• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eminevim den ev alan varmı? acil......yardım edin lütfen......

Kızlar merhaba,
ben de çok araştırdım dün de görüşmeye gittim bize bir tablo verdi ve şunu farkettik !

Kızlar bize ne kadarlık ev alacağımızı sordular 170.000 civarı dedim peşinat içerisindeki hali BU... peşinata da 40.000 dedim. Peşinatı bunlara neden verdiğimizi anlamadım ! İkincisi de birşey farkettim verilen ödeme tablosunda dip toplam yok ve ben o taksitleri tek tek 3 sayfa boyunca topladım Mesleğim ötürü kontrol ederim. ve ne gördüm 170.000 binli rakamlar ! Neden verdiğim peşinatı ikinci kez taksitle alınıyor ! İlki cukka galiba :47:
Çünkü peşinatı kendilerine istemelerine şaşırdım bu arada bende inşaat firmasında muhasebeciyim.
Mantıklı değil peşinatı almaları ne kadar gün usulü olsa da.
Sonra taksitleri uygun yapıp ikinci peşinat alınıyor bu da enteresan değil mi ?
bu düşünce mi onaylatan bişey daha oldu
204.000 maliyet toplamı.
Ben bu adamlardan peşinat hariç : 130.000 istiyorum değil mi ?
yani : 170.000 - 40.000 : 130.000 TL
204.000 - 40.000 : 164.000 TL kaldı mı sana ? arada 34.000 TL var bunun 9.500 komisyon du. 11.000 civarı da kira yardımı 20.500 etti ee geri kalan nerede ?

valla Allah ev sahibi olmak isteyenlerin yardımcısı olsun aslında herkesin gönlünde olan harama bulaşmadan parasını biriktirip peşin almak ama günümüz şartlarında olmuyor olmuyor olmuyor :43: son zamanlarda bazı inşaat firmalarında kurumsal yapıda ödeme vaad ediyorlar nedir ne değildir bilmiyorum. bu eminevimi çok araştırdım dini forumları bile hatim ettim , çoğu yerde banka kredisine göre daha az masraflı diyorlar ama dediğiniz gibi yok şu parası bu parası derken hop deli gibi para alıyorlar laf cambazlığıyla. bu ödeyeceğiniz paralar sizin almak istediğiniz evin değerine ödeme tutarınıza size evin çıkacağı zamana göre değişiyor bu belirsizlik bende bir bit yeniği olmasını doğruyor. ayrıca benimde merak ettiğim ev siz siteme başladığınızda size verilmek üzere alınıyor mu? yoksa ev boşta bekletiliyor mu? evi kaçırırsak ne olcak :52:

Kızlar merhaba,
ben de çok araştırdım dün de görüşmeye gittim bize bir tablo verdi ve şunu farkettik !

Kızlar bize ne kadarlık ev alacağımızı sordular 170.000 civarı dedim peşinat içerisindeki hali BU... peşinata da 40.000 dedim. Peşinatı bunlara neden verdiğimizi anlamadım ! İkincisi de birşey farkettim verilen ödeme tablosunda dip toplam yok ve ben o taksitleri tek tek 3 sayfa boyunca topladım Mesleğim ötürü kontrol ederim. ve ne gördüm 170.000 binli rakamlar ! Neden verdiğim peşinatı ikinci kez taksitle alınıyor ! İlki cukka galiba :47:
Çünkü peşinatı kendilerine istemelerine şaşırdım bu arada bende inşaat firmasında muhasebeciyim.
Mantıklı değil peşinatı almaları ne kadar gün usulü olsa da.
Sonra taksitleri uygun yapıp ikinci peşinat alınıyor bu da enteresan değil mi ?
bu düşünce mi onaylatan bişey daha oldu
204.000 maliyet toplamı.
Ben bu adamlardan peşinat hariç : 130.000 istiyorum değil mi ?
yani : 170.000 - 40.000 : 130.000 TL
204.000 - 40.000 : 164.000 TL kaldı mı sana ? arada 34.000 TL var bunun 9.500 komisyon du. 11.000 civarı da kira yardımı 20.500 etti ee geri kalan nerede ?

valla Allah ev sahibi olmak isteyenlerin yardımcısı olsun aslında herkesin gönlünde olan harama bulaşmadan parasını biriktirip peşin almak ama günümüz şartlarında olmuyor olmuyor olmuyor :43: son zamanlarda bazı inşaat firmalarında kurumsal yapıda ödeme vaad ediyorlar nedir ne değildir bilmiyorum. bu eminevimi çok araştırdım dini forumları bile hatim ettim , çoğu yerde banka kredisine göre daha az masraflı diyorlar ama dediğiniz gibi yok şu parası bu parası derken hop deli gibi para alıyorlar laf cambazlığıyla. bu ödeyeceğiniz paralar sizin almak istediğiniz evin değerine ödeme tutarınıza size evin çıkacağı zamana göre değişiyor bu belirsizlik bende bir bit yeniği olmasını doğruyor. ayrıca benimde merak ettiğim ev siz siteme başladığınızda size verilmek üzere alınıyor mu? yoksa ev boşta bekletiliyor mu? evi kaçırırsak ne olcak :52:

Canım nasıl biliyor musun ? 4 kere kura dan geçiyorsun peşinat verirsen ilk 3 yılda kurada çıkma sözü veriyorlar ve kurada çıkarsan atıyorum 60.ayda çıktın yani 5 yıl sonra bu süre de peşinat ta onlarda olduğu için ev alamazsın tam 60.ayın sonunda ödeme yapıyorlar anca o zaman hiç benlik değil zaten insanları keriz yerine koyanlara para kazandırmayı sevmem :ssz: bankayla aynı hemen hemen giderim devlet güvencesinde olurum vermem bu parayı bunlara tiplere bak 2.peşinatı kaşla gözle alıyorlar çünkü :45:

bankadan 'sözde' düşük faizle ev almış biri olarak o kadar araştırmamıza rağmen kazığın alasını yedik. emin evimden ev alanlar bizden kat kat memnunlar ve çok daha ucuza mal edip almışlar.buraya hesap kitap falan yazmış arkadaşlar ama faizle bankadan bundan çok çok daha fazla ödeyeceklerini bilmiyorlar sanırım. adam düşük faiz diyor sonra çeşit çeşit masraf çıkartıyor.size kakaladığı kredili hesaplar, kredi kartları, sigorta masraflarını hesaba katın bakalım sonuç ne olacak.totalde size çıkacak olan çok daha fazla. düşük faiz diye aldanmayın sakın tüm masraf, harç ve sigorta tutarlarını da hesaplayın lütfen.en azından size yapacakları o çeşit çeşit sigortaları dışardan yaptırın çok daha ucuza mal edersiniz. allah herkese almayı nasip etsin.. :44:

Faiz değil kâr payı diyelim:)
Ama banka kadar olmaz tabi. O Bekleme süresi ve belirsizlik can sıkıcı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar eminevime girmek istiyorum ve araştırıyorum.eminevime kaydolanlar, evine geçenler, bekleyenler varmı.peşinat ne komisyon ne kadar bilginiz var mı acillll...
Merhaba ben emin evime uyeyim maddi durumdan dolayi odeyemiyorum ve devretmek istiyorum bilgi almak isterseniz telefon numaram ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar ben emin evime uyeyim maddi durumdan dolayi devretmek istiyorum bilgi almak isterseniz telefon numaram ....iyi gunler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan bir hafta önce faizsiz ev almak adına başvuru yapmış olduğum EminEvim şirketler grubu ofisine gittiğimde gayet iyi ve kibar aynı zamanda dine bağlı tavırlar ile sorularınıza cevap veren yetkililere bu yaklaşımlarından ötürü teşekkür ediyorum.
Ancak faizsiz emlak almak için neler yapmalıyım? ödemem gereken tutar nedir? gibi konuları açıklamaya iş gelmişti ve konuya girildi..

Ne kadar bir toplam ödeme tutarı düşündüğüm soruldu 90 Bin tl dedim. Ödeyebileceğiniz taksit tutarı nedir diye soruldu 700 TL dedim.
Geldi işin özüne buyrun bana çıkartılan toplam ödeme şekli,
90 Bin tl diyorum 120 bin tl toplam ödeme maliyeti çıkıyor, ödenen fazla para diğer kişilere kira olarak ödeniyor(muş)! El birliği denen bir sistem var(mış)!
Kayıt öncesi 5,000 TL gibi bir organizasyon ücreti talep ettiler (Türkçesi Faiz ingilizcesi organizasyon ücreti)
15 Bin tl veren bir şahsın organizasyon ücreti daha düşük yani 2000 veya 1500 gibi değişiyor(muş)! Oysa organizasyona bende katılıyorum 10 Bin tl verende.. Yani aynı organizasyona katılıyoruz farklı ücret veriyoruz. Ben daha fazla veriyorum neden? Benim ödemem gereken tutar Yüksek(miş)!. Tabiri caizse vade farkından dolayı alınan faiz tutarıdır bu organizasyon ücreti ve kira ödemeleri vs. vs...
İnsanların dini duygularını suistimal ederek insanlardan organizasyon ve kira ödemeleri gibi bahaneler ile fazla para alıyorlar. Yani bir başkasına kira yardımı+Taktit tutarınız+ Organizasyon ücretini ödüyorsunuz!

EMİN EVİM / EMİN OTOMOTİV GİBİ FAİZ ALMIYORUZ DİYEREK ORGANİZASYON VE KİRA ÖDEMELERİ GİBİ SAÇMA BAHANELER ADI ALTINDA FAİZ ALAN VE İNSANLARIN DİNİ DUYGULARINI İSTİSMAR EDEREK ONLARDAN ÜCRET TALEP EDENLERDEN KORUNUN! YAKLAŞMAYIN SAKIN!

EVİNİZE GEÇTİKTEN SONRA ÖDEYEMEDĞİNİZ HER AY İÇİN BELİRLİ FAİZLER ALINIYOR PEKİ BUDA HARAM DEĞİL Mİ?! YALANLARA DİKKAT!
Lütfen kimse KANMASIN!!!
Cok iyi anlattiniz bizde yazildik simdi bin pismanim banka gibi soyuyolar insani onden 2,5 bin verdin 50 bin tl iki cekilis oldu cikmadi 15 bin de faiz pismanim yazildigima geri cekilirsem yatirdigim paranin yarisi vermiceklerimis

Merhaba vahide hanim bilgi almak isterseniz beni arayin size yardimci olmak isterimiyi gunler

Bencee faiz degl de albaraka yurk gbi bir sistem soyle dusun sen toptancidan mal aliytsun 10 tane koktuga 10.000 veriyorsun ama kazanman icin bir mijtar fazla satnan gerek ve sen 1 koltugu 1.000 liraya deglde 1.500 liraya satyrsun ticarette 500 liralik fark faiz degikdir tcarettr kar in olnayacaksa nye koltuk alip satasin ki burdada o seklde faiz koymuyrda evi kendisi alip sana kârli bir sekilde satyr ticaret yapiyr yani ama iste bekleme isu kotu

arkadaşlar eminevime girmek istiyorum ve araştırıyorum.eminevime kaydolanlar, evine geçenler, bekleyenler varmı.peşinat ne komisyon ne kadar bilginiz var mı acillll...

bence hiç bulaşma derim.bankalar dosya parası alıyor.bunlarda dosya parasının 3 katını hizmet bedeli altında alıyorlar.hele finans kurumlarına hiç bulaşmayın derim.yaşadığım bir olayı anlatıyım.konyada yaşıyorum.biraz peşinatım var.bankaları dolaştım.bütün bankalardan teklif aldım.bir arkadaşım.finans kurumlarına git onlar daha iyi dedi.bende faizsiz bir bir bankaya gittim.70 bin tl almak istiyorum.10 yıl benden 3 bin tl masraf ve aylık 1240 ödeme yapmamı istediler.korkunç bir rakam.vakıfbank bana cazip geldi.0.82 faiz 1.200 dosya masrafı ve aylık 1130 TL ödeme çıkardılar.aradaki farkı siz düşünün.NOT.ben vakıf bankta işlemleri beklerken birde baktım.veznede faizsiz banka denen yerde görüştüyüm memur para yatırıyor.bayan memura sordum.bu arkadaş yandaki faizsiz bankada burda ne arıyor dedim.oda bu bizden konut kredisi çekti onun taksitlerini ödüyor.finans kurumları ile ilgili çok anılarım.var ama anlatma ile bitmez.hoşça kalın.

Son düzenleme:
Bundan bir hafta önce faizsiz ev almak adına başvuru yapmış olduğum EminEvim şirketler grubu ofisine gittiğimde gayet iyi ve kibar aynı zamanda dine bağlı tavırlar ile sorularınıza cevap veren yetkililere bu yaklaşımlarından ötürü teşekkür ediyorum.
Ancak faizsiz emlak almak için neler yapmalıyım? ödemem gereken tutar nedir? gibi konuları açıklamaya iş gelmişti ve konuya girildi..

Ne kadar bir toplam ödeme tutarı düşündüğüm soruldu 90 Bin tl dedim. Ödeyebileceğiniz taksit tutarı nedir diye soruldu 700 TL dedim.
Geldi işin özüne buyrun bana çıkartılan toplam ödeme şekli,
90 Bin tl diyorum 120 bin tl toplam ödeme maliyeti çıkıyor, ödenen fazla para diğer kişilere kira olarak ödeniyor(muş)! El birliği denen bir sistem var(mış)!
Kayıt öncesi 5,000 TL gibi bir organizasyon ücreti talep ettiler (Türkçesi Faiz ingilizcesi organizasyon ücreti)
15 Bin tl veren bir şahsın organizasyon ücreti daha düşük yani 2000 veya 1500 gibi değişiyor(muş)! Oysa organizasyona bende katılıyorum 10 Bin tl verende.. Yani aynı organizasyona katılıyoruz farklı ücret veriyoruz. Ben daha fazla veriyorum neden? Benim ödemem gereken tutar Yüksek(miş)!. Tabiri caizse vade farkından dolayı alınan faiz tutarıdır bu organizasyon ücreti ve kira ödemeleri vs. vs...
İnsanların dini duygularını suistimal ederek insanlardan organizasyon ve kira ödemeleri gibi bahaneler ile fazla para alıyorlar. Yani bir başkasına kira yardımı+Taktit tutarınız+ Organizasyon ücretini ödüyorsunuz!

EMİN EVİM / EMİN OTOMOTİV GİBİ FAİZ ALMIYORUZ DİYEREK ORGANİZASYON VE KİRA ÖDEMELERİ GİBİ SAÇMA BAHANELER ADI ALTINDA FAİZ ALAN VE İNSANLARIN DİNİ DUYGULARINI İSTİSMAR EDEREK ONLARDAN ÜCRET TALEP EDENLERDEN KORUNUN! YAKLAŞMAYIN SAKIN!

EVİNİZE GEÇTİKTEN SONRA ÖDEYEMEDĞİNİZ HER AY İÇİN BELİRLİ FAİZLER ALINIYOR PEKİ BUDA HARAM DEĞİL Mİ?! YALANLARA DİKKAT!
Lütfen kimse KANMASIN!!!
evet

Back