Eminevim

VeNi

VNM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
1.626
3.627
53
Merhaba kızlar
4 senedir kiradayız biraz birikim yaptık ve ev almayı düşünüyoruz arkadaşım eminevimden ev almış ve banada öneriyor almam için bugün aradım eminevimi bilgilendirme için ama kafama takılan şeyler var sizlere sormak istiyorum sizler bu eminevim hakkında ne düşünüyorsunuz bu şekilde ev sahibi olanınız var mı

Ben almadım ama ben bunca zaman birsürü Şubesi olduğuna ayakta kaldığını göre güvenilir buldum . Bankalara tonlarca faiz yerine çok iyi bişey bence

cook eskiden 98 lerde falan babam eminotomotivden araba almisti. o zamanlar kredi falan yoktu. varsa da artik faizler mi yüksekti neydi rahat araba alabilmistik. ev icin bilemiyorum. miktar daha yüksek olacagi icin daha zor sanki ev

Ben almadım ama ben bunca zaman birsürü Şubesi olduğuna ayakta kaldığını göre güvenilir buldum . Bankalara tonlarca faiz yerine çok iyi bişey bence
Bende öyle düşünüyorum ama birde şu var kura sistemi varmış orda ismin çıkana kadar her ay hem ev kirası hemde oraya ücret ödeyecegiz acaba bizi zorlarmi eşim 2500 maaş alıyor

cook eskiden 98 lerde falan babam eminotomotivden araba almisti. o zamanlar kredi falan yoktu. varsa da artik faizler mi yüksekti neydi rahat araba alabilmistik. ev icin bilemiyorum. miktar daha yüksek olacagi icin daha zor sanki ev
En fazla 10000 tl üstüne geliyo dediler kredi çekince daha fazla geliyor

Bende öyle düşünüyorum ama birde şu var kura sistemi varmış orda ismin çıkana kadar her ay hem ev kirası hemde oraya ücret ödeyecegiz acaba bizi zorlarmi eşim 2500 maaş alıyor

Bankanın ki daha kötü değil mi ama

Hadi kura hemen çıkmadı ne olacak yıllarca ne kadar sürede çıkıyor bilmiyorum tabi,hem kira hem ev parasımı ödiyeceksiniz ikisi bir arada zor olmayacak mı peki.

ben krediyle aldım evi. zamanla rhatladı kredi. hemde kira ödemedik o yüzden ödeyebildik. hem kira hem ödeme işleri bizi zorlayacağı için eve girmeden taksitleri başlananlar bize uymadı. maaşınız yüksekse eminevim güzel ama yada yatırımlık alınacaksa daha iyi gibi

Biz Eminevim değil ona benzeyen başka bir kurum aracılığı ile aldık. Bize ödemeye başladıktan 6 ay sonra paramızı verdiler. Ve kura sistemi değildi. Kura sisteminde size kura çıkana kadar siz daha az ödüyorsunuz kura çıktıktan sonra henüz kura çıkmaya la için kira yardımı ödüyorsunuz yani taksitleriniz kura size çıktıktan sonra artıyor önce değil. Çok dikkat etmeniz gereken birşey var o da oturduğunuz ve ev alacağınız bölgede ev fiyatları nasıl artıyor sonuçta bugün almayacaksiniz evi. Ev fiyatlarının artacağını da dikkate alarak bir miktar belirleyin.

2500 lira ile borçla ev almak nasıl bir mantık? Yanlış anlamayın ama ne yiyip içeceksiniz merak ettim?
Evimizin kirası 400 diyarbakırda yaşıyoruz burda hayat okadarda pahalı degil bizi 40 milyar birikimimiz var burda evlerde ucuz 80 milyara çok güzel bi ev alabiliriz

Merhaba kızlar
4 senedir kiradayız biraz birikim yaptık ve ev almayı düşünüyoruz arkadaşım eminevimden ev almış ve banada öneriyor almam için bugün aradım eminevimi bilgilendirme için ama kafama takılan şeyler var sizlere sormak istiyorum sizler bu eminevim hakkında ne düşünüyorsunuz bu şekilde ev sahibi olanınız var mı
Birikiminiz ne
Aylık geliriniz ne
Ne kadRlık ev arıyorsunuz
Ben o sistemi cok karısık buldugum için girmedim o işe
Banka kredisi ile ev aldık

Evimizin kirası 400 diyarbakırda yaşıyoruz burda hayat okadarda pahalı degil bizi 40 milyar birikimimiz var burda evlerde ucuz 80 milyara çok güzel bi ev alabiliriz
80 bine cok güzel ev alacaksanız
Kredi cekin kalan 40 bini
Emin evimle neden ugrasacaksınız

Kredi çekin o zaman kalan 40 bini ilk etepta 10 yıllık yapın ödemesi çok olmaz kredi hesaplama var oradan bakabilirsiniz tek bir yere ödersiniz.

Hadi kura hemen çıkmadı ne olacak yıllarca ne kadar sürede çıkıyor bilmiyorum tabi,hem kira hem ev parasımı ödiyeceksiniz ikisi bir arada zor olmayacak mı peki.
En fazla 5 yıl bekliyecekmişiz 5 yıl içinde çıkmazsa bize direk alacaklarmış

Ev fiyatları gerçekten çok ucuzmuş,birikiminde yarısı çok şanslısın
İlla kuralıya girmek zorunda değilsin,sabit ödemeli ve ödeme kaç yıl yapacaksan onun yarısındada alabilirsin
Yani birikimini yatır,kalan 40bini 3 senede ödeyeceğim de,sana 1 buçuk yıl dolunca ev alınır,kiranda ucuz,rahat rahat ödersin
Benim kardeşim aldı,bitmek üzere hatta 1 yılı kaldı
Şahsen çalışsam hiç düşünmeden yatırım amaçlı bende girerdim
Bankaya faize gömülmekten çok daha iyi,bildiğin gün sistemi
Yüzbinde onbin gibi bi masraf alınıyo diye biliyorum buda bankanın faizi yanında çerez parası

biz gecen sene almaya karar verdik iyice arastirdik sonra vazgectik.sebebi ise su kura cekiliyor kurada adin cikana kadar hem kira veriyorsun hemde kendi evinin kirasini yani baya para gidecek.biz korktuk acikcasi sonucta iflas etme durumu var o zaman para bosa gitmis olacak

80 bine cok güzel ev alacaksanız
Kredi cekin kalan 40 bini
Emin evimle neden ugrasacaksınız
Banka bizden devlet memuru kefil istiyo ama kimse yok kefil olacak o yüzden emin evime başvuralım dedik
Kredi çekin o zaman kalan 40 bini ilk etepta 10 yıllık yapın ödemesi çok olmaz kredi hesaplama var oradan bakabilirsiniz tek bir yere ödersiniz.

Back
X