Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar eminevime girmek istiyorum ve araştırıyorum.eminevime kaydolanlar, evine geçenler, bekleyenler varmı.peşinat ne komisyon ne kadar bilginiz var mı acillll...
eminevime ait internet sitesinde açıklayıcı bilgi bulabilirsin. ya da bizzat ofislerinden birine de gidip bilgi alabilirsin. genelde müşteri memnuniyeti olan bir firma. kredi çekmeden ev alabilmenin nadir yollarından biri.
kira yardımı vs. sistemin iyi yanlarından. ayrıca bir kısmını ödeyip maddi sıkıntıya düşüp ödeyemeceğim dediğin anda paranı geri alabiliyorsun bu da olumlu bir yön. tek kötü tarafı ödemeye başladıktan sonra kısa sürede ev alamıyorsun biraz süre geçiyor.
ama ayrıntılı bilgi almak için muhakkak görüş. telefonda bile olsa..
benim merak ettiğim şu 100 kişi birleşince hemen bir ev alıyorlar bu evi alan kişiden de kira adı altında bir gelir elde ediliyor bu ödemeleri düşürüyor mu acaba düşürüyorsa ne ala düşürmüyorsa gider peşin alınır ya da arsa alıp yapılır
evi ilk alanla son alanın ödemeleri farklı oluyor kira yardımı meselesinden dolayı. ama ayrıntılarını hatırlayamıyorum. uzun zaman önce okumuştum. seni yanıltmak istemem. internet sitesinden gerekli bilgiyi bulabilirsin.