Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok evi kendin seçiyorsunorada istediğin evi seçme hakkın yokmuş sana şu ev diyorlarmış gibi bir şey duydum
çok güven vermedi o kurum bana
Aynen biraz para verirseniz direk çıkıyor size bunu da kura diye yutturuyorlar.Biz bu sisteme katıldık, aynı sizin gibi bekledik.
Bence en kötü ve şüpheli tarafı bulunduğunuz gruba sonradan katılım olabilmesi
Bizim gruba 3 defa yeni katılanlar oldu ve ilk kurada paralarını aldılar, neymiş tesadüfmüş.
Ben güvenmiyorum, benim için yola çıkabilecek bir kurun değil.
Kardeş ben Diyarbakır lıyım.Evimizin kirası 400 diyarbakırda yaşıyoruz burda hayat okadarda pahalı degil bizi 40 milyar birikimimiz var burda evlerde ucuz 80 milyara çok güzel bi ev alabiliriz
Sahibinden.com da huzur evlerinde genesisin arkasında bi ev buldukKardeş ben Diyarbakır lıyım.
80 Bin e dediğin ev Toki mi?
Bağlar veya Huzurevlerinde ancak o fiyata ev bulunabilir.
Ben Bağcılar mahallesinde oturdum 4 sene.
Orada güzel evler var ama çok kalabalıklaştı ve yanlış anlamayın ama kırsal kesimden gelen apartmanda yaşamayı bilmeyenlerle doldu. Ve bu yüzden fiyatları diğer lüks evlere göre düşük. Ama en ucuzu yine 150 bin.
Giriş katlar 70-100 bin arası.
Şimdi herkes 75 ve 50 yol,yeni stadyum arkasına yüklendi. Oralarda da en ucuz ev 200 den başlıyor yüksek girişler.
Çöl güzeli ve Elazığ yolu üzerindeki Toki lere mi baktınız?
Firma kurada önce çıkanlardan çıkmayanlara kira için ödeme aliyor. Ödemeleri öyle ayarlanıyor yani. İmece usulü ev alınıyor. Yoksa hem kira hem taksit ödenek mümkün değil. Gün gibi düşün. Her ay biri için para toplanıp kurada kime çıkarsa ona ev alınıyor. Bankadan iyi bence. Güvenilir olduğunu duydum ama tabi iyi araştırmak lazim. Fuzûl ev de aynı mantık galiba.Hadi kura hemen çıkmadı ne olacak yıllarca ne kadar sürede çıkıyor bilmiyorum tabi,hem kira hem ev parasımı ödiyeceksiniz ikisi bir arada zor olmayacak mı peki.
Konu sahibinin eşi kara listeye girmiş kardeşleri yüzünden kredi kartı borcundan 5 yılda dolmuş ama tüm bankalar kefil istiyormuş sanırım kefilsiz vermezler krediyi.Hangi banka o? İyi araştırdınız mı?
Biz 5 sene önce aldık eşimin üzerine kredi sadece benim adım yazıldı kefil olarak.
Bu zamanda bulmak tabiki çok zor. Her banka istemez kefil..
Öyle çok yüklü bir miktarda degilmiş 500 tl falanKonu sahibinin eşi kara listeye girmiş kardeşleri yüzünden kredi kartı borcundan 5 yılda dolmuş ama tüm bankalar kefil istiyormuş sanırım kefilsiz vermezler krediyi.
500 tl de olsa icralık oldumu maalesef böyle oluyor,üzerine faizi vs biniyor,kardeşleri kefil olsun sonuçta onların yüzünden olan birşeyÖyle çok yüklü bir miktarda degilmiş 500 tl falan
Malesef bir tanesi çalışmıyor bir taneside kendi borçları yüzünden icralık zaten diger iki abisiyle görüşmüyor500 tl de olsa icralık oldumu maalesef böyle oluyor,üzerine faizi vs biniyor,kardeşleri kefil olsun sonuçta onların yüzünden olan birşey
Bende zar zor eşimi ikna ettim bugün görüşme için aradılar yarın gidecez adam şu an kampanya var dedi gidicez yarın bakalımBenim iki tane arkadasim aldi bu sekilde.esimi ikna edebilsem ben de istiyorim ama maalesef esim yanasmiyo
Ne oldu görüştünüz mü.Bende zar zor eşimi ikna ettim bugün görüşme için aradılar yarın gidecez adam şu an kampanya var dedi gidicez yarın bakalım