım. İyi olmuşta bu olanları daha fazla zaman geçmeden görmüş ve nasıl bi insanla birlikte olduğunu allah karşına çıkarmış. Allahın sevgili kuluymussun. Her şerde bi hayır vardır demişler bu olayda öyle birşey sanırım. Çok üzüldüğünü tahmin ediyorum ama olayı daha fazla dramize edip kendini üzme ve sürekli aksi yönde temkin etki sağlığındanda olmayasın bi virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus yüzünden..

Allah razı olsun canım herkes aynı şeyi söylüyor bende öyle düşünüyorum şanslıymışım ki erkeden yüzünü gördüm
artık üzülmüyorum ama hep bi eksiklik kırgınlık var içimde hiç haketmemiştim o kadar özenli davranıyodum ki ilişkide ilk ilişkimdi aama napalım hayırlı değilmiş

vallahi canım verilmiş sadakan varmış cidden zararın neresinden dönsen kardır . Tamamen o herifden ve çevresinden uzaklaş sana hiçbir şekilde yaklaşmasın ... Allah sabır versin kısa zamanda atlat bu kötü zamanları allah kalbine göre hak ettiğin gibi birini versin sana

sağol canım yorumun için evi okulu bildiği için bi şekilde karşıma çıkıyo biraz uzaklaşmak istiyorum burdan ama okul dönemi yakında vizeler başlıcak o yüzden gitmiyorum hem hala onu umursadığımı düşünür diye keyfim yerinde okula hayata devam ettiğimi düşünsün istiyorum bakalım olursa daha sonra gidicem bi yere

hayat devam ediyor.
böyle biri üzülmeye bile değmez.
pislikler çöpe atılır unutma.
at ve kapağını kapat.

özrü kabahatinden büyük derler ya aynen o hesap
açıkcası kadına da bişey demiyorum suç bulmuyorum
heberi olsa belki oda bu durumu kabul etmicekti
ben yaş farkının artık sorun olmadığı düşünürüm
inanın kadına suç bulmuyorum gitmiş ailesiyle tanıştırmış inandım beni ailesine evleneceğim kadın diye tanıştırınca yaşımı daha önce evlendiğimi önemsemedi diye düşündüm inandım olgun davranamadım falan diyo kendisi
suçlu suzçuz kim aramıyorum artık ne hali varsa görsün

Büyükkü ne büyük canm ...bazen hemen hem cinslerımıze kabahat bulur sevdiğimizi koruruz..ama karşı kadının yerınede koymak lazım kendimizki ne olduğunu anlama açısından...kadın size iyilik yapmış...umarım böyle erkekler hak ettını bulur...bundan sonra hakkınızda hayırlısı olsun derım..

Bu ne kadar iğrenç bir ilişki. Bence bunları öğrenmek senin için en hayırlısı olmuş sakın üzülme, uzaklaş o adamdan....

canım benim,yaşını ve başına gelenleri düşündüm de,malesef ne ilk nede son olucaksın bu şekilde duyguları parçalanan,insanlara güveni koreltilen..Hala kotu bir kabus gibi geliyodur eminim,inanmakta güçlük çekiyosundur..Her sabah uyandıgında bunun bi kabus oldugunu dusunmek istiyosun..
Malesef hayat gerçekten bazen çok acımasız olabiliyor ve inan bana hayatta bu duruma dusmekten çok daha kotu durumlar ve deneyimler var..Biliyorum suanda için acıyo ama inan bana verilmiş sadakan vamış,sen bu adamla evlenmiş olabilirdin,coluk cocuukla ortada kalıp aldatılmış olabilrdin..sakın seni ikna etmeye çalışırsa geri donme,gerçekten guvenilmez ve sahsiyetsiz bir insanmış..

2 gün önce bi telefon geldi bana bi bayan bana şuan beraber olduğunuz kişiyle ben yaklaşık 6 aydır görüşüyorum sizin kim olduğunuzu ailenizi herşeyide biliyorum gerçekelri duymanızı istedim dedi yaşananlar ağır siz gençsiniz yakanızı ondan kurtarmaya bakın dedi bende size neden ve nasıl inanıyım ki yüzleşmek istiyorum dedim tamam dedi.buluşma yerine gittiğimde karşımda benden daha güzel ne biliyim daha kültürlü farklı bi bayan bekliyordum ki karşıma 35 yaşlarında bi kadın çıktı şok oldum anlam veremedim işin içinde başka bişey var diye düşünmeye başladım .sonra bi kafeye oturduk herşeyi anlattı yazın tanışmışlar arkadaş ortamında .ilk zamanlr benimle beraber olduğunu biliyormuş sonra ona ben ondan ayrıldım o bana ihanet etti ve ondan (yani benden )ayrıldım demiş ve onunla bir ilişkiye başlamış .telefonunda bir sürü mesaj arama kayıtları ve fotoğraflar .o anda dünyalar başıma yıkıldı resmen yok dedim inanmak istemedim ama sarılırken öpüşürken bir sürü fotoğraf onu aradım şu kafedeyim zor durumdayım gel diye niyetim orda ikisinin suratına tükürüp gitmekti ama anladı gelmedi ben kadına bişeyler söyleyip oradn ayrıldım. eve gittim telefonumu hattı mı kırdım ertesi gün dışarı çıkarken karşıma çıktı benm zorla arabaya bindirip saçmalama kaç yaşında kadın onunla işim olmaz falan dedi sonra ben fotoğrafları mesajları sorunca işte kadın çok zenginmiş parasını alıcaktım rezil edicektim bizimle uğraşıyodu hep gününü gösterecektim ona hep seni sevdim falan filan diz boyu iğrençlik yani.eve gitti ev arkadşı arıyo işte yenge saçmalama olur mu öyle şey o kadın iyi biri değil biz ona bi ders vericektik sürekli bizimle uğraşıyodu falan diye anlatıyo bana ben ev telefonunuda kapattım .dün sahte bi face adresi açtım benim hesabım yok sevgilim olucak kişide yazın kapattığını söylemişti .baktım hala açık yaln söylemiş yani beraber kaldığı ev arkadaşı var onun liseye 3.sınıfa giden bi kız arkadaşı var dedim ki onu bulup ekliyim o arasıra evlerine gelip giderdi bişey duymuş yada görmüş olabilir diye düşündüm . ekledim kzı kabul etti kendimi tanıttım önce sonra ona şu isimde bir bayanı tanıyo muusn gerçekleri anlat lütfen dedim çok kötü şeyler duydum dedim telefonda konuşabilirmiyiz dedi numaranı ver dedi hattı kırdım sen numaranı ver ben babamdan ararım dedim .sonra numarsını verdi aradım konuşuyoruz adı geçen kadın BENİM ANNEM demez mi Allahım bu nasıl bişey yok olmaz dedim kafayı yicem nerdeyse . sonra başladı anlatmaya işte ben seni biliyorum bi süre çıktınız sonra ...... abi annemle tanıştı anneme senin onu aldattığını ve senden ayrıldığını söyledi annemde inandı bi ilişkiye başladılar bizde ayrı olduğunuzu sanıyorduk dedi ben sevgilin bzii yanyana görüyodu hiç mi bişey demedi size dedim hayr dedi beraber vakit geçiriyoduk hiç şüpelenmedik dedi bi sürü şey anlattı işte sonra kapattık telefonu. onu ardım ağzıma ne gelirse söyledim tabi önce inkar etti falan sonra anlattı bişeyler ama ben dinlemedim kapattım telefonu bu olaylar şu 3 gün içinde yaşandı ben kalp hastasıyım ve olan bitenlerden sonra dün geceyi hastanede geçirdik kalbim çok üzüntü ve strese geldi mi sıkışma yapıyo ve doktor gözetimde bekliyorum şimdi siz söyleyin ben daha 22 yaşındayım 2 yıl sonra okul biticek evlenicektik benm günahım neydide bunları yaşadım bu siteyi sürekli takip ediyodum yazılanları okuyodum ve yok artık neler oluyo derdim ama benim başıma gelenlerden sonra inandım artık herşey insanın başına gelebilir
ne yapacağımı bilmiyorum o kadar kötüyüm ki okula gidemiyorum kaç gündür yemek yemiyorum hiç bişey sadce bu iğrençlik nasıl olabilir diye düşünüyuorum

Okurken içim acıdı resmen ama sonunda dedim ki "çok şükür ki Allah ona şimdiden göstermiş adamın gerçek yüzünü" yaşadığın şey çok ağır. Ben daha da ağırını yaşamıştım zamanında. Acıtıyo ama emin ol geçiyo. Hatta geriye dönüp baktığında "boşuna ağladım o kadar süre" diyosun. Cidden Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki o adi herifin gerçek yüzünü görmüşsün erkenden.

Ya evlendikten sonra bunu yapsaydı ?

Allahın sevgili kuluymussunkı daha evlenmeden once çıkmış karşına butun pislikler. Bırak git hayatına bak canım. Ser...... Namına bir şey kalmamış o insanlarda. Anası ayrı kızı ayrı. Kızın sevgilisi eve gelıyo lise 3.sınıf anası kabul ediyo anasının sevgilisi senın sevgilinin kankasi. Yok artık yuh dıyorum. Çarpık ilişki. Sağlığını dusun ve hemen terket bu adamı affetme asla.

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: şok oldum allah size sabır versin ...bizden sizden herkesten uzak tutsun böyle insanları

O değil de kız nasıl annesinin böyle birşey yaşamasına göz yummuş ya:53:

en azından sağlığını zorlamıcak kadar ayakta durmaya çalışmalısın :50:

2 gün önce bi telefon geldi bana bi bayan bana şuan beraber olduğunuz kişiyle ben yaklaşık 6 aydır görüşüyorum sizin kim olduğunuzu ailenizi herşeyide biliyorum gerçekelri duymanızı istedim dedi yaşananlar ağır siz gençsiniz yakanızı ondan kurtarmaya bakın dedi bende size neden ve nasıl inanıyım ki yüzleşmek istiyorum dedim tamam dedi.buluşma yerine gittiğimde karşımda benden daha güzel ne biliyim daha kültürlü farklı bi bayan bekliyordum ki karşıma 35 yaşlarında bi kadın çıktı şok oldum anlam veremedim işin içinde başka bişey var diye düşünmeye başladım .sonra bi kafeye oturduk herşeyi anlattı yazın tanışmışlar arkadaş ortamında .ilk zamanlr benimle beraber olduğunu biliyormuş sonra ona ben ondan ayrıldım o bana ihanet etti ve ondan (yani benden )ayrıldım demiş ve onunla bir ilişkiye başlamış .telefonunda bir sürü mesaj arama kayıtları ve fotoğraflar .o anda dünyalar başıma yıkıldı resmen yok dedim inanmak istemedim ama sarılırken öpüşürken bir sürü fotoğraf onu aradım şu kafedeyim zor durumdayım gel diye niyetim orda ikisinin suratına tükürüp gitmekti ama anladı gelmedi ben kadına bişeyler söyleyip oradn ayrıldım. eve gittim telefonumu hattı mı kırdım ertesi gün dışarı çıkarken karşıma çıktı benm zorla arabaya bindirip saçmalama kaç yaşında kadın onunla işim olmaz falan dedi sonra ben fotoğrafları mesajları sorunca işte kadın çok zenginmiş parasını alıcaktım rezil edicektim bizimle uğraşıyodu hep gününü gösterecektim ona hep seni sevdim falan filan diz boyu iğrençlik yani.eve gitti ev arkadşı arıyo işte yenge saçmalama olur mu öyle şey o kadın iyi biri değil biz ona bi ders vericektik sürekli bizimle uğraşıyodu falan diye anlatıyo bana ben ev telefonunuda kapattım .dün sahte bi face adresi açtım benim hesabım yok sevgilim olucak kişide yazın kapattığını söylemişti .baktım hala açık yaln söylemiş yani beraber kaldığı ev arkadaşı var onun liseye 3.sınıfa giden bi kız arkadaşı var dedim ki onu bulup ekliyim o arasıra evlerine gelip giderdi bişey duymuş yada görmüş olabilir diye düşündüm . ekledim kzı kabul etti kendimi tanıttım önce sonra ona şu isimde bir bayanı tanıyo muusn gerçekleri anlat lütfen dedim çok kötü şeyler duydum dedim telefonda konuşabilirmiyiz dedi numaranı ver dedi hattı kırdım sen numaranı ver ben babamdan ararım dedim .sonra numarsını verdi aradım konuşuyoruz adı geçen kadın BENİM ANNEM demez mi Allahım bu nasıl bişey yok olmaz dedim kafayı yicem nerdeyse . sonra başladı anlatmaya işte ben seni biliyorum bi süre çıktınız sonra ...... abi annemle tanıştı anneme senin onu aldattığını ve senden ayrıldığını söyledi annemde inandı bi ilişkiye başladılar bizde ayrı olduğunuzu sanıyorduk dedi ben sevgilin bzii yanyana görüyodu hiç mi bişey demedi size dedim hayr dedi beraber vakit geçiriyoduk hiç şüpelenmedik dedi bi sürü şey anlattı işte sonra kapattık telefonu. onu ardım ağzıma ne gelirse söyledim tabi önce inkar etti falan sonra anlattı bişeyler ama ben dinlemedim kapattım telefonu bu olaylar şu 3 gün içinde yaşandı ben kalp hastasıyım ve olan bitenlerden sonra dün geceyi hastanede geçirdik kalbim çok üzüntü ve strese geldi mi sıkışma yapıyo ve doktor gözetimde bekliyorum şimdi siz söyleyin ben daha 22 yaşındayım 2 yıl sonra okul biticek evlenicektik benm günahım neydide bunları yaşadım bu siteyi sürekli takip ediyodum yazılanları okuyodum ve yok artık neler oluyo derdim ama benim başıma gelenlerden sonra inandım artık herşey insanın başına gelebilir
ne yapacağımı bilmiyorum o kadar kötüyüm ki okula gidemiyorum kaç gündür yemek yemiyorum hiç bişey sadce bu iğrençlik nasıl olabilir diye düşünüyuorum

geç olmadan gerçek yüzünü gördüğün için kendini şanslı hissedip hayatına devam etmelisin, onlar da iğrençliklerinde yüzmeye devam etsinler, umursama bile..

Back