Allah rahmet eylesin insallahUmarım yükselmiş olur. Olmasa da kendiliğinden olan çok dinlenme süresinde. Amh yaşla alakalı değil ki. Bi ay bi tane sağlam yumurtanın denk gelmesi yeter bence tüplerde sorun yoksa. Bu arada rahmetli annem 43 de beni doğurmuş
Sağlık olsun. Can sağ olsun. Yarın yeni bi gün. Yeni umutlar..Olmadi. 3.gun embriyosu 8.gun beta 2den kucuk bugun yani 11.gun 2.40 cikti.
Merhaba yeniden bisey soracagim benimle ayni zamanda negatif olan arkadaslarimin fikirleri icin, ben vitaminlerimi iciyorum ve bugun regl oldum artik sukur ki normal denemeye devam. Fakat sorum su ; doktoruma yazdim kendimiz denemek dinlenmek istiyoruz kis aylarina kadar diye bikac ay dinlenebiliriz ama kisi bulmasin dedi. Amh dusuk 0.23 en cok 6 yumurtam cikiyor diye mi dedi ? Ve iki kez ayni klinikte negatif olunca doktor degistirmek dogru mu ? Doktoru klinigi ve enerjisini sevsem de degisikli sizce sart midir? Sizler ne zaman deneyeceksiniz? Yazarsaniz mutlu olurumSağlık olsun. Can sağ olsun. Yarın yeni bi gün. Yeni umutlar..
Bu konuda bende çok kararsız kalmıştım aslında. Benimde amh düşük. İlk denem negatif olunca başka bi merkezde 0 dan mı başlasam diye. Bi an önce daha fazla embriyo elde edebilmek için aslında. Ama doktorumdan memnunum açıkçası. Kendi doktorumada söyledim tekrar yumurta toplasak mı diye olabilir ama önce kalanları deneyelim dedi. İki tane dondurulmuş var hala. Eğer o da olmazsa tekrar toplarız dedi. Amh düşük ama yaşın genç yumurta azda olsa elimizde kalanlar kaliteli dedi. Tam karar verebilmek değilim açıkçası.Merhaba yeniden bisey soracagim benimle ayni zamanda negatif olan arkadaslarimin fikirleri icin, ben vitaminlerimi iciyorum ve bugun regl oldum artik sukur ki normal denemeye devam. Fakat sorum su ; doktoruma yazdim kendimiz denemek dinlenmek istiyoruz kis aylarina kadar diye bikac ay dinlenebiliriz ama kisi bulmasin dedi. Amh dusuk 0.23 en cok 6 yumurtam cikiyor diye mi dedi ? Ve iki kez ayni klinikte negatif olunca doktor degistirmek dogru mu ? Doktoru klinigi ve enerjisini sevsem de degisikli sizce sart midir? Sizler ne zaman deneyeceksiniz? Yazarsaniz mutlu olurum
Dondurulmus embriyo icin ben burda cok olumlu yorumlar okudum, hep dinlenmis rahme transfer oldugu icin tutunma ihtimali kuvvetli oluyor deniyordu bence dondurulmus varsa uzulmeyin benim en cok 6 yumurtam cikip 2 tane kaldi hep ve transfer oldum.keske dondurulmus olsaydi daha net olurdum siz bu konu da iyisiniz dinlenip transfer edersiniz ama biriktirmek de onemli sureci kisaltiyor ve az yoruluyorsunuzBu konuda bende çok kararsız kalmıştım aslında. Benimde amh düşük. İlk denem negatif olunca başka bi merkezde 0 dan mı başlasam diye. Bi an önce daha fazla embriyo elde edebilmek için aslında. Ama doktorumdan memnunum açıkçası. Kendi doktorumada söyledim tekrar yumurta toplasak mı diye olabilir ama önce kalanları deneyelim dedi. İki tane dondurulmuş var hala. Eğer o da olmazsa tekrar toplarız dedi. Amh düşük ama yaşın genç yumurta azda olsa elimizde kalanlar kaliteli dedi. Tam karar verebilmek değilim açıkçası.