• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eminevim

Orsbernasss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
1
0
1
27
Merhabaa emin evimden ev almak istiyorum sartlari neler arkadaslar sigorta felan istiyor mu ne kadarlik bi sigorta felan istiyor ???

Eminevim satış bürosuna sorsan daha ayrıntılı bilgi alırsın sanki?

Ben o sisteme biraz bakmıştım, bana gün hesabı gibi geldi yani kabaca anlatmak gerekirse bu şekilde. Herkes bir hesaba bütçesine göre para yatırıyor. Mesela siz bu sistemden 200bin yararlanmak istiyorsunuz ve bütçenize göre ayda 1000 tl yatıracaksınız. O halde 200 ay boyunca 1000 tl yatırıyorsunuz. Çekiliş size çıktı diyelim 3 sene yani 36 ay sonra. Size 200 bini verir ama geri kalanını ödemeye devam ediyorsunuz.
Bana uymayan tarafı şu geldi, bana hemen çekiliş filan çıkmaz o yüzden henüz ev alamadan sürekli bi yere para yatırmak benim işime gelmez. Çekiliş en geç 10 sene içinde çıkıyormuş.

Merhabaa emin evimden ev almak istiyorum sartlari neler arkadaslar sigorta felan istiyor mu ne kadarlik bi sigorta felan istiyor ???
Taksitleriniz bitene kadar deprem ve ev sigortalarını eminevim den yaptırmak zorundasınız. Fakat çok daha önemli bir şey var o da teslimat süreleri. Sakın kimseye söz vermeyin. Çünkü eminevim verdiği tarihi uygulamıyor. Ve bir çok insan mağdur oluyor. Ve sanırım eminevim batıyor. Araştırırsanız çok mağdurun mesajlarını göreceksiniz.

Back
X