Eminevim

Evimizin kirası 400 diyarbakırda yaşıyoruz burda hayat okadarda pahalı degil bizi 40 milyar birikimimiz var burda evlerde ucuz 80 milyara çok güzel bi ev alabiliriz
Biraz geç bir katılım sağlıyorum konunuza. Nasıl bir karar verdiğinizi diğer yorumları okuyup görücem. Fakat siz zaten evin yarı parasını biriktirmişsiniz diyebilirim. Biz de Eminevim'i düşünüyoruz ocak ayından sonra. Görüşmeye gittik. Bizim belirleyeceğimiz miktar, yaşadığımız şehirden dolayı ne yazık ki, 300 bin lira gibi bir rakam olucak. Fakat en geç 5 yıl sonra, kura çıkmasa bile ev garantisi vermeleri, ayrıca ev almadan önceki taksitleri kişilerin belirleyebiliyor olmaları bizi cezbetmişti. İnşallah siz de kendiniz için doğru olan kararı vermişsinizdir. Ki bizin sizin kadar birikmişimiz bile yok :KK53:

Bizde bayramdan sonra katılım yapmayı düşünüyoruz

Merhabalar sizler ne yaptınız acaba katıldınız mı merak ettim

Bu sistem çok iyi şu an banka faizleri aşırı artmış durumda şöyle diyim 160 bin kredi çeksek 304 bin ödeyeceğiz. En son hesaplamam bu şekildeydi aylıkta 3 bin gibi bir ödeme çıkıyor. Bankalar çok alıyo fakat bunda da kuranın gecikmesi durumunda beklemek yıpratıcı olabilir. Kararsız kaldım şu an
Eminevime Hem kira hem taksit ödesek bile aylık 3 bini geçmez ama insan da biraz güvenmek istiyor bi an önce evine oturmak istiyo yoksa parasal açıdan çok çok uygun

Bu sistem çok iyi şu an banka faizleri aşırı artmış durumda şöyle diyim 160 bin kredi çeksek 304 bin ödeyeceğiz. En son hesaplamam bu şekildeydi aylıkta 3 bin gibi bir ödeme çıkıyor. Bankalar çok alıyo fakat bunda da kuranın gecikmesi durumunda beklemek yıpratıcı olabilir. Kararsız kaldım şu an
Eminevime Hem kira hem taksit ödesek bile aylık 3 bini geçmez ama insan da biraz güvenmek istiyor bi an önce evine oturmak istiyo yoksa parasal açıdan çok çok uygun
Benim annem girdi 4.senesi oldu hala çıkmadı.Seneye de çıkmazsa 5.yılda mecbur veriyorlar parayı.
Ama 4 yılda o para altın veya döviz olsaydı değeri farklı olurdu.
Annemler yine kira ödemiyor hem kira verip hem aidat ödemek çok sıkıntılı.

Ha tabi bir de 4 sene önceki ev aynı fiyat değil.malesef böyle de bi kaybi oldu annemin.

Benim annem girdi 4.senesi oldu hala çıkmadı.Seneye de çıkmazsa 5.yılda mecbur veriyorlar parayı.
Ama 4 yılda o para altın veya döviz olsaydı değeri farklı olurdu.
Annemler yine kira ödemiyor hem kira verip hem aidat ödemek çok sıkıntılı.
Evet bir evi varsa yatırım amaçlı daha iyi
Fakat ne olursa olsun bankalara aşırı bi para ödeniyor 5. Yılda olsa yine mantıklı bankadan kredi çekileceğine ama işte biz de kiracıyız bi an önce ev almak istiyoruz kiram çok uygun hem kira hemde taksiti ödeyebilirim ama yarın bi gün ev sahibi çık dese vs insan bi an önce kendi evine geçmek istiyor yine de dediğim gibi altını dövizi geçtim 200 milyar çöpe gidiyo bankadan kredi çekince

Back
X