Eminim hiç bir kadın böyle aldatılmamıştır. benim günahım neydi Allahım

gerçekten büyük rezillik canım .Allah gerçek yüzünü göstermiş şükret böyle biri içinde kendi sağlığını bozma aileni düşün değermi böyle biri için ?kenine yakışanı yapmış layık olduğu oymuş demekki diyerek kendi yoluna bakacaksın bir süre sonra herşey düzelir şimdi geçmeyen zaman yaralarına iyi gelmeye başlayınca nasıl birinden kurtulduğunu daha iyi anlayacaksın.....ya evlenseydin böyle biriyle? diğerlerine diyecek laf bulamıyorum iğrençlik içinde iğrençlik yani hayırlısı olsun bir an önce atlatman dileği ile sadece kendine iyi bak gerisi yolunu bulur nasılsa :KK71:

yuhhhh :KK53::KK53::KK53:böyle bir insan için sağlığından olmaya değmez kendine dikkat et caanım kurtulduğuna da şükret evlendikten sonra olsaydı böyle olaylar daha ktü olurdu gerçek yüzünü görmüşsün:KK58:

Son düzenleme:
hiçç canını sıkma aksine şükret böle bir insandan kurtuldugun içibn sağlığına önem ver
bak yaşında daha cok genc neler cıkar karsına bugünlerinin kıymetini bil

belki önceki sayfalara yazılmıştır ama bakamadım.kafama takılan bişey var o kadın seni nasıl öğrenmiş ve niçin seninle konuşma gereği duymuş amacı neymiş?

2 gün önce bi telefon geldi bana bi bayan bana şuan beraber olduğunuz kişiyle ben yaklaşık 6 aydır görüşüyorum sizin kim olduğunuzu ailenizi herşeyide biliyorum gerçekelri duymanızı istedim dedi yaşananlar ağır siz gençsiniz yakanızı ondan kurtarmaya bakın dedi bende size neden ve nasıl inanıyım ki yüzleşmek istiyorum dedim tamam dedi.buluşma yerine gittiğimde karşımda benden daha güzel ne biliyim daha kültürlü farklı bi bayan bekliyordum ki karşıma 35 yaşlarında bi kadın çıktı şok oldum anlam veremedim işin içinde başka bişey var diye düşünmeye başladım .sonra bi kafeye oturduk herşeyi anlattı yazın tanışmışlar arkadaş ortamında .ilk zamanlr benimle beraber olduğunu biliyormuş sonra ona ben ondan ayrıldım o bana ihanet etti ve ondan (yani benden )ayrıldım demiş ve onunla bir ilişkiye başlamış .telefonunda bir sürü mesaj arama kayıtları ve fotoğraflar .o anda dünyalar başıma yıkıldı resmen yok dedim inanmak istemedim ama sarılırken öpüşürken bir sürü fotoğraf onu aradım şu kafedeyim zor durumdayım gel diye niyetim orda ikisinin suratına tükürüp gitmekti ama anladı gelmedi ben kadına bişeyler söyleyip oradn ayrıldım. eve gittim telefonumu hattı mı kırdım ertesi gün dışarı çıkarken karşıma çıktı benm zorla arabaya bindirip saçmalama kaç yaşında kadın onunla işim olmaz falan dedi sonra ben fotoğrafları mesajları sorunca işte kadın çok zenginmiş parasını alıcaktım rezil edicektim bizimle uğraşıyodu hep gününü gösterecektim ona hep seni sevdim falan filan diz boyu iğrençlik yani.eve gitti ev arkadşı arıyo işte yenge saçmalama olur mu öyle şey o kadın iyi biri değil biz ona bi ders vericektik sürekli bizimle uğraşıyodu falan diye anlatıyo bana ben ev telefonunuda kapattım .dün sahte bi face adresi açtım benim hesabım yok sevgilim olucak kişide yazın kapattığını söylemişti .baktım hala açık yaln söylemiş yani beraber kaldığı ev arkadaşı var onun liseye 3.sınıfa giden bi kız arkadaşı var dedim ki onu bulup ekliyim o arasıra evlerine gelip giderdi bişey duymuş yada görmüş olabilir diye düşündüm . ekledim kzı kabul etti kendimi tanıttım önce sonra ona şu isimde bir bayanı tanıyo muusn gerçekleri anlat lütfen dedim çok kötü şeyler duydum dedim telefonda konuşabilirmiyiz dedi numaranı ver dedi hattı kırdım sen numaranı ver ben babamdan ararım dedim .sonra numarsını verdi aradım konuşuyoruz adı geçen kadın BENİM ANNEM demez mi Allahım bu nasıl bişey yok olmaz dedim kafayı yicem nerdeyse . sonra başladı anlatmaya işte ben seni biliyorum bi süre çıktınız sonra ...... abi annemle tanıştı anneme senin onu aldattığını ve senden ayrıldığını söyledi annemde inandı bi ilişkiye başladılar bizde ayrı olduğunuzu sanıyorduk dedi ben sevgilin bzii yanyana görüyodu hiç mi bişey demedi size dedim hayr dedi beraber vakit geçiriyoduk hiç şüpelenmedik dedi bi sürü şey anlattı işte sonra kapattık telefonu. onu ardım ağzıma ne gelirse söyledim tabi önce inkar etti falan sonra anlattı bişeyler ama ben dinlemedim kapattım telefonu bu olaylar şu 3 gün içinde yaşandı ben kalp hastasıyım ve olan bitenlerden sonra dün geceyi hastanede geçirdik kalbim çok üzüntü ve strese geldi mi sıkışma yapıyo ve doktor gözetimde bekliyorum şimdi siz söyleyin ben daha 22 yaşındayım 2 yıl sonra okul biticek evlenicektik benm günahım neydide bunları yaşadım bu siteyi sürekli takip ediyodum yazılanları okuyodum ve yok artık neler oluyo derdim ama benim başıma gelenlerden sonra inandım artık herşey insanın başına gelebilir
ne yapacağımı bilmiyorum o kadar kötüyüm ki okula gidemiyorum kaç gündür yemek yemiyorum hiç bişey sadce bu iğrençlik nasıl olabilir diye düşünüyuorum

canımm benimm gunahım neydi demişssin?günahın değil sevabın çokmuş bence,verilmiş sadakan varmış,eminim bunların karşılığını Rabbim sana çokkk iyi birini karşına çıkararak verecektir,gerisini allaha bırak,sen kendini toparla,insanlara gelince Allah ıslah etsin,eden bulur...

yha gerçekten çok üzüldüm ama hiçkimse vazgeçilmez değildir herşeyin bir çaresi vardır ölüm hariç o yüzden acil uzaklaşman en iyisi ailenle sevdiklerinle vakit geçirmen en mantıklısı.hayatta neleri unutmuyoruz ki bir de şu yönden bak sen evliyken kucağında çocuğun varken bunlar başına gelseydi çok daha kötü olurdu dünya başına yıkılırdı canım o yüzden erkenden bunların başına gelmesi ve ondan kurtulman bardağın dolu tarafı olsun senin için... başka da diyecek birşey bulamıyorum

sana, bunu denemiş biri olarak söylüyorum:
sen onunla konuşmadıkça daha çok çevrende bulacaksın.belki senin yolunu gözleyip seni durdurup konuşmaya çalışacak.fakat karşına çıkarsa kaçma derim. bilakis normal davranıp ve işin varmış gibi yapıp müsade istersen (sakın başından savma) soğuduğunu hissedeceksin... insan anldaım dese de kalp, akıldan çok sonra kabul ediyor.en son bir bitiriş ve artık olamayacağı konuşması yaptıktan sonra bitiyor.tecrübeyle sabittir ayrıca aşağı yukarı aynı gözükaralıktan insanlardan bahsediyoruz.

yüzünü görmek konuşmak istemiyorum ama karşıma çıkıyo bi şekilde yine karşıma çıkarsa böyle davranmaya deniyim o zaman sağol canım

kısa ve öz, "tatlım senin verilmiş sadakan varmış"..Allaha şükret ki göstermiş yüzünü, tabana kuvvet kaç ve arkana bile bakma yani..sakın ama sakın şans falanda verme..hayatını yok edersin..daha çk gençsin..önünde üniversite hayatın var, bi sürü insan çıkacaktır karşına..seninle evlenmeyi hakeden kişiye vermelisin bu şansı..

teşekür ederim canım Allah razı olsun daha iiyiyim artık okul var ailem var sorumluluklarım var kendimi toparlamak zorundayım Allahımın bi bildiği vardır ki bunu yaşatmış bana diyorum şükrediyorum artık

hepsine alıntı yapamıyorum ama cavap yazan herkese teşekür ederim Allah razı olsun hepinizden

belki önceki sayfalara yazılmıştır ama bakamadım.kafama takılan bişey var o kadın seni nasıl öğrenmiş ve niçin seninle konuşma gereği duymuş amacı neymiş?

kadın ilk zamanlar beni biliyomuş zaten sonra ondan ayrıldım ben demiş
ama tabi telefon mesaj tarfiği yoğun olunca kadın bi gün telefonunu kurcalamış benm mesajları görmüş numaramı almış öyle işte sonrası herşey çıktı ortaya
amacının ne olduğu bilmiyorum ki

ama tabi telefon mesaj tarfiği yoğun olunca kadın bi gün telefonunu kurcalamış benm mesajları görmüş numaramı almış öyle işte sonrası herşey çıktı ortaya

O kadının parasını alıp rezil edecekmiş bu ne demek.....açıkcası o kadınıda kandırdığı kesin erkek arkadşının...O kadına öyle davranan sanmaki başka birilerinede insaflı davranır...kötü herkeze kötüdür...Kadının yaşına takılma emin ol o kadınada yaşın sorun değil demiştir...İkinizede yalan söylemiş belliki...o kadar fotografı silah zoruyla çekınmemiştir emin ol...Sanmamki hiç bir kadın kendini ikinci kadın olarak kabul edebilir...Haberdar edilmen senin için sanş olmuş...yoksa nasıl bir insanla evlendiğini yanında iki çocuklada öğrenebilirdin...Üzülme ki kadınlara böyle tuzaklar kuran birinden kurtulduğuna sevin...sağlığını düşün...zaten sende artık ne yapman gerektiğini biliyorsundur...

sadece senin değil diğer kadının da o adamdan ayrılması gerekir bence. yok efendim neymiş parasını alacaklarmış da rezil edeceklermiş de... robin hood mu bu adam?! ona mı kaldı zenginden almak bilmem ne?
belli ki sevgilim dediğin adam iğrenç beş para etmez herifin tekiymiş. ve burada en büyük suçlu o. sakın canını sıkma bir daha da suratına bile bakma onun.
iyi olmuş böyle bir şey olduğu, gerçek yüzü meydana çıkmış.

işte benm verdiğim emek için onca zaman için üzülüyorum

Etrafda onca yılını bir erkeğe feda edip ona çoluk çocuk kazandırmış,ev bark bir köy sahibi etmiş ama karşılığında şiddete uğramış aldatılmış,zorla çalıştırılmış, o kadar kadın varkı ...sen 1 yıllık ...ki onuda gezmek,eğlenmek,için geçirmişsindir çoğunu...bununla kendini teskin et ...ve düşünme artık..zararın neresinden döndünse kardır.. erkeklere hak ettinden fazla fedakarlık yapmayın kızlar...ayrıldınız zaman onlar ...şu kızlada gezdim tozdum eğlendim diye anlatırken arkadaşlarına..bizde işte böyle ne emekler verdim diyoruz...

Ben de benzer bi aldatılma yaşadım, anlatırsam uzun sürer.Her neyseaynen senin gi,bi oldum, demekki insanın başına herşey gelebiliomuş dedim. Ama olan sana değil ona olmuştur veya olacaktır emin ol.Eden kendisine eder ve Allah a şükret ki kurtarmış seni büyükbir hatanın peşinden.Olayın şokundan 2 gün sonra tam aksine mutlu hiissetmeye başlamıştımkendimi. Bu iğrençliklere rağmen hala safça sevebilme potansiyelim olduğu ve kalbimi temiz tutabildiğim için. :) Hem böyle rezilce bittiğinden ötürü de içim hemen soğudu ve normal hayatıma devam ettim. Ne yani değmeyen birine mi üzülecektim,hayır o kadar karaktersiz ve zaıf değilim :)

Bu erkeklerin beyni aynı çalışıo bu gibidurumlarda heralde :KK70: benimki de öyle demiş (ıyyy benimki de.. demek bile iğrenç geldi hahaha) ve aynen o şekilde aldattığı kız bana ulaştı. Neysee salla gitsin, bundan sonra lazım olan daha dikatli olmak :KK34:

Kızlar :)bir erkeğin telefonun markasına değil...içindekilerine bakın ne olduğunu görün...

sakın sakın üzülme bunlar oldu diye
bırak bırak koşarak uzaklaş o adamdan..
verilmiş sadakan varmış evlenmeden gerçek yüzünü görmüşşün
hiç kafana takma sana koca mı yok
karaktersizin tekiymiş işte..
dua et ki kurtuldun..
böyle düşün mutlu olmaya bak

Canım öncelikle büyük geçmiş olsun gerçekten ucuz kurtulmuşşsun senınde dedıgın gıbı ya 2sene snra evlnıp bunlar evlnedıkden sonra başına gelseydı napardın??? dua etkı bu adamla ılerıye gıtmeden gerçek yuzunu gormuşşun bende 22 yaşındayım nışanlıyımm evlenıcemm allahtan her gece tek duam eger gerçekten yalancı ve ıhanet eden bırıyse bı sebep goster rabbım bu ış olmadan bıtsın.. benceee allaha şukur et yat kalk dua et..tamam senı anlıyorum hayallerın ykıldı ınsanlara artık kolay kolay guvenmıceksn ama neler gelmıyorkı başımıza unutursun...KIB.

Etrafda onca yılını bir erkeğe feda edip ona çoluk çocuk kazandırmış,ev bark bir köy sahibi etmiş ama karşılığında şiddete uğramış aldatılmış,zorla çalıştırılmış, o kadar kadın varkı ...sen 1 yıllık ...ki onuda gezmek,eğlenmek,için geçirmişsindir çoğunu...bununla kendini teskin et ...ve düşünme artık..zararın neresinden döndünse kardır.. erkeklere hak ettinden fazla fedakarlık yapmayın kızlar...ayrıldınız zaman onlar ...şu kızlada gezdim tozdum eğlendim diye anlatırken arkadaşlarına..bizde işte böyle ne emekler verdim diyoruz...

evet haklısın ama işte ne olursa olsun 1 yıl zaman geçirdim bi sürü şey paylaşıldı hiç mi değerim yoktu onun gözünde diye üzülüyodum ama şimdi daha iyiyim artık bunu yaşamma gerekiyomuş demekki

X